Και μετά αναρωτιέσαι πώς μπουκωνεις τα ημερήσια μηνύματαΝιρουφίδας ...
Και μετά αναρωτιέσαι πώς μπουκωνεις τα ημερήσια μηνύματαΝιρουφίδας ...
Ταρζανιες, καμποσες ως τωρα...Σαν το γρουν λιτζιζοσουνα για να βαρεσεις ένα παπο?
Έλα αλλά να είναι σε ρεπό μου και προς τον Γενάρη . Το πρωί φασσες κάνα δυωρο μετά μπεκάτσα και μετά βραδινό παπια . Πάμε και στην πλατεία δημαρχείου σε κάποιο κενό . Ορίστε γέμισε η μέρα χααχΔεν ξέρω τι μπορεί να έκανε, μάλλον δεν το έσφιξε......
Μην ρίχνεις με όπλο που έχει "λασκαρισμενη" την τζαβετα (βιδα) ο κίνδυνος να ραγισει το ξυλο του κοντακιου είναι μεγάλος...
Θα έρθω να τσεκάρω κ το εμπόρευμα του θεοφιλου χαχαχα
Ο θεόφιλος είναι ο γνωστός Akisnet Τάσο;Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε, μάλλον δεν το έσφιξε......
Μην ρίχνεις με όπλο που έχει "λασκαρισμενη" την τζαβετα (βιδα) ο κίνδυνος να ραγισει το ξυλο του κοντακιου είναι μεγάλος...
Θα έρθω να τσεκάρω κ το εμπόρευμα του θεοφιλου χαχαχα
Είχε πολύ καλό όνομα παλαιότεραΥπάρχουν γνώμες για το ΜΒ Gigante , 32 γρ. στρογγυλό ρέλι σε 65αρι κάλυκα?
Καλησπέρα Άρη!... ...
Δεν μετράει! Γιατί με το αυτό το παλιό δίκανο ότι και να έβαζες έβγαζε γαμω την ντουφέκια! Το είχα αλλά μονοσκανδαλο με τον επιλογέα πάνω στην σκανδάλη! Ελπίζω να μην έχεις κάνει την λαλακια που είχα κάνει εγώ κ να το χεις δώσει!!!
Το δεύτερο κυνηγετικο μου όπλο ( το πρώτο ήταν ένα Boito cal 32) όταν "μεγάλωσα"... Υπάρχει ακόμα στον οπλοβαστο μου κ θα μείνει μαζί με το 32αρι... Κουβαλάει πολλές παιδικές αναμνήσεις παρέα με τον πατέρα μου στα βουνά κ τους κάμπους κ εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να δώ κ τον δικό μου γιο να κυνηγήσει δίπλα μου με αυτά τα όπλα...Δεν μετράει! Γιατί με το αυτό το παλιό δίκανο ότι και να έβαζες έβγαζε γαμω την ντουφέκια! Το είχα αλλά μονοσκανδαλο με τον επιλογέα πάνω στην σκανδάλη! Ελπίζω να μην έχεις κάνει την λαλακια που είχα κάνει εγώ κ να το χεις δώσει!!!
Ήταν από τα λίγα από την b&p που μου άρεσαν αλλά έχω και εγώ πολλά χρόνια να το ρίξω. Πήγαινε εξαιρετικά και στα τρυγόνια.Υπάρχουν γνώμες για το ΜΒ Gigante , 32 γρ. στρογγυλό ρέλι σε 65αρι κάλυκα?
Δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο.Τα Λάμπρο είναι για τέτοιες δουλειές.Γλεντια, πανηγύρια,μπετονένια, τούβλα, μάντρες πινακίδες κτλ.Περα από την πλάκα όμως όποιος τα βολεύεται και τα ρίχνει καλά κάνει και μπράβο του.Προσωπικα δεν θέλω να τα βλέπω από τότε που άλλαξε χέρια η εταιρία.Υπαρχουν πολύ ανώτερα φυσίγγια και πιο φτηνά στο εμπόριο.@Alex37 θα με κράζεις τώρα,αλλά σήμερα στο κυνήγι,είχα πάρει να δοκιμάσω τα veloce του Ναυπλιωτη...πουλιά δεν είχε,αλλά βρήκα ένα μπιτονι και είπα να ρίξω μια τουφεκια να δω τι λέει...το έστησα σε μια απόσταση 25 με 30 μέτρα ( μέση απόσταση τσίχλας) και το μπουμπούνισα με 4αρι mobile chock Μαμά.
Το μπιτονι σηκώθηκε στον αέρα,ο μπάρμπας μου δίπλα, αναφώνησε με ενθουσιασμό...όταν πήγα να δω τι είχε γίνει, στην αρχή νόμιζα ότι δεν το διαπέρασε,μετά κοιτώντας από πίσω είδα ότι κάποια σκάγια είχαν διαπέρασει και τις δύο πλευρές από το μπιτονι, κάνω να κουνήσω το μπιτονι και ακούω να έχει κάτι μέσα, ανοίγω το καπάκι και είχε καμία 15αριά σκάγια , η ανάκρουση καθόλου ενοχλητική με την beretta, αλλά αν σε αυτή την απόσταση, κάνει διαμπερή στο μπιτονι,τι θα κάνει στην τσίχλα? Βέβαια η θερμοκρασία ήταν 17 βαθμοί,οπότε σίγουρα και αυτό παίζει το ρόλο του
Έπαθε έμφραγμα από την συγκίνηση όταν τραυμάτισε μια τσίχλα.Το Lambro A1 special 34 το ριχνει κανείς να μας πει γνώμη;
Πολύ πιθανό αυτό που λες, είχα χρόνια να πάρω του συγκεκριμένου, λόγο της φόλας που έφαγα από euromix και Tordo όταν έβγαζε μόνο το πορτοκαλί . Φόλα βέβαια έφαγα πριν χρόνια και με το 3Α του δορκά.Εγω παλι λεω, πως οταν ενα ΝΕΟ φυσιγγι, λανσαριστει στην αγορα, σιγουρα θα ειναι προσεγμενο για να κερδισει πελατολόγιο...στην πορεια ειναι τα σκουρα...
Π.Χ. ενα 686 ΑΝ του κοτσαρει μοναρα, κ θα δεις ποτε θα ανακαλεσουν πολλοι την τοσο ωραια εικονα που ως τωρα εχει διξει...
Έχω παράδειγμα προσωπικό με τα συγκεκριμένα φυσίγγια και μάλιστα παλιά πριν τα πάρει ο Ναυπλιώτης...,..Εγω παλι λεω, πως οταν ενα ΝΕΟ φυσιγγι, λανσαριστει στην αγορα, σιγουρα θα ειναι προσεγμενο για να κερδισει πελατολόγιο...στην πορεια ειναι τα σκουρα...
Π.Χ. ενα 686 ΑΝ του κοτσαρει μοναρα, κ θα δεις ποτε θα ανακαλεσουν πολλοι την τοσο ωραια εικονα που ως τωρα εχει διξει...
Πραγματικά το 30αρι το κίτρινο εξαιρετικό.....Φέτος δοκίμασα τα λαμπρο 28 γρ 8,5ν με τους νοτιάδες που επικρατούν, πολλά πούπουλα φευγουν ματωμένα κ ζωντανα, περίπου τα ίδια λίγο καλυτερα κ τα λαμπρο 32γρ με Α1μπαρουτι. Καθαρά σκοτωματα έχω με τα τορντο του λαμπρο 30γρ με D20 μπαρούτι, αυτά χρησιμοποιούσαν χρόνια τώρα, αλλά φέτος ήθελα κ εγώ να κάνω τις δοκιμές μου!