Έριξες τα περσινά που βγήκαν με συγκεντρωτήρα αποσπώμενου πάτου Νίκο;Τα gm3 δεν πάνε μια, αφήστε τα για μένα.
Έριξες τα περσινά που βγήκαν με συγκεντρωτήρα αποσπώμενου πάτου Νίκο;Τα gm3 δεν πάνε μια, αφήστε τα για μένα.
Φέτος πήρα ένα κουτί, έριξα μερικά και μου άρεσαν. Τώρα δεν ξέρω ποια παρτίδα είναι ποια για να σου πω. Καινούργια παρτίδα φαίνεται, με το νέο τύπωμα στο κάλυκα.Έριξες τα περσινά που βγήκαν με συγκεντρωτήρα αποσπώμενου πάτου Νίκο;
4*Με τι τσοκ ρε Θωμά?
Έτσι είναι το σωστό δοκιμή και μετά αγωραΕγώ δεν είμαι τόσο του πίνακα. Παίρνω 2 κουτιά για τις τσίχλες π.χ μου πάνε; πέφτουν τα πουλιά; έχουν αίματα; τα κυνηγάω τραυματισμένα; Αν όχι θα πάρω. Αλλα δε θα πάρω 20 κούτες... Αν μου πάνε στα μπασίματα θα δώ αν πάνε και μετά στο κρύο και συμπληρώνω την αγορά σε δεύτερο χρόνο. Εγώ π.χ φέτος πήρα α1 και gt 28 που τα χω δοκιμάσει μερικά χρόνια στο κυνήγι και είναι ικανοποιητικά. Ναβαρο 30 πήρα ολα κι όλα 3 κουτιά, παρότι εδώ διαβαζω τα καλύτερα! Πρώτα θα τα δώ και μετά θα πράξω. Τώρα αν είναι να ανέβουν οι τιμές και υπάρχει πίεση και θέλει κάποιος ας το ρισκάρει. Απλώς θα μπει σε διαδικασία να βρεί κάποιον να τα πουλήσει.
Με max1050 πιέσεις; Σωστά; Δεν είναι πολύ για 32g;Φέτος πήρα ένα κουτί, έριξα μερικά και μου άρεσαν. Τώρα δεν ξέρω ποια παρτίδα είναι ποια για να σου πω. Καινούργια παρτίδα φαίνεται, με το νέο τύπωμα στο κάλυκα.
Δεν βγάζει τόσο Με την καμμία,το γράφει πάνω τό φυσιγγι? Της εταιρείας είναι αυτό.Με max1050 πιέσεις; Σωστά; Δεν είναι πολύ για 32g;
Δεν έχει τώρα. Ξεπούλησαν όλα.Τώρα πάρε!
Τον Οκτώβρη με τα πουλιά που θα έχει θα φτάσουν 20€/κουτί!!
Ναι, απλά κανένα δεν βγάζει τόσα.Με max1050 πιέσεις; Σωστά; Δεν είναι πολύ για 32g;
Ρωταω για να μαθω τι πρεπει να κανω για να επιλεξω ενα καλυτερο φυσιγγι απο αυτα που ριχνω.Φίλε Κώστα αυτά τα ρωτάς απο άγνοια ή θέτεις το ερώτημα μεταφορικά οτι αυτά δε γίνονται;
Τι κυνηγάς;Ρωταω για να μαθω τι πρεπει να κανω για να επιλεξω ενα καλυτερο φυσιγγι απο αυτα που ριχνω.
Και σου λεω οτι σημαδευω αρκετα καλα.
Εχω αγορασει και αυτες τις χειρολαβες που πετανε δισκακια και σπανια χανω δισκακι.
Τσιχλες και φασες βασικαΤι κυνηγάς;
Αφού κυνηγάς τσίχλες που σημαίνει έχεις ρίξει πολλές τουφεκιές νομίζω καταλαβαίνεις ποια φυσίγγια σκοτώνουν καλύτερα και ποιά τραυματίζουν.Τσιχλες και φασες βασικα
Της NSI. Αναφέρομαι στο gm3fast και σκέφτομαι με επιφύλαξη για το baikal πλάγιο με απλές θαλάμες (650)Δεν βγάζει τόσο Με την καμμία,το γράφει πάνω τό φυσιγγι? Της εταιρείας είναι αυτό.
κανενα απολυτως προβλημα.Της NSI. Αναφέρομαι στο gm3fast και σκέφτομαι με επιφύλαξη για το baikal πλάγιο με απλές θαλάμες (650)
διασπορας μαυρα? ποτε τα εβγαλε αυτα?Μου έδωσαν κάτι Λάμπρο διασποράς μαύρα 67 της καληκες νο5 να τα ρηξο στο λαγό,η να τα χειρουργισο??? Τάχει ρίξη κανείς να πει εντιποσης???
Τα κλασικά διασποράς του lambro είναι στα 34 γραμμάρια το Νο 5. Το παλιό κίτρινο για να γίνω κατανοητός. Απλός λόγω cip έχει σταματήσει να γεμίζει σε κίτρινους κάλυκες το διαμέτρημα 12.διασπορας μαυρα? ποτε τα εβγαλε αυτα?
Ρίξτα άφοβα Γιάννη. Διασπορέας gualandi 34 γραμμάριαΜου έδωσαν κάτι Λάμπρο διασποράς μαύρα 67 της καληκες νο5 να τα ρηξο στο λαγό,η να τα χειρουργισο??? Τάχει ρίξη κανείς να πει εντιποσης???
Είναι με s4 στο 1.50×34 το τσέκαρα εγώ φέτος σε δύο κουτάκια που πήρα γιατί φοβήθηκα ό,τι αφού άλλαξε χρώμα θα έχει κάνει και άλλη στην συνταγή! Όχι όμως είναι το ίδιο καλό φυσίγγι! Να ξέρεις όμως δεν είναι τόσο ανοιχτό! Θα το έλεγα ημιδιασπορας! Μπουμπουνατο άφοβα!!Μου έδωσαν κάτι Λάμπρο διασποράς μαύρα 67 της καληκες νο5 να τα ρηξο στο λαγό,η να τα χειρουργισο??? Τάχει ρίξη κανείς να πει εντιποσης???