nsi special palombe τοτε, γεμισμενα με ΤΕΚΝΑ και αποσπομενο πατοΠάνε και αυτά.Σταματησαν να γεμίζονται με ΤΕΚΝΑ.
nsi special palombe τοτε, γεμισμενα με ΤΕΚΝΑ και αποσπομενο πατοΠάνε και αυτά.Σταματησαν να γεμίζονται με ΤΕΚΝΑ.
Ούτε για δώρο δε τα δέχομαι!!Αν δεν μου κάνουν θα τα πάρεις σε καλή τιμη
Χαχαχαχα και εγώΕεεεεεεεεε είμαι δίδυμος ( διχασμένη προσωπικότητα) μην περνεις της μετρητής τη γράφω γ
Μάθε απ'έξω τα ευαγγέλια.λαμπρό Τορόντο 32
Τα ξέρω πέρασα με άριστα στα θρησκευτικά στα άλλα εμηναΜάθε απ'έξω τα ευαγγέλια.
Να τα δοκιμάσεις σίγουρα. Για μένα αξίζουνΓια αυτά εδώ τι γνώμη έχετε;;View attachment 88568
Περιμένω 10 κουτιά μαζί με φίλο .Αντικαθιστώντας τα Α1 36 γρ με condor καί τα lampro μπλε με αυτά τα nci palombe με tecna .nsi special palombe τοτε, γεμισμενα με ΤΕΚΝΑ και αποσπομενο πατο
Πάρε biturbo ρε να βρείς το φως σου!
Τώρα θα ανέβαζα φωτό την Vittoria με biturbo στην θαλάμη φωνάζοντας μόνο Λάμπρο αλλά σας φοβάμαι.Τετοια ριχνεις????
αυτό ήταν και μάλλον θα είναι φυσιγγάρα. Όταν πριν 20 χρόνια άρχισαν να γίνονται μόδα τα δικανα εδώ στη φερμα, αυτό ήρθε και κούμπωσε. Εγώ βέβαια σαν πιστός στα αυτογεμη έδεσα καλύτερα και για πολλά χρόνια μεΜε μεγαλη μου εκπληξη ειδα στην σελιδα της nsi να ξανακυκλοφορει το golden wing
Μηπως ξερει καποιος κατι;
Το χει δει κανεις μπροστα του;
https://www.nobelsportitalia.com/en/hunting-cartridges/fibre-heritage/golden-wing-12/
Παω ενα βραδυ στο μικρο κυνηγετικο καταστημα που ειχαμε στεκι περι το 2006 πρεπει να ηταναυτό ήταν και μάλλον θα είναι φυσιγγάρα. Όταν πριν 20 χρόνια άρχισαν να γίνονται μόδα τα δικανα εδώ στη φερμα, αυτό ήρθε και κούμπωσε. Εγώ βέβαια σαν πιστός στα αυτογεμη έδεσα καλύτερα και για πολλά χρόνια με
το coturnise στην πέρδικα και το s felt στη μπεκάτσα .
Και πάλι πάρε δύο κουτάκια δε θα κάτσουμε να σκάσουμε και για 5€ και για 10€ διαφορά πχ όταν μιλάμε για μικρή κατανάλωση φυσικά όπως στα ενδημικά ή τη μπεκάτσακαι αν δεν ειναι η τιμη εξωπραγματικη
Η μπεκάτσα πεφτει και με φθηνό φυσηγγα...δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο αρκεί βέβαια να ξέρεις να ντουφεκαςΚαι πάλι πάρε δύο κουτάκια δε θα κάτσουμε να σκάσουμε και για 5€ και για 10€ διαφορά πχ όταν μιλάμε για μικρή κατανάλωση φυσικά όπως στα ενδημικά ή τη μπεκάτσα
Αρκετά άγχη έχουμε στην καθημερινότητα όχι και στο κυνήγι
Η μπεκατσα γενικοτερα, δεν θελει υπεργομώσεις....τα 30gr σε διασπορας ή μη, ειναι αρκετα σε Νο8 ως 10....Η μπεκάτσα πεφτει και με φθηνό φυσηγγα...δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο αρκεί βέβαια να ξέρεις να ντουφεκας