Έχω καταλήξει ότι για να καταλάβεις τι μπορεί να κάνει το κάθε τι πρέπει να το βιώσεις να σπαταλήσεις χρήμα και πολύ κόπο,για να κρατάς ένα όπλο που να σε κάνει να νιώθεις ασφαλής ,δηλ ότι εγώ με αυτό δε σκέφτομαι το αν θα σκοτώσω,αλλά θέλω απλα να βρω θηράματα ,το νιώθω αντιλαμβάνομαι τι μπορεί να κάνει ,ξέρεις πόσο χρόνο και κόπο θέλει να ενσωματωθείς έτσι με ένα ντουφέκι (κοντάκι) είναι το σωστό,αλλά όταν έχεις αυτό ακριβώς που πρέπει τότε και μόνο τότε καταλαβαίνεις τις πραγματικές δυνατότητες ακόμη και σκαγιού γιατί απλά πάει όπου το στείλεις .Εγώ ακόμη με το νέο όπλο και κοντάκι που έχω δεν το νιώθω θέλω ακόμη το χρόνο μου ,με ένα δεύτερο όπλο μου όμως που είναι η προέκταση μου σκοτώνω με 57 εκ κύλινδρο εκεί που λέει ο κάθε ένας τυχερή ντουφέκια κοιτώντας την κάνη και το τσοκάρισμα του όπλου .Έχω πολλά βιώματα από πολύ μικρός στο κυνήγι παρακολουθώντας ανθρώπους που είχαν βγάλει όνομα είτε γιατί σχεδόν πάντα βαρούσαν τα περισσότερα πουλιά αλλά διαπίστωσα ότι γνώριζαν που θα κάτσουν πως θα κινηθούν αλλά τα μαθήματα στη βλητική τα έπαιρνα από άλλους που πήγαιναν τελευταίοι κάθονταν όπου έβρισκαν και σκότωναν πολλά ίσως και περισσότερα γιατί απλά σκότωναν σχεδόν ότι περνούσε και όπου περνούσε (σχήμα λόγου ) σε σημείο να λένε άλλοι ότι δώσε μας τον οπλο σου γιατί σκοτώνει καλύτερα έτσι έβλεπα από τις δυνατότητες του κυνηγού του όπλου αλλά και τη σκαγιου που έριχνε .Αυτό το έκανα για χρόνια έτσι κατάλαβα ότι αφού το κάνει αυτός γίνετε, εξαρτάται μόνο από εμένα γιατί και ντουφέκι βρίσκεις ανάλογο και φυσίγγι άρα μέχρι τα μέτρα x αν είσαι ικανός με σωστό όπλο (αχρωμίωτο πάντα )αυτό το σκάκι σκοτώνει εκεί που λένε όλοι οι άλλοι με το ρίχνεις .Ούτε τεράστιος σκοπευταρας είμαι ούτε ο πονηροτερος της παρέας αλλά τα μάτια μου το τι έχουν δει και τα βιώματά μου δεν αμφισβητούνται .Μακάρι πολλοί να είχαν δει άνθρωπο να έρχονται 10 πουλιά και να σηκώνει να ρίχνει 5 ντουφέκιες 5 να περνάνε 3 τρυγονες και να τις σκοτώνει και τις 3 η άλλον άνθρωπο να πετυχαίνει με Μονοβολο πουλί στον αέρα και όχι μια φορά θα καταλαβαίνατε πως είμαστε πολύ λίγοι για κάποιους για να αμφισβητήσουμε αυτά που κάνουν και να τους πούμε τι λες ρε που σκοτώνεις εκεί με αυτό το φυσίγγι όταν βλέπεις ότι το κάνει μπροστά σου.Αλλα εδώ αμφισβητούν πολλοί ανθρώπους σκοπευτές δασκάλους σκοποβολής δε θα αμφισβητούν εμένα .προσωπικά το κλείνω το θέμα .Σημαδέψτε σωστά και τραβήξτε και η αλήθεια θα εμφανιστεί για όλα .Πάντα αυτό προσπαθώ να κάνω .