Γνώμες Φυσιγγίων

Χρηστα
Δοκιμάστε και τα biturbo 36γρ.Για πλάκα μου είχε δώσει ένα ο θείος όταν με είχε δει τυχαία στα μπασιματα μήπως περάσει καμιά φάσσα.Φάσσα δεν είδαμε και έμπαινε 1ο στο λαγό σαν νο6.Και ήρθε η ώρα του να πέσει!Από τότε πήρα μια κούτα πάλι νο6 και έχω πάρει πολλούς λαγούς όλοι ξεροί.
Χρησταρα με το δικαννο το ριχνεις το γερμανικο το πλαγιο;
Δεν ειναι πολυ δυνατο;
Δεν εχει σημανση για 1050 μπαρ αυτο;

και να εχει δεν βγαζει τοσα ,δεν ειναι τοσο δυνατο.
Ναι αλλα τα παλια δικαννα συνηθως στα 900 εχουν δοκιμη

Εαν 800αριζει σε ελαφρυ δικαννο σημαινει απο την αναπηδηση θα χανεις την δευτερη βολη εαν χρειαστει

Γιαυτο ρωταω τον Χριστο να μου πει πως το βρηκε με το δικαννο

Ναι αλλα τα παλια δικαννα συνηθως στα 900 εχουν δοκιμη

Εαν 800αριζει σε ελαφρυ δικαννο σημαινει απο την αναπηδηση θα χανεις την δευτερη βολη εαν χρειαστει

Γιαυτο ρωταω τον Χριστο να μου πει πως το βρηκε με το δικαννο
Δεν χρειάζεται δεύτερη!

Το Α1 34 speciale για τι συνθήκες μιλάμε; υγρασία; Κρύο; Και εκτός από τσίχλα για πιο άλλο θήραμα θεωρείται καλό;
Από έναρξη μέχρι και Νοέμβρη Δεκέμβρη που το έχω ρίξει σε θερμοκρασίες γύρω στους 5 βαθμούς είναι πολύ καλό.
Σε πιο κρύο καιρό δεν έτυχε να το ρίξω. Προσωπικά δεν το ρίχνω σε τσίχλα. Φάσσα, παπιά,κυριαρινες συνήθως.

Από έναρξη μέχρι και Νοέμβρη Δεκέμβρη που το έχω ρίξει σε θερμοκρασίες γύρω στους 5 βαθμούς είναι πολύ καλό.
Σε πιο κρύο καιρό δεν έτυχε να το ρίξω. Προσωπικά δεν το ρίχνω σε τσίχλα. Φάσσα, παπιά,κυριαρινες συνήθως.
ευχαριστώ.....και με πλάγιο με απλές θαλάμες είναι οκ; ισχύει το 680 bar;

ευχαριστώ.....και με πλάγιο με απλές θαλάμες είναι οκ; ισχύει το 680 bar;
Για τις πιέσεις δεν ξέρω και θα σε γελάσω.
Σαν αίσθηση με καραμπίνα όμως από θέμα ανάκρουσης δεν κατάλαβα κάτι ιδιαίτερο. Για μεσαίες χαμηλές θερμοκρασίες δεν νομίζω να έχεις θέμα με το δίκανο.
Αν το θες για τσίχλα εγώ θα πήγαινα σε χαμηλότερα γραμμάρια. 28-30-32 είναι υπεραρκετά και καταλληλότερα για το δίκανο σου.

Για τις πιέσεις δεν ξέρω και θα σε γελάσω.
Σαν αίσθηση με καραμπίνα όμως από θέμα ανάκρουσης δεν κατάλαβα κάτι ιδιαίτερο. Για μεσαίες χαμηλές θερμοκρασίες δεν νομίζω να έχεις θέμα με το δίκανο.
Αν το θες για τσίχλα εγώ θα πήγαινα σε χαμηλότερα γραμμάρια. 28-30-32 είναι υπεραρκετά και καταλληλότερα για το δίκανο σου.
ευχαριστω για τις απαντήσεις!

Χρηστα

Χρησταρα με το δικαννο το ριχνεις το γερμανικο το πλαγιο;
Δεν ειναι πολυ δυνατο;
Δεν εχει σημανση για 1050 μπαρ αυτο;
Ναι, πουπουλο ειναι.Μαζευω καλυκες ριγμενους, θα σου βγαλω καμια φωτο οταν το ριξω να δεις πισω οτι ισα ισα ανοιγει.Αν εβγαζε τοσες θα ανοιγε σαν της Χαιδως.Εξαλλου ειναι σε πιο πολλες πιεσεις δοκιμασμενο το μερκελ απο τα αλλα τα κοινα.Έχω και πιο παλιά χωρίς την ένδειξη, αυτά στα πιο πολλά φυσίγγια έτσι έβαλαν την σήμανση 1050 μπαρ για ναναι κατοχυρωμενοι,οπως με πλημμυρες πχ στην Αρτσ που στελνει το 112 ευβοια....

Last edited:
Back