Γνώμες Φυσιγγίων

Πήρα ένα κουτί προχθες και ο μαγαζατορας μου είπε ότι είναι γεμισμένα με mb32 και γκουαλαντι συγκετρωτηρα.
Παλιά τα έριχνα και ήταν πολύ καλά καθώς και τα 36.
Δεν τα έχω δοκιμάσει προς το παρόν
Θα πάρω μερικά κουτάκια διάφορα και θα τα δοκιμάσω με τα πρώτα κρύα.

Ο κοιλοδοκός όμως ήταν στάσιμος.
Για'αυτό όλοι οι γουρουνάδες προτιμούν τα δράμια.
Ακόμη και στα 20 μέτρα βοηθάει λίγο η διασπορά τους.
Απο τη μικρη μου εμπειρια στο κυνηγι αγριοχοιρου ειδα οτι τα δραμια μεχρι τα 35-40 μετρα ειναι πιο αποδοτικα απο το μονοβολο λογο πολλαπλων τραυματων πολλαπλασιαζεται η πιθανοτητα να πληγουν ζωτικα οργανα......
Βεβαια οτι το μονοβολο ειναι πολυ πιο ασφαλες στη χρηση του,για τους συγκυνηγους,δεν χωραει καμια αμφιβολια......

Απο τη μικρη μου εμπειρια στο κυνηγι αγριοχοιρου ειδα οτι τα δραμια μεχρι τα 35-40 μετρα ειναι πιο αποδοτικα απο το μονοβολο λογο πολλαπλων τραυματων πολλαπλασιαζεται η πιθανοτητα να πληγουν ζωτικα οργανα......
Βεβαια οτι το μονοβολο ειναι πολυ πιο ασφαλες στη χρηση του,για τους συγκυνηγους,δεν χωραει καμια αμφιβολια......
Ετσι ειναι . Ειδικα τετοια γουρουνια 40αρια μεχρι τα 40μ θελουν δραμια.
Το μονοβολο μας δινει ενεργεια σε μεγαλυτερες αποστασεις, ή κοντα αλλα σε μεγαλα γουρουνια

Δοκιμάστε και τα biturbo 36γρ.Για πλάκα μου είχε δώσει ένα ο θείος όταν με είχε δει τυχαία στα μπασιματα μήπως περάσει καμιά φάσσα.Φάσσα δεν είδαμε και έμπαινε 1ο στο λαγό σαν νο6.Και ήρθε η ώρα του να πέσει!Από τότε πήρα μια κούτα πάλι νο6 και έχω πάρει πολλούς λαγούς όλοι ξεροί.

Για τα c7 perfeta super τι γνώμη έχετε?
Εγώ προσωπικά τη χειρότερη !!!:cool:😁 Όχι τόσο γιατί ήταν πολύ δυνατά για τα γούστα μου (αυτό είναι το λιγότερο) αλλά γιατί ήταν τα μόνα φυσίγγια που μου έκαναν συστηματικά εμπλοκές στην καραμπίνα μου (Mossberg 9200)!!! Βέβαια ένα κουτί είχα πάρει, όταν την πήρα καινούργια το 1997, επειδή μου τα πρότεινε ο μαγαζάτορας. Μαζί με πολλά άλλα, διάφορες μάρκες και γομώσεις από 28 μέχρι 36 γρ. Καμία 10αριά πρέπει να έριξα όλα κι όλα, συνέχεια εμπλοκή είτε στο 2ο είτε στο 3ο φυσίγγι ... Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί, δεν ασχολήθηκα κιόλας, απλώς τα παράτησα και τα έχω ακόμα τα υπόλοιπα. Δεν αμφισβητώ τις γνώμες των συναδέλφων, όμως εγώ ούτε να τα ξαναδώ στα μάτια μου !!! :( :rolleyes: 😄

Δοκιμάστε και τα biturbo 36γρ.Για πλάκα μου είχε δώσει ένα ο θείος όταν με είχε δει τυχαία στα μπασιματα μήπως περάσει καμιά φάσσα.Φάσσα δεν είδαμε και έμπαινε 1ο στο λαγό σαν νο6.Και ήρθε η ώρα του να πέσει!Από τότε πήρα μια κούτα πάλι νο6 και έχω πάρει πολλούς λαγούς όλοι ξεροί.
Ρίξτε του ένα μπαν σας παρακαλώ!

Χρήστο φανατικός των lambro είμαι. Και καφέ και μπλέ και μπιτούρμπο 36 και τα ντεμί μάγκνουμ όλα τα ρίχνω. Ψαχνω ανυικαταστάτη για το παλιό το καφέ, γιαυτό ρωτάω για το c7 μηπως είναι παρόμοιο.
@Alex37 και γω σε αγαπάω αλλά όχι και μπαν.🤣

Back