Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Από 8άρι το έκανες 7άρι τώρα ... άμα σε πιέσω λίγο ακόμα θα το κάνεις 5άρι 🤣
😍😍😍
Ένα προινο έβαλα καταλαθος στην ζώνη 10αρια 33 γρ με α1 και πήγα για παπια αυτην την μέρα εμπεναν για καμία ώρα σηνεχεια βαραγα μεχρει 30/35 μέτρα μην ξέροντας τη έχω μέσα τα σαρσελια έσβηναν.. καπια στιγμή κοιτάζω τι ρίχνω και βλέπω απανο στον κάλυκα 10αρια έχασα το φως μου λεμε ( κυνηγαο παντα με 6/4 τα παπια μικρά μεγάλα) .. το 7 & το 8 κάνουν μεγάλη ζημιά στα σαρσελια σε απογευματινά η Πρωηνα που έρχονται κοντά βασιλη

Ένα προινο έβαλα καταλαθος στην ζώνη 10αρια 33 γρ με α1 και πήγα για παπια αυτην την μέρα εμπεναν για καμία ώρα σηνεχεια βαραγα μεχρει 30/35 μέτρα μην ξέροντας τη έχω μέσα τα σαρσελια έσβηναν.. καπια στιγμή κοιτάζω τι ρίχνω και βλέπω απανο στον κάλυκα 10αρια έχασα το φως μου λεμε ( κυνηγαο παντα με 6/4 τα παπια μικρά μεγάλα) .. το 7 & το 8 κάνουν μεγάλη ζημιά στα σαρσελια σε απογευματινά η Πρωηνα που έρχονται κοντά βασιλη
Στα 30μ άμα φάμε στα ίσια δεκάρια και εμείς θα χάσουμε το φως μας.

Δεν έχω ρίξει Ηλία τόσο ψιλά αλλά δεν μου φαίνεται περίεργο.

Στα 30μ άμα φάμε στα ίσια δεκάρια και εμείς θα χάσουμε το φως μας.

Δεν έχω ρίξει Ηλία τόσο ψιλά αλλά δεν μου φαίνεται περίεργο.
Το 10αρακι είναι πολύ παρεξηγημένο δεν ξέρω τον λόγο είναι και γ@@@@ τα σκαγι….

Το 10αρακι είναι πολύ παρεξηγημένο δεν ξέρω τον λόγο είναι και γ@@@@ τα σκαγι….
Τα εμπορικά μπορεί να είναι 11 ... για αυτό. 🤣
Κουσιεύου αβέρτα να τις πατήσω σου λέω ...

9άρια εμπορικά ρίχνω στις τσίχλες άρα 9-10 κανονικό ;)
Και 8 άρα μεταξύ 8-9 ...

Είμαι υπέρ των χοντρών σκαγιων, ναι το παραδέχομαι, αλλά έχω πάρει μικρά παπιά με ν7- ν8.
Νομιζω το εχω ξαναγραψει, ειμαι στο βαλτο, έχει περάσει η ωρα και δεν πεταει τιποτα. Εχω βαρεθει τη ζωή μου, ουτε ελπιδα δεν υπάρχειγια παπί πια, μονο ατελειωτα κοπαδια εκατομμύρια ψαρόνια περνουν ασταματητα.
Βγαζω το πρώτο φυσίγγι από την 5αρα τότε καραμπινα και βαζω δεκαρακι για να ρίξω στα ψαρόνια. Πριν περασουν 10" βλέπω δυο καθαρα και έρχονται χαμηλα καρφι επάνω μου.
Μπαμ το πρωτο με το δεκαράκι πατσαβουρι, 4 με τα χοντρα στο δεύτερο, πρεπει να εχει φτασει Κρόνο τωρα πια :D

Νομιζω το εχω ξαναγραψει, ειμαι στο βαλτο, έχει περάσει η ωρα και δεν πεταει τιποτα. Εχω βαρεθει τη ζωή μου, ουτε ελπιδα δεν υπάρχειγια παπί πια, μονο ατελειωτα κοπαδια εκατομμύρια ψαρόνια περνουν ασταματητα.
Βγαζω το πρώτο φυσίγγι από την 5αρα τότε καραμπινα και βαζω δεκαρακι για να ρίξω στα ψαρόνια. Πριν περασουν 10" βλέπω δυο καθαρα και έρχονται χαμηλα καρφι επάνω μου.
Μπαμ το πρωτο με το δεκαράκι πατσαβουρι, 4 με τα χοντρα στο δεύτερο, πρεπει να εχει φτασει Κρόνο τωρα πια :D
Κάπως έτσι έχει τύχει και σε εμένα. Όχι με καθαρά όμως. Με κιρκιρια και κουταλαδες, όταν κυνηγάω μπεκατσινια. Τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη, συνήθως πάω με ν7-ν8 γιατί περιμένω κάτι τέτοιες συναντήσεις. Για παπιά μόνο, στο ημερήσιο από ν5 και κάτω.

Είναι επιχαλκωμένα τα εχω δοκιμάσει και εχω μείνει ευχαριστημένος σε μεγάλα θηράματα ( 140+)
Ε ωραια αφου τα εχετε σφαξτε κανενα γιατι εμενα με τα 415μ/δ που το δινει δεν μου φαινονται και για γουρουνια αλλα για καστορες !!! Η επιχαλκοση απο μονη τις δεν προσφερει τιποτα σε σκληροτητα ! Απλα λεια επηφανεια

Status
Not open for further replies.
Back