Τα Speed, σε τι νούμερο θα τα πρότεινες για φάσα, από 20 μέχρι 40 μέτρα;Τα καλύτερα.
Τα Speed, σε τι νούμερο θα τα πρότεινες για φάσα, από 20 μέχρι 40 μέτρα;Τα καλύτερα.
Όταν μένεις πίσω δεν σε σώζει κανένα φυσιγγι!Όταν εμπροστοβαρας το θέμα είναι ότι η πλειοψηφία μένει πίσω εχθές το βράδυ έβλεπα είναι ανάλογο βιντεάκι που παρουσίαζε ο σπύρος σσπρογέρακας που είναι και φίλος το χρυσή μπεκάτσα και έλεγε πόσο ωφέλιμο είναι ότι δημιουργεί το φυσίγκι του λόγω των δύο διαφορετικών νούμερο σκαγιών μεγάλη ουρά ναι ρε Σπύρο μου αλλά το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνεις να τουφεκίσεις καν όχι να τουφεκίσεις και μπροστά για να πάρει το πουλί ουρά μετά
Βασιλη εγώ απο την έναρξη ξεκινώ με 7 νούμεροΑπό καιρικές συνθήκες καμία λεπτομέρεια; Υγρασία, κρύο κλπ.
Όπως στα είπε ο Χάρης, το σπιντ ανάλογα με το νούμερο παίζεις παντού.Από καιρικές συνθήκες καμία λεπτομέρεια; Υγρασία, κρύο κλπ.
Αυτό έγραψα και εγώ οφελουν μόνο όσους τραβούν μπροστά .Αλλά Γιάννη σχεδόν όλοι πίσω μενούνΌταν μένεις πίσω δεν σε σώζει κανένα φυσιγγι!
Όταν παραβγεις μπροστά η ουρά μπορεί να σου δώσει κάτι.
Συνήθης αστοχία είναι πίσω και πάνω.Αυτό έγραψα και εγώ οφελουν μόνο όσους τραβούν μπροστά .Αλλά Γιάννη σχεδόν όλοι πίσω μενούν
Το πίσω λογικό. Το πάνω πως το εξηγείς;Συνήθης αστοχία είναι πίσω και πάνω.
Σήκωμα του κεφαλιού για να δούμε τι έγινε.Το πίσω λογικό. Το πάνω πως το εξηγείς;
Έρωτας, και τα δύοΠοια είναι η άποψη σας για τα φυσίγγια N-Speed 34g και τα NSI speciale palombe HP 36g;
Πήρα speed 7 και palombe 6. Και τα δυο βάλτο θα τα ρίξω.Έρωτας, και τα δύο
με IC το πρωί φανταζομαιΠήρα speed 7 και palombe 6. Και τα δυο βάλτο θα τα ρίξω.
Ε ναι και μετά 3*με IC το πρωί φανταζομαι
Πρωινό ή ημερήσιο;;;Πήρα speed 7 και palombe 6. Και τα δυο βάλτο θα τα ρίξω.
Ρε φίλε όταν πηγαίνω πάω από το πρωί και κάθομαι όλη μέρα με ένα διάλειμμα το μεσημέρι για φαγητό. Δεν έχω κανενα βάλτο στα πόδια μου για να είμαι επιλεκτικός.Πρωινό ή ημερήσιο;;;
Άμα το όπλο δεν είναι πάνω σου η δεν έχεις αυτοπεποίθηση μείνε Με το 4 Άρι.Ε ναι και μετά 3*
Όχι για έναρξη από Οκτώβριο και μετά.Το club nova με psb1 έχει δοκιμαστεί από κάποιον κανη για έναρξη
Και το μισοταποΌχι για έναρξη από Οκτώβριο και μετά.
Αυτό ριξτο από τώρα σε ν9Και το μισοταπο
Πρωτοχρονιά αλλαγή χρόνου αποκλειστικά και εκεί με κάθε επιφύλαξη....Όχι για έναρξη από Οκτώβριο και μετά.