Το έχω ξεκλσει στο δούλεμα ,ως καφέ ν.5 ως τσίρλι,δενView attachment 79549Tα έχει δουλέψει κάνεις?
Ξέρω ότι έχουν tecna.
Το έχω ξεκλσει στο δούλεμα ,ως καφέ ν.5 ως τσίρλι,δενView attachment 79549Tα έχει δουλέψει κάνεις?
Ξέρω ότι έχουν tecna.
Χαϊδευτικό του κωλομπαραΚωλό-μπο
ΠροχωραΝαι φίλε μου
Τα lepre είναι ρε σε καινούργια κασετίνα, όταν τελειώσουν τα παλιά θα φέρουν και από αυτά.Γνωρίζει κανείς αν εμπορεύεται κάποιος τη συγκεκριμένη κασετίνα;
View attachment 79560
Άμα είναι το απλό 3,4 άστρα και κοπάνα τα παντού.View attachment 79549Tα έχει δουλέψει κάνεις?
Ξέρω ότι έχουν tecna.
To απλό είναι. #4Άμα είναι το απλό 3,4 άστρα και κοπάνα τα παντού.
Θα σου περνάνε πάνω από 40 μέτρα?Γιατί με φουλ??? Αποσπώμενο, αντίτζελο δεν έχουν??
Αν μιλάμε για παπί κ φάσα, πολύ εύκολα!!!Θα σου περνάνε πάνω από 40 μέτρα?
Με το τριάρι θα σου βγαίνει σαν 2 άστρα.Αν μιλάμε για παπί κ φάσα, πολύ εύκολα!!!
Το γνωρίζω απλά είπα μήπως τη φέρνει κανένας τη καινούρια.Τα lepre είναι ρε σε καινούργια κασετίνα, όταν τελειώσουν τα παλιά θα φέρουν και από αυτά.
Για τι κυνηγι το θες Νικο;;;Παλικάρια καλησπέρα θέλω γνώμες για το φυσίγγι wolf summer dispersion 30γρ
ΟρτυκιΓια τι κυνηγι το θες Νικο;;;
Ορτύκι, τσίχλα;;;
Αυτά τα έριχνα πολύ Στις πάπιες πριν τα ατσάλινα..σπάνια τα έριχνα και στις φασσες..για εμένα αγαπημένο φυσιγγι αυτό και το olympus...View attachment 79549Tα έχει δουλέψει κάνεις?
Ξέρω ότι έχουν tecna.
Πάρα πολύ καλό. Δοκιμασμένο παλιότερα σε ορτύκια και σε τρυγόνια σαν πρώτη τουφεκιά.Παλικάρια καλησπέρα θέλω γνώμες για το φυσίγγι wolf summer dispersion 30γρ
Αυτα πρεπει να'ναι με την Tecna αν βλεπω καλα το φυλλίδιο που φενετε στο φυσιγγι.View attachment 79549Tα έχει δουλέψει κάνεις?
Ξέρω ότι έχουν tecna.
Καλημέρα κ.Χάρη. Πολύ πιο ακριβό από το αδερφάκι του (38gr 4/6 25αδα) και πιο αργο (Μ.Ο 3 ντουφεκιές V1.5-389 το Colombo V1.5-421 το super caccia Long Dist 4/6 μέρα με 12 βαθμούς και 65%). Βέβαια και τα δύο πολύ καλή αποτύπωση με 4* στα 35μ με SBEIII (αλλά θέλουν χειμώνα, Οκτώβρη που είχα δοκιμάσει πάλι πέρσυ με ζέστες ουσιαστικά, με έσωσε η καραμπίνα, αλλιώς θα θέλαμε σφραγίσματα)Αυτό τι λέει πρέπει να είναι δυνατό
Το έβαλα μια φορά σε λαγο
Σ’ ευχαριστώ φίλε μουΚαλημέρα κ.Χάρη. Πολύ πιο ακριβό από το αδερφάκι του (38gr 4/6 25αδα) και πιο αργο (Μ.Ο 3 ντουφεκιές V1.5-389 το Colombo V1.5-421 το super caccia Long Dist 4/6 μέρα με 12 βαθμούς και 65%). Βέβαια και τα δύο πολύ καλή αποτύπωση με 4* στα 35μ με SBEIII (αλλά θέλουν χειμώνα, Οκτώβρη που είχα δοκιμάσει πάλι πέρσυ με ζέστες ουσιαστικά, με έσωσε η καραμπίνα, αλλιώς θα θέλαμε σφραγίσματα)
Ποσό έχει κάνα 12€ η λιγοτεροΠαλικάρια καλησπέρα θέλω γνώμες για το φυσίγγι wolf summer dispersion 30 γρ