Γνώμες Φυσιγγίων

Έχω αγοράσει αρκετές φορές φυσίγγια, ρουχισμό κλπ από γνωστά και μη κυνηγομάγαζα. Πρόπερσι μου έτυχε όμως σε πολύ γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης να πέσει το site του (μάλλον hacking) και να εκτεθούν τα στοιχεία πελατών στους επιτήδειους. Το αποτέλεσμα να μου έρχονται άπειρες ειδοποιήσεις για εγκρίσεις πληρωμών σε διάφορα νομίσματα και εγώ δε ξέρω σε πόσες χώρες. Η κάρτα δηλώθηκε κλοπή και κλείδωσε εγκαίρως. Αξίζει αλλά μόνο μέσο Revolut, Paypal ή κάποια άλλη προπληρωμένη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλιώς αντικαταβολή.
Έχω αγοράσει πολλές φορές φυσίγγια από ιστοσελίδες κυνηγομάγαζων. Επιλέγω πάντα πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα.
Και πληρώνω με μεταφορά χρημάτων στο ΑΤΜ με την κάρτα μου, βάζοντας και τον αριθμό της παραγγελίας.
Και όλα πάνε Ok.
Θεωρώ ότι είναι ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής.
Παρόλο που έχω όλα τα υπόλοιπα μέσα, πιστωτική, χρεωστική, web banking.

Last edited:
Έχω αγοράσει πολλές φορές φυσίγγια από ιστοσελίδες κυνηγομάγαζων. Επιλέγω πάντα πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα.
Και πληρώνω με μεταφορά χρημάτων στο ΑΤΜ με την κάρτα μου, βάζοντας και τον αριθμό της παραγγελίας.
Και όλα πάνε Ok.
Θεωρώ ότι είναι ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής.
Παρόλο που έχω όλα τα υπόλοιπα μέσα, πιστωτική, χρεωστική, web banking.
Παραγγέλνω πολύ συχνά από ίντερνετ. Δεν γίνεται κάθε φορά να πηγαίνω σε ΑΤΜ φίλε. Με τη Revolut βρήκα αυτό που ήθελα. Βάζω το ποσό που επιθυμώ και έχω τη δυνατότητα να δημιουργώ εικονική κάρτα 1 χρήσης η οποία μετά τη πληρωμή διαγράφεται. Οπότε στο σενάριο "κλοπής" στοιχείων της κάρτας παίρνουν τα μπαλάκια μου.

ευχαριστώ.....και με πλάγιο με απλές θαλάμες είναι οκ; ισχύει το 680 bar;
Και εγώ για το ίδιο πλάγιο που ρωτάς τα πηρα πέρσι....
Εριξα 5-6 φυσίγγια τον Οκτώβρη κ ήταν μαλακά για τα γραμμάρια τους....
Ρίξτα χωρίς κανένα φόβο......

Ναι ακριβως,ελεγα μηπως το εχει δοκιμασει καποιος να μας πει γνωμες γιατι ειναι αρκετα ακριβο.
Δες κ το Due Beccacia της Winchester στα 35gr (10τμχ) το ριχνει 2 χρονια τωρα ενας φιλος μου με ενα πλάγιο Simson κ δεν το αλλαζει με τιποτα...εχει διασπορέα τυπου Ζ2Μ κ ανοιγει απο τα 25m κι επειτα...ειναι πολυ γρηγορο...στο κουτι γραφει 405m/s αλλα στον ταχογραφο μου, εδειξε 415m/s....
Σε Νο 8-9½...

Χρηστα

Χρησταρα με το δικαννο το ριχνεις το γερμανικο το πλαγιο;
Δεν ειναι πολυ δυνατο;
Δεν εχει σημανση για 1050 μπαρ αυτο;
Μπορώ να πω πως είναι αρκετά μαλακό. Πιο σκληρό ήταν το 34ρι του Κύργια, και στο λέω που ρίχνω με καραμπίνα.

Μπορώ να πω πως είναι αρκετά μαλακό. Πιο σκληρό ήταν το 34ρι του Κύργια, και στο λέω που ρίχνω με καραμπίνα.
Γαμωτο πεταω στην ανακθκλωση τους ριγμενους καλυκες να δεις πισω πως ισα ισα ανοιγει! Μια χαρα ειναι

Back