Φτηνιαρικη αλλαγη!Από κουτί σκίζειρετρό κάργα
Φτηνιαρικη αλλαγη!Από κουτί σκίζειρετρό κάργα
Θα το στείλω για θυσία στο βωμό της θεάς Άρτεμης ( Ο πάγκος εργασίας του @Dimitris F ) και θα φάει άκυρο από τη λίστα των επιλογών μου το συγκεκριμένο κούριερ. Πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ οι άνθρωποι. Τα κουτιά όλα χτυπημένα στη μεταφορά αλλά το ένα ειδικά είναι χαρτοπολεμος. Και το μαγαζί που τα αγόρασα τα είχε συσκευάσει άριστα όπως πάντα, αλλά όχι για να πέσουν με ελευθέρας χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτο.Κώστα, καλύτερα μην το ρίξεις.
Και να σκάσει το καψουλι, εφόσον είναι εκτός θαλάμης δεν θα κάνει καμία ζημιά.Πάλι καλά που δεν εκπυρσοκρότησε το φυσίγγι από το κλότσημα μου έφαγε.
Αν το είχε χτυπήσει στο καψούλι μπορεί να είχε εκπυρσοκροτήσει.
Ναι, εννοείτε. Μπαμ όμως θα κάνει. Φωτιές για βγούνε. Φαντάσου τον τρόμο των υπαλλήλων και τις λοιπές συνέπειες.Και να σκάσει το καψουλι, εφόσον είναι εκτός θαλάμης δεν θα κάνει καμία ζημιά.
Ναι, εννοείτε. Μπαμ όμως θα κάνει. Φωτιές για βγούνε. Φαντάσου τον τρόμο των υπαλλήλων και τις λοιπές συνέπειες.
Και φυσικά κανένας δε θα παραδεχόταν ότι πέταξε ή κλότσησε, ή χτύπησε το φυσίγγι. Φυσίγγια που αυτοεκπυρσοκροτούνται θα έλεγαν.
Δεν ξέρω τι θα έλεγαν, προσωπικά τους βγάζω έξω από τις επιλογές μου γιατί αυτά τα χάλια δεν τα έχω δει από κανέναν άλλο ταχυμεταφορεαΝαι, εννοείτε. Μπαμ όμως θα κάνει. Φωτιές για βγούνε. Φαντάσου τον τρόμο των υπαλλήλων και τις λοιπές συνέπειες.
Και φυσικά κανένας δε θα παραδεχόταν ότι πέταξε ή κλότσησε, ή χτύπησε το φυσίγγι. Φυσίγγια που αυτοεκπυρσοκροτούνται θα έλεγαν.
Σε ποια εταιρεία αναφέρεσαι;Δεν ξέρω τι θα έλεγαν, προσωπικά τους βγάζω έξω από τις επιλογές μου γιατί αυτά τα χάλια δεν τα έχω δει από κανέναν άλλο ταχυμεταφορεα
Ευτυχώς μόνο ένα φυσίγγι βρήκα σε αυτή την κατάσταση. Είναι ασφαλές να μπει στη θαλάμη;
Κώστα, καλύτερα μην το ρίξεις.
Πιστεύω ότι δεν θα μπαίνει καν στη θαλάμη ... Μου έχουν τύχει φυσίγγια (σκοπευτικά) με παραμορφωμένο πάφυλα (όχι από κακοποίηση κατά τη μεταφορά - μάλλον ελλατωματικό εξαρχής). Και τα αντιλήφθηκα (πάνω στον βατήρα) επειδή δεν έμπαιναν στη θαλάμη ...Μπορεί να μην εξωλκευεται εύκολα.
Τα Euromix προ 5-6 ετών ήταν το βασικό μου, σχεδόν αναντικατάστατο τσιχλοφύσιγγο για φυσιολογικούς καιρούς.Δεν είναι σφικτό το euromix κανονικό είναι.
Σφάξτο και σκάσε το καψούλι με το όπλο.Πρέπει να έπαιζαν μπάλα με τα φυσίγγια μου δεν εξηγείται αλλιώς η κατάσταση που ήρθαν τα κουτιά. Όλα χτυπημένα. Ένα κουτί υπερβολικά χτυπημένο. Ευτυχώς μόνο ένα φυσίγγι βρήκα σε αυτή την κατάσταση. Είναι ασφαλές να μπει στη θαλάμη;
Μπορείς να κόψεις να δούμε αν είναι το ίδιο φυσιγγι που ξέραμε?Τα γνωστά M-SPEED NSI άλλαξαν κουτί και εκτύπωση πάνω στον κάλυκα. Ο κάλυκας και ο συγκεντρωτηρας που βλέπω είναι τα ίδια.
Δεξιά τα παλιά.
View attachment 78976
View attachment 78977
View attachment 78978
Δεν θέλω να πω δημόσια γιατί σε κάθε περιοχή λειτουργούν διαφορετικά. Έτσι μια εταιρεία που το παράρτημα της σε εμένα μπορεί να μου τα φέρνει πατσαβουρια ,σε άλλη περιοχή της χώρας το παράρτημα μπορεί να το λειτουργούν σοβαροί επαγγελματίες που σέβονται τον πελάτη και θα ήταν άδικο εκ μέρους μου να τους τσουβαλιασω όλουςΣε ποια εταιρεία αναφέρεσαι;
Να προσέχουμε και εμείς.
Και από κοντά φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι από στεφάνι αλλού φυσιγγίου. Πρέπει να έπεσε από μεγάλο ύψος δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Έχεις δίκιο με μια πρώτη ματιά δεν είδα άλλο, όμως το πιθανότερο είναι να υπάρχει κι άλλο στραπατσαρισμενο. Είναι τα βεντέτα που είχα δοκιμάσει πριν λίγες μέρες και το είχα ανεβάσει στις βλητικες δοκιμές. Μου άρεσε η αποτύπωση και πήρα κι άλλα.Πιστεύω ότι δεν θα μπαίνει καν στη θαλάμη ... Μου έχουν τύχει φυσίγγια (σκοπευτικά) με παραμορφωμένο πάφυλα (όχι από κακοποίηση κατά τη μεταφορά - μάλλον ελλατωματικό εξαρχής). Και τα αντιλήφθηκα (πάνω στον βατήρα) επειδή δεν έμπαιναν στη θαλάμη ...
Αλλά και αν μπαίνει, φυσικά και δεν πρέπει να το ρίξεις ... Σφάξε και παρουσίασέ το ,,, να δούμε και τα υλικά και τη δοσολογία του.
Ποιο φυσίγγι είναι ???
Τώρα, αυτό το κτύπημα ... πιστεύω ότι έγινε από την στεφάνη άλλου φυσιγγίου. Πώς αλλιώς να έγινε μέσα στο κουτί ??? Οπότε πιθανόν να υπάρχει κι άλλο με (μικρο)παραμορφώσεις ...
Μπαμ φυσιγγιου σε κλειστό κουτί μέσα σε κλειστό χαρτοκιβώτιο δεν ξέρουμε αν θα καταλήξει σε πολύ μεγαλύτερο μπαμμμμ!Ναι, εννοείτε. Μπαμ όμως θα κάνει. Φωτιές για βγούνε. Φαντάσου τον τρόμο των υπαλλήλων και τις λοιπές συνέπειες.
Τα συγκεκριμένα τα ρίχνω στις τσίχλες σε 9ρια και στη μπεκάτσα σε 7ρια με 3ρι τσοκ και στα 20 μέτρα είναι σκούπα με τη benelli μου. Παλαιοτερα τα έπαιρνα σε 10ρια για τα περαστικά ορτύκια και ήταν φυσιγγι και πουλί !Σίγουρα "πολλά γραμμάρια και σκαγια για το ορτύκι όμως επειδή ήταν σφαίρα και πουλί και δεν τα διαλοούσε κοντά μακριά δεν το σκεφτόμουνα..@outlander
Είδες αργώ αλλά σε ακούω ... τα βρήκα μπροστά μου σήμερα.
Πείτε τσοκ για μέγιστη διασπορά.
View attachment 78840
Ω να σου γκαμησωΠερίμενα πως και πως να παραλάβω τα φυσίγγια μου από το κούριερ. Και μου έρχεται αυτό View attachment 78979