Όλα πέφτουν με φτηνά φυσίγγια, αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα της ανάρτησης μουΗ μπεκάτσα πεφτει και με φθηνό φυσηγγα...δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο αρκεί βέβαια να ξέρεις να ντουφεκας
Όλα πέφτουν με φτηνά φυσίγγια, αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα της ανάρτησης μουΗ μπεκάτσα πεφτει και με φθηνό φυσηγγα...δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο αρκεί βέβαια να ξέρεις να ντουφεκας
Δεν κυνηγάω με cal.20 κουμπάρε!!!23,5 gr το φαρμακο της....
Αυτό ήταν το κόκκινο το 36αρι χάρτινο...αν θυμάμαι καλάΜε μεγαλη μου εκπληξη ειδα στην σελιδα της nsi να ξανακυκλοφορει το golden wing
Μηπως ξερει καποιος κατι;
Το χει δει κανεις μπροστα του;
https://www.nobelsportitalia.com/en/hunting-cartridges/fibre-heritage/golden-wing-12/
Συνήθως με ισπανικές ήταν.Ξέρεις κανεις με
Τι μπαρούτι γεμίζονται τα clever 34 k 36 ?
αμα δεν ξερεις εσυ ποιος ξερει;Ξέρουμε για τασκοφ φέτος τιμές?
Ο Ρουμελιωτης έβγαλε τίποτα η ακόμαΑπό τής 20 Ιουλίου και μετά θα ξέρει τιμές ο τασκωφ
Έβγαλε, απαντώΟ Ρουμελιωτης έβγαλε τίποτα η ακόμα
Τι ψάχνεις να βρεις;! Εδώ ήταν πανάκριβος από τα χρόνια του...Απορώ μερικές φορές...Από τής 20 Ιουλίου και μετά θα ξέρει τιμές ο τασκωφ
Επειδή πάνω κάτω όλοι στα ίδια θα είναι τώρα θα παίξουμε με της μπαρούτες.Τι ψάχνεις να βρεις;! Εδώ ήταν πανάκριβος από τα χρόνια του...Απορώ μερικές φορές...
παρε τηλεφωνο τον Βασιλη να σου στειλει μηνυμα με τιμες.εγω πηρα με περσυνες τον Μαιο.Ξέρουμε για τασκοφ φέτος τιμές?
Στα πρωτα χρονια δεν ηταν ετσι,ριξαμε κουτες και κουτες απο το "Hunter"(αυτο με τον πιτσιρικα που κρατα μια καραμπινα στο κουτι...καρακιτς η συσκευασια αλλα τα φυσιγγια ηταν πολυ καλα... ) και οι τιμες του ηταν πολυ καλες, μετα αλλαξε τιμες και κοψαμε τις παραγγελιες...Ξερει κανεις ποσο το εχει παει αυτο?Τι ψάχνεις να βρεις;! Εδώ ήταν πανάκριβος από τα χρόνια του...Απορώ μερικές φορές...
Από 20 Ιουλίου θα ξέρουμεΣτα πρωτα χρονια δεν ηταν ετσι,ριξαμε κουτες και κουτες απο το "Hunter"(αυτο με τον πιτσιρικα που κρατα μια καραμπινα στο κουτι...καρακιτς η συσκευασια αλλα τα φυσιγγια ηταν πολυ καλα... ) και οι τιμες του ηταν πολυ καλες, μετα αλλαξε τιμες και κοψαμε τις παραγγελιες...Ξερει κανεις ποσο το εχει παει αυτο?
Μήπως τότε θα απελευθερωσουν υλικά προς τους μικρότερους οι μεγαλοπρομηθευτες? Δεν ξέρω, ρωτάω!Όλοι από 20 ιουλιου θα ξέρουν περιμένουν τον προφήτη Ηλία για φώτιση πρώτα και μετά θα γεμίσουν η θα ανακοινώσουν τιμές.