Έχεις μείνει στα παλιά εσύΠρωτοχρονιά αλλαγή χρόνου αποκλειστικά και εκεί με κάθε επιφύλαξη....
Έχεις μείνει στα παλιά εσύΠρωτοχρονιά αλλαγή χρόνου αποκλειστικά και εκεί με κάθε επιφύλαξη....
Κι όμως πριν 4 χρόνια ο φιλος και συνονόματος Μήτσος με μια crio και νόβα νο8 τα γκρεμιζε καλά τα τρυγόνια στην έναρξη. Όλη την σεζόν κατά 90% έριχνε νόβα με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα!Έχεις μείνει στα παλιά εσύ
8€ τα έχει ο αλλαγιανησ ότι ποιο οικονομικό υπάρχει στα 32γρ .με διάφορα μεγάλη από τα άλλα δεν ξέρω όμως αν είναι με psb1 η csb1Κι όμως πριν 4 χρόνια ο φιλος και συνονόματος Μήτσος με μια crio και νόβα νο8 τα γκρεμιζε καλά τα τρυγόνια στην έναρξη. Όλη την σεζόν κατά 90% έριχνε νόβα με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα!
Τώρα λογικά με psb θα είναι.8€ τα έχει ο αλλαγιανησ ότι ποιο οικονομικό υπάρχει στα 32γρ .με διάφορα μεγάλη από τα άλλα δεν ξέρω όμως αν είναι με psb1 η csb1
Με psb1 μου είπε φίλος που τα ρίχνει από το 2018 ..ποιο πρειν δεν ξερωΤωρα που τα αναφέρατε, τα παλιά τα nova club ξέρουμε με τι ήταν γεμισμένα;
Όταν βγήκαν (το 2000) γεμιζονταν με πυριτιδα SLC..Αναφέρομαι πριν 15-20 χρόνια.
Περνούσα έξω από το κατάστημα του Κυργια στη Θεσσαλονίκη. Βλεπω μια μεγαλη αφισα που διαφημιζει το νεο..Νοβα!!! Αν θυμαμαι καλα τιμη 3.75€....Ενα μεγάλο σακίδιο γεμάτο από αυτά είχε ταξιδέψει με τα ΚΤΕΛ μαζί μου στην Εύβοια μετά από λίγες μέρες....Όταν βγήκαν (το 2000) γεμιζονταν με πυριτιδα SLC..
Και είχαν προκαλέσει..πάταγο γιατί ήταν ένα καινούργιο, καλό και οικονομικό τσιχλοφύσιγγο και οχι μόνον....
Αυτά τα πρώτα ήταν άριστα. Το 2005-2010. Μετά χαλασε. Ξεκινήσαμε να το ρίχνουμε στα τσιχλοκότσυφα και έχουμε πάρει και πολλά παπιά όπως και φάσες. Στα τσιχλοκότσυφα τότε μικροί που πηγαίναμε ρίχναμε το nova και το s32 του Στόκα.Όταν βγήκαν (το 2000) γεμιζονταν με πυριτιδα SLC..
Και είχαν προκαλέσει..πάταγο γιατί ήταν ένα καινούργιο, καλό και οικονομικό τσιχλοφύσιγγο και οχι μόνον....
Τα τελευταία 10 χρόνια περίπου ήταν με csb1.Αναφέρομαι πριν 15-20 χρόνια.
Κρέμασε πολλά τσιχλοφυσηγγα αυτή η μπαρούτι. .μεγάλη αστάθεια από λοτ σε ΛοτΤα τελευταία 10 χρόνια περίπου ήταν με csb1.
Καλύτερα από ΛάμπροView attachment 89324
Τούτα δω ρε παιδιά,τι ρόλο βαράνε;;
Είπαμε και τιμές από αυτά.View attachment 89324
Τον outlanderView attachment 89324
Βρίσκεις εσύ εκεί κάτω από αυτά?Τούτα δω ρε παιδιά,τι ρόλο βαράνε;;
Όχι ,στο fb τα είδα..Βρίσκεις εσύ εκεί κάτω από αυτά?
Το πιστεύω..Καλύτερα από Λάμπρο
Είναι εγκυκλοπαίδεια!Τον outlander