Γνώμες Φυσιγγίων

Είχε πέσει σφάξιμο από έναν φίλο από εδώ μέσα και είχε παρατηρηθεί μεγάλη ποσότητα μπαρουτις και μας είχε ψιλό θορυβήσει. Αν έχει ρίξει κανείς έστω και σε χαρτόνι,ας γράψει τις εντυπώσεις του. Αλλιώς θα ρίξω εγώ όταν έρθουν.
Εγώ τα είχα ανοίξει. Το ένα ήταν κοντά στα 2γρ μπαρούτι και τα υπόλοιπα που άνοιξα στην πορεία ήταν στο 1.75γρ. 2 κουτιά πήρα για δοκιμή από τα οποία έμειναν κάτι λίγα. Τα έριξα (ν6) σε ντοπιαρες φασσες με 2* και απογευματινό πάπιας με 4* και μου άφησαν καλές εντυπώσεις.

Παρελήφθησαν… θα δοκιμαστούν σύντομα…

Τα έριξα πέρυσι τελευταίο κυνηγι. 30 μέτρα σε 40αρι καπρο.τον περνώ στο λαιμό πέφτει ξερός. πάω εκεί να τον δω μου ορμάει και του ρίχνω άλλο ένα όπως έφευγε στο δεξί μπούτι και το χάλκινο που έχει μέσα του βγαίνει από την κοιλιά. Ο καπρος ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του σε ένα πρανες και τον προλαβαίνω στο πλάι και του ρίχνω ένα ΑΤ 6βολο και τέλος.τα υπόλοιπα 3 τα χάρισα

Και η φωτογραφία που έχω υποσχεθεί, για το πυραβλακι, δεν υπάρχει θέμα ρίχνονται άφοβα, Ναβάρο 34γρ. 6 ν. Είχα πάρει πολλά τότε, δεν γέμιζα, ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια τα έχω, ήταν τα πρώτα που έβγαλε με αυτή την ονομασία.
View attachment 91849View attachment 91850
Ηταν απο τις καλες παρτιδες σε Νο6 κ 7....ειχαν πεθανει καρακαξες πολλες τοτε....χε χε.

View attachment 91844
Κάτσε να σου στείλω μια κούτα από αυτά να πατσισουμε τα γαμ .sex hard. !
Για μένα τα euromix τα navaro 30 και τα veloche είναι εγγύηση για όλο το χρόνο αναλογος τις θερμοκρασίες ήδη έχω φορτοσει δύο κούτες τώρα για τη τσιχλα

Για μένα τα euromix τα navaro 30 και τα veloche είναι εγγύηση για όλο το χρόνο αναλογος τις θερμοκρασίες ήδη έχω φορτοσει δύο κούτες τώρα για τη τσιχλα
Μου αρεσει πολυ και το κιτρινο τορντο με 30 γραμμαρια και d20.......

Τα veloce τα εριξα περσι και τα βρικα πολυ καλα και σταθερα,γι αυτο και τα ξαναπηρα.Τα navaro τα πηρα πρωτη φορα για δοκιμη.Λιγα που εχω ριξει σε καρακαξες και ορτυκια,μου αρεσουν.Τα euromix εχω να τα ριξω χρονια...

Να σου στείλω έναν που ρίχνει τριαρες με δικανο?
Ειχαμε εναν ύπολοχαγο καποτε ρε ετσι
Τα λεγε και τα εννοουσε
Γιαυτο θυμαμαι το επιθετο του ακομα

Εσεις οι δυο λεει μια μερα
Καντε μια τριαδα .sarcastic.

το saga dispersante 34 gr το εχει ριξει κανενας?
Μου εχουν φιμησει προσφατα το 36 αρι του και μου εχουν αναφερει και αυτο
Οτι το εριξαν περσυ με πολυ καλα αποτελεσματα και σε σχετικα ´πμακρινεσ´´ αποστασεις για διάσπορας
Ύποθετω θα ειναι με γκουαλαντι και σταυρο;

Όταν ο Mark Zuckerberg δημιούργησε το facebook… βρήκε αίτημα φιλίας απ’ τον @outlander !
Όταν ο outlander γυμνάζεται το μηχάνημα δυναμώνει.
Τα πουλιά πέφτουν ψοφια πριν σηκώσει τουφέκι ο outlander!
Ο outlander ξέρει πότε θα γίνει πέρασμα πριν ξεκινήσει η αποδημία!
Ο outlander ξέρει γιατι δε σκοτώνουν οι μπενελες!
Ο outlander ξέρει που βρίσκονται οι πυριτιδες!
Ο outlander ξέρει γιατί με τα φυσίγγια Λάμπρο παιρνουμε μόνο πούπουλα!
Ο outlander ξέρει γιατί λέμε τις μπεκάτσες μακρομυτες.
Ο outlander ξέρει ποια φυσέκια πρέπει να ρίξεις ανάλογα με το τουφέκι που έχεις.

Μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο...

Υγ. Ο outlander ειναι από τους ανθρώπους που δε γνωρίζεις προσωπικά,είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας και μέσω ενός φόρουμ και 5 μυνηματων που έχετε ανταλλάξει μπορεί να σου στείλει ένα από τα καλύτερα δώρα που έχεις λάβει στη ζωή σου . Και χωρίς να έχετε καν πιεί καφέ μαζί,να τον θεωρείς φίλο σου! @outlander σε ευχαριστώ!!
Δεν τον ξερω καθολου προσωπικα
Ουτε την ηλικια του
Ουτε την φατσα του
Για το ονομα του λετε τοσα πολλα που με εχετε συγχισει!!

Και ομως τον εκτιμω αφανταστα γιατι μπαινει στον κοπο πανταα μα παντα χωρις ποτε να ειρωνευτει η να μειωσει καποιον και με ομορφη συμπεριφορα να βοηθησει τον κοσμο που ρωτα για οτιδηποτε γνωριζει!
Ειναι χαμηλων τονων και παντα ευγενικος και εξω καρδια με τα αστεια του και τα πειραγματα του

Ειναι διαμαντια τετοια μελη και ειμαστε τυχεροι που τον εχουμε να προσφερει στο φορουμ

αξια ανεκτιμητη!

Ουτε την ηλικια του
Ουτε την φατσα του

Και ομως τον εκτιμω αφανταστα γιατι μπαινει στον κοπο πανταα μα παντα χωρις ποτε να ειρωνευτει η να μειωσει καποιον και με ομορφη συμπεριφορα να βοηθησει τον κοσμο που ρωτα για οτιδηποτε γνωριζει!
Ειναι χαμηλων τονων και παντα ευγενικος και εξω καρδια με τα αστεια του και τα πειραγματα του

Ειναι διαμαντια τετοια μελη και ειμαστε τυχεροι που τον εχουμε να προσφερει στο φορουμ

αξια ανεκτιμητη!
Σιγά την φάτσα εγώ είμαι καλύτερος peng

Ουτε την ηλικια του
Ουτε την φατσα του

αξια ανεκτιμητη!
Και έχει και σωστό τουφέκι.

Τα έριξα πέρυσι τελευταίο κυνηγι. 30 μέτρα σε 40αρι καπρο.τον περνώ στο λαιμό πέφτει ξερός. πάω εκεί να τον δω μου ορμάει και του ρίχνω άλλο ένα όπως έφευγε στο δεξί μπούτι και το χάλκινο που έχει μέσα του βγαίνει από την κοιλιά. Ο καπρος ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του σε ένα πρανες και τον προλαβαίνω στο πλάι και του ρίχνω ένα ΑΤ 6βολο και τέλος.τα υπόλοιπα 3 τα χάρισα
Ποσο ρεζιλίκι ακομα
Μια στο λαιμο
Μια στο ποδι
Το ζωντανο συνεχιζε αχαμπαρο
Προσωπικα θα τα πέταγα.
Ας ειναι.
Ολοι μας κανουμε δοκιμές
Προσοχη την επομενη φορα

Τα veloce τα εριξα περσι και τα βρικα πολυ καλα και σταθερα,γι αυτο και τα ξαναπηρα.Τα navaro τα πηρα πρωτη φορα για δοκιμη.Λιγα που εχω ριξει σε καρακαξες και ορτυκια,μου αρεσουν.Τα euromix εχω να τα ριξω χρονια...

Σεπτεμβριο ....ολα σκοτωνουν.....

Back