Η gm3 που μας πλασάρουν για ιδιογωμοση...δεν μου άρεσε ποτέ..τρομερή αστάθεια από λοτ σε λοτgm3 δεν την είχα γεμίσει ποτέ αντιθέτως ένας φίλος από βόρειο Εύβοια την γέμιζε και έριχνε πάντως καιρού.
Η gm3 που μας πλασάρουν για ιδιογωμοση...δεν μου άρεσε ποτέ..τρομερή αστάθεια από λοτ σε λοτgm3 δεν την είχα γεμίσει ποτέ αντιθέτως ένας φίλος από βόρειο Εύβοια την γέμιζε και έριχνε πάντως καιρού.
Ολη τη βδομαδα δουλεύω ρε...σημερα, δεν εχω μιλησει με κανεναν φιλαρακι...την κυριακη που ημουν καρτερι ειδα μερικες...Με εκανε και πηρα 1000 φυσιγγια, τα αφηνω να σιτεψουν ομως για του χρόνου.
Φανηκε τιποτα κάτω;
Μέχρι Σάββατο έβγαινα Κώστη (είδε ο αδερφός μου ημιορεινά που ήταν για λαγό), από χθες είμαι Αθήνα για μια εκπαίδευση!Ολη τη βδομαδα δουλεύω ρε...σημερα, δεν εχω μιλησει με κανεναν φιλαρακι...την κυριακη που ημουν καρτερι ειδα μερικες...
Περισσοτετες πληροφοριες, ρώτα τον παρακανω αναγραφόμενο, τον @Aristos που βγαινει καθε μερα...χε χε..
Ωραία αν μήνη ο Αλλαγιάννης θα πάρω από σέναΜε εκανε και πηρα 1000 φυσιγγια, τα αφηνω να σιτεψουν ομως για του χρόνου.
Φανηκε τιποτα κάτω;
απο το MAIONCHI AZ20 τι διαφορα εχει ? ιδια γρμ , ιδιο συγκεντρωτηρα , ιδια πυρητιδα , ...επισης αδειασε ο Αλλαγιάννης κ απο αυτα ...κατι μου λεει οτι η "νεα" παρτιδα δεν θα εχει € 9,50gm3 δεν την είχα γεμίσει ποτέ αντιθέτως ένας φίλος από βόρειο Εύβοια την γέμιζε και έριχνε πάντως καιρού.
Να δοκιμάσω αύριο? Έχω μερικά κουτιά. Αλλά εδώ θα έχει ζεστουλα μόλις βγει ο ήλιος. Την Παρασκευή θα ρίξω που λέει ψυχρά....Θα γράψω για άλλοι μια φορά την γνώμη μου για το gm3 fast της ,nsi..,σήμερα με θερμοκρασία 14 βαθμούς ήταν θάνατος ντουφέκια και πουλί...εξερετικο φυσηγγι ....
Άσε Ηλία. Άμα ο πάτος είναι καλός, τι να λέμε τώρα........Όλα τα αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα!Ο συγκετροτυρας κανη όλοι την δουλειά κωτσος...τρομερός ο αποσπομενος πάτος...
Ρίξε και πες μας. Σκέφτομαι να φορτώσω μερικά.Να δοκιμάσω αύριο? Έχω μερικά κουτιά. Αλλά εδώ θα έχει ζεστουλα μόλις βγει ο ήλιος. Την Παρασκευή θα ρίξω που λέει ψυχρά....
Σωστά, αν ο πάτος είναι τέλειος, ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα στραβά!!!Άσε Ηλία. Άμα ο πάτος είναι καλός, τι να λέμε τώρα........Όλα τα αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα!
Αν δεν κανω λαθος δεν εχουν την ιδια πυριτιδα,το ΑΖ20 ειναι με C7 και οχι με Gm3....απο το MAIONCHI AZ20 τι διαφορα εχει ? ιδια γρμ , ιδιο συγκεντρωτηρα , ιδια πυρητιδα , ...επισης αδειασε ο Αλλαγιάννης κ απο αυτα ...κατι μου λεει οτι η "νεα" παρτιδα δεν θα εχει € 9,50
Το αζ 20 έχει c7 αν δε κάνω λαθοςαπο το MAIONCHI AZ20 τι διαφορα εχει ? ιδια γρμ , ιδιο συγκεντρωτηρα , ιδια πυρητιδα , ...επισης αδειασε ο Αλλαγιάννης κ απο αυτα ...κατι μου λεει οτι η "νεα" παρτιδα δεν θα εχει € 9,50
Γράφουμε σίγουρα για το ίδιο θέμα?Σωστά, αν ο πάτος είναι τέλειος, ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα στραβά!!!
Ο πάτος είναι πατος όπως και να το δει κανείς ειδικά ο καλοςΓράφουμε σίγουρα για το ίδιο θέμα?
Δεν το ξέρω αυτό το φυσίγγι δεν το έριξα ποτέ μόνο ακούσματα οποίος το έχει ρίξει ας γράψει την άποψη τουαπο το MAIONCHI AZ20 τι διαφορα εχει ? ιδια γρμ , ιδιο συγκεντρωτηρα , ιδια πυρητιδα , ...επισης αδειασε ο Αλλαγιάννης κ απο αυτα ...κατι μου λεει οτι η "νεα" παρτιδα δεν θα εχει € 9,50
Το κρύο μέχρι 5-10 βαθμούς δεν είδα να το επηρεάζει. Με το που έβγαινε ο ήλιος μου ξεκίναγε εμένα τα νούμερα..όσο ήταν ξημέρωμα ήταν πολύ καλόΤον χειμώνα τι κάνει όμως;
Και γω πήρα ένα κουτί για δοκιμή, μου άρεσε και συμφωνώ με αυτά που λες. Όμως όταν σφίξουν τα κρύα παραμένει το ίδιο καλό; Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω.
Ναι γιατί θεωρητικά η gm3 είναι για κρύο.το ίδιο κάνει και το Τορντο το πορτοκαλί στη ζέστη μπουμπουνιζει αλλά στο κρύο θερίζειΤο κρύο μέχρι 5-10 βαθμούς δεν είδα να το επηρεάζει. Με το που έβγαινε ο ήλιος μου ξεκίναγε εμένα τα νούμερα..όσο ήταν ξημέρωμα ήταν πολύ καλό
Να σου πω την αλήθεια δε θυμάμαι,αν και τι γεμίζαμε για διασποράς 10 νούμερο για τις μαύρες!Ναι γιατί θεωρητικά η gm3 είναι για κρύο
Θεωρητικα ναι με C7 ....αλλα υπαρχει πια ????Το αζ 20 έχει c7 αν δε κάνω λαθος
Η c7 υπάρχει και το αζ 20 φέτος ξαναβγήκε.τωρα βγήκε για φέτος θα το σταματήσουνε κάνεις δε ξερειΘεωρητικα ναι με C7 ....αλλα υπαρχει πια ????