Στραβόλαιμος Καλλιθέα.....δεν σου φτάνουν οσα εχεις στην αποθήκη?? Θες και αλλα???Καλησπέρα αυτα τα IHUNTER βγαίνουν ακόμα δεν θυμαμε το μαγαζί ηταν ειναι στην Καλιθέα νομίζω.
Στραβόλαιμος Καλλιθέα.....δεν σου φτάνουν οσα εχεις στην αποθήκη?? Θες και αλλα???Καλησπέρα αυτα τα IHUNTER βγαίνουν ακόμα δεν θυμαμε το μαγαζί ηταν ειναι στην Καλιθέα νομίζω.
Έτσι ακριβώς!!!Για μέχρι μέσα Δεκέμβρη καλα είναι....μετα εμενα τουλάχιστον δεν μ αρέσανεΝαι οντως, του Καρδαρα τα ειχα δουλεψει παρα πολυ..Ειναι για σχετικα ζεστο καιρο (πανω απο 13-14 βαθμους) και με λιγη υγρασια..
Θοδωρή καλά δουλεύουν και στο κρύο,ήταν σταθερό φυσιγγι αλλά ακούστηκαν θεματακια!Έτσι ακριβώς!!!Για μέχρι μέσα Δεκέμβρη καλα είναι....μετα εμενα τουλάχιστον δεν μ αρέσανε
.buy buy.....
Στα πλην ηταν το οτι παρηγγειλα 8αρια και ηρθαν 9αρια στα 32γρ και ενω μιλουσαμε για 35 γραμ με mb 36 το κουτι εγραφε 34 γραμμαρια και σε ιδιο κουτι ειχε φυσιγγια με αλλο καψυλι(fiocchi,maxam)
...
να σαι καλά για την ενημέρωσηΠρωτη δοκιμη ρουμελιωτη,τα φυσιγγια εδειξαν καλα στοιχεια χωρις ομως πολλες τουφεκιες οποτε ακομη κραταω επιφυλαξεις
Στα πλην ηταν το οτι παρηγγειλα 8αρια και ηρθαν 9αρια στα 32γρ και ενω μιλουσαμε για 35 γραμ με mb 36 το κουτι εγραφε 34 γραμμαρια και σε ιδιο κουτι ειχε φυσιγγια με αλλο καψυλι(fiocchi,maxam)
Δεν ξερω αν τον ξαναπροτιμησω!
Μανώλη κοιταξα ενα κουτι που εχω και δεν αναγραφει ρε φιλε. Λεει μονο τηνν ταχυτητα 1330 f/sec.Ξερει κανεις τι πιεσεις εχει το remington express 35,5gr;
Πηρα λιγα χυμα κ ξεχασα να δω για τις πιεσεις που γραφει στο κουτι
Προς το παρων μετ την καραμπινα ειμαι οκ,απλα μολις παρω το baikal mp 27m ( το εχω προγραμματισμενο ) εχει 90MPa πιεσεις καθημερινης χρησης κ σκεφτηκα μηπως ξεφευγει λιγο αυτο το φυσιγγι πανω απο τα 750barΜανώλη κοιταξα ενα κουτι που εχω και δεν αναγραφει ρε φιλε. Λεει μονο τηνν ταχυτητα 1330 f/sec.
Δεν πιστευω να εχεις θεμα με πιεσεις εκτος αν εχεις κανενα πολυ παλιο οπλο που είναι ταλαιπωρημενο.
Με τι θες να τα ριξεις;
Ρίξτε το άφοβα και με το ποζε αν είναι καλά τα κλειδιά του και ημιμαγκνουμ ρίχνειΠρος το παρων μετ την καραμπινα ειμαι οκ,απλα μολις παρω το baikal mp 27m ( το εχω προγραμματισμενο ) εχει 90MPa πιεσεις καθημερινης χρησης κ σκεφτηκα μηπως ξεφευγει λιγο αυτο το φυσιγγι πανω απο τα 750bar
Μανώλη ριχτο κατα τη γνωμη μου. Ενα φυσιγγι 35.5 γρ ειναι. Δε θα εχεις θεμα.Προς το παρων μετ την καραμπινα ειμαι οκ,απλα μολις παρω το baikal mp 27m ( το εχω προγραμματισμενο ) εχει 90MPa πιεσεις καθημερινης χρησης κ σκεφτηκα μηπως ξεφευγει λιγο αυτο το φυσιγγι πανω απο τα 750bar
Μανώλη είναι το ποιο μαλακό 35 τής αγοράς, δεν υπάρχει θέμα ασφάλειας .Προς το παρων μετ την καραμπινα ειμαι οκ,απλα μολις παρω το baikal mp 27m ( το εχω προγραμματισμενο ) εχει 90MPa πιεσεις καθημερινης χρησης κ σκεφτηκα μηπως ξεφευγει λιγο αυτο το φυσιγγι πανω απο τα 750bar
691bar βρηκα εγω σε 1 αρθροΔεν γράφει πιέσεις το εξπρές. Αλλά όταν το είχαν μετρήσει σε ένα περιοδικό το είχαν βγάλει κάτω από 600 μπαρ. 570 αν θυμάμαι καλα.
Οχι γτ οι ΗΠΑ δεν είναι στη CIP αν θυμάμαι καλά.691bar βρηκα εγω σε 1 αρθρο
Αν εβγαζε κοντα στα 740-750bar επρεπε πανω στον καλυκα να γραφει υποχρεωτικα MAX 1050bar ( συμφωνα με τον κανονισμο της CIP )
Σωστα λεω ή οχι;