Γιαννη μου , χωρις να εχω ''αποθημενα'' με τον Ναυπλιωτη....θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω μαζι σου .
Δεν ξερω τι βγαζει σημερα....Αλλα οτι φυσιγγιο εχω σφαξει απο τις παλιες παρτιδες που εριχνα...αναθεμα
και εαν βρηκα σε ΕΝΑ φυσιγγιο το σωστο Νρο σκαγιων που εγραφε η συσκευασια του...
Και αυτα που λεω και γραφω μπορω να τα αποδειξω....Παντα εχω και κραταω φυσιγγια απο αυτα που
σφαζω και παρουσιαζω ωστε ΕΑΝ μου ζητησουν τα ''ρεστα'' να εχω τις αποδειξεις μου...
Δεν ξερω κατα ποσον καλα ειναι αυτα τα Α1 32 -34 ...Δεν τα εχω ριξει ουτε τα εχω σφαξει...και δεν μπορω
να εκφερω γνωμη...
Και μην ''μπερδευεις'' τον Κενταυρο με τον Ναυπλιωτη....Ο Κενταυρος βγαζει φυσιγγια φιλε και οχι στρακα
στρουκες...
Εσφαξα πριν λιγο ενα Lambro N6 σε μπλε χρωμα... με SIPE .. Εαν το κανω παρουσιαση θα φρικαρεις φιλε !!!
Και λεω για αυτο το φυσιγγιο !!!
View attachment 70499
View attachment 70500
View attachment 70501
Δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο....ετσι και αλλιως δικα μου φυσιγγια ριχνω....και ξερω ποιον ''μουτζωνω''...
Αλλα απο την ''αλλη'' πρεπει να σεβαστει την πελατεια του και τους κυνηγους...και να μην πουλαει φυκια για
μεταξωτες κορδελες !!
ΥΓ. Οταν ανοιξουν τα μαγαζια....θα κοιταξω να βρω αυτα τα Α1 -32 -34 να δω τι πουλαει σημερα και ποσο
σταθερα ειναι...γιατι δεν θελω να τον αδικώ !!!