Χρυσανθε τι είδες στο θυραμα με αυτά σε Ν5 ήσουν ευχαριστημένος
Χρυσανθε τι είδες στο θυραμα με αυτά σε Ν5 ήσουν ευχαριστημένος
Το 7 αρι μια χαρα κραταει μια περδικα
Το θεμα εδω ειναι οτι τα πουλια ειναι πολυ νευρικα λογο πολυκοσμιας και μεγαλων αγελων ιχνηλατων καθως και ξηρασιας
Περπατας και τα βηματα σου στην πετρα που σπαει ακουγονται 30 μετρα μπροστα
Επιπλεον παντα τα επιτρεπομενα εχουν πολυ κοντα απαγορευμενες
Τα πουλια σπανια στο σηκωμα θα πανε παραλληλα στην επομενη κορφη για να τα ξανασηκωσεις
Θα πανε κατευθειαν απαγορευμενο
Επιπλεον λογο ξηρασιας ειτε δεν στεκουν στην φερμα ειτε συνεχως ποδαρωνουν
Τα σκυλια πονταριυν συνεχεια και συχνα δεν προλαβαινεις να δεις πουλι
Οταν φερμαρουν πιο πιθανο ειναι να εχεις το σηκωμα στα 20-25 μετρα παρα μπροστα σου
Και αυτο γιατι ξερουν πια λογω των συνεχομενων ποντερισματων οτι τα πουλια ειναι νευρικα
Μονο εαν βρεξει καλα και ειμαστε μετα τον πρωτο μηνα απο την εναρξη μπορεις να απολαυσεις ηρεμα πουλια και φερμες του μισαωρου
Επομενως οι βολες πλεον δεν ειναι κοντινες με την σημασια της λεξης
φαντασου να ριξω σε περδικα με 7αρι ενω πιο πανω πιο μπροστα και πιο κατω απο εμενα στα 50-100 μετρα ειναι αλλοι ενω στον κατηφορο καπου θα ξεκινα απαγορευμενο
Εαν δεν πεσει συκο το πουλι η θα υο καρπωθει καποιος αλλος(που σπανια κυνηγα περδικα) η θα παει απαγορευμενο
Πολλες φορες εχω αλλανει τοπο λογο πολυκοσμιας
Ειτε λογο μεγαλων ομαδων στον λαγο(20 ατομα μεσος ορος να εχουν κλεισει μια περιοχη) ειτε λογο ατομων που στεκουν για να τους στειλεις περδικες πανω τους
Οποταν με το 5αρι εχω τον απαραιτητο κυκλο αλλα πιο μεγαλη διατρηση(κοινα σκαγια οχι επιχάλκωμε α κλπ)
Εαν πετυχω το πουλι ακομη και να μην ειμαι εντελως κεντρο θα το κρατησει εκει που θα την φαει δεν θα συνεχισει
Για μενα πλεον ειναι το αγαπημενο μου σκαγι ακριβως γιατι δεν θελω να ανεβαινω πανω απο 36 γρ και να χω δυναμη βολης χωρις υπερβολες αλλα και τον απαραιτητο ογκο βολης
Εαν παλι βρω λαγο τον κραταω μια χαρα ενω το 7αρι ισως με περιορισει
Ετσι ειμαι καλυμμενος
Ενα φιλαρακι με παροτρινε για ενα φουσεκι στα 40 γρ το γερμανικο μεγαλυτερο αδερφακι του waidmanshell που ομως ειναι μαλακο και θα το δοκιμασω γιατι μετρα η αποψη του(αν βρεθει)
Θα παρω ενα κουτακι ετσι για δοκιμη
Θα ειναι η πρωτη φορα στην ζωη μου που θα δοκιμασω 40 γρ φυσιγγι