Γνώμες Φυσιγγίων

Το βρήκα σε αγγελιες Νυφησ

Πειτε ποιος την εβαλε ρε!!!

Ζητηται κορη μανας που εχει βενζιναδικο και πατερα που εχει βιοτεχνια φυσιγιων

Φατσα βαρος ηλικια βιογραφικο δεν μας απασχολει

Για σοβαρη σχεση για μια ζωη

15 € τα έχω γιατί αγοράστηκαν από καλκατζακο αφού δεν είχε κάτι άλλο και είπε ο φίλος που είχε πάει να πάρει από δύο κουτιά για τον κάθε έναν μας. Ο Αλαγιαννης τα είχε φθηνότερα,από εκεί έχω παραγγείλει όλα τα άλλα ,navaro 30, palombe 36gr , A1 34 gr ,αν ήξερα ότι δεν έχει τίποτε θα τα είχα πάρει από Αλαγιαννη και αυτά . Τα nci palombe τα περιμένει από βδομάδα δεν υπάρχουν τώρα και περιμένω και εγώ .Το condor είναι σε κόκκινο κάλυκα μου φάνηκε περίεργο τα είχα συνηθίσει πορτοκάλι βέβαια έχω καιρό να τα ρίξω χρόνια.

Με μεγαλη μου εκπληξη ειδα στην σελιδα της nsi να ξανακυκλοφορει το golden wing

Μηπως ξερει καποιος κατι;
Το χει δει κανεις μπροστα του;

https://www.nobelsportitalia.com/en/hunting-cartridges/fibre-heritage/golden-wing-12/
αυτό ήταν και μάλλον θα είναι φυσιγγάρα. Όταν πριν 20 χρόνια άρχισαν να γίνονται μόδα τα δικανα εδώ στη φερμα, αυτό ήρθε και κούμπωσε. Εγώ βέβαια σαν πιστός στα αυτογεμη έδεσα καλύτερα και για πολλά χρόνια με
το coturnise στην πέρδικα και το s felt στη μπεκάτσα .

αυτό ήταν και μάλλον θα είναι φυσιγγάρα. Όταν πριν 20 χρόνια άρχισαν να γίνονται μόδα τα δικανα εδώ στη φερμα, αυτό ήρθε και κούμπωσε. Εγώ βέβαια σαν πιστός στα αυτογεμη έδεσα καλύτερα και για πολλά χρόνια με
το coturnise στην πέρδικα και το s felt στη μπεκάτσα .
Παω ενα βραδυ στο μικρο κυνηγετικο καταστημα που ειχαμε στεκι περι το 2006 πρεπει να ηταν

Δεν ειχε τα waidmanshell και μου δινει ο μακαριτης ο Πετρης(τον χασαμε περσυ καμια 50αρια χρονων απο την γαμ την αρρωστια) Θεος Σχωρεστον
Παρε ρε αυτο και θα με θυμηθεις
Το κοκκινο το 36αρι

Αυτο ηταν
Κολλησα
Οτι καιρο και να ειχε οπου και αν κυνηγιυσα ενδημικο αλλα και μπεκατσα
5αρι σκαγι στην δευτερη 7αρι στην πρωτη καννη στο ενδημικο
Στην μπεκατσα και τα δυο 7αρια
Δεν ξαναεψαξα φυσιγγι μεχρι που σταματησε

Το ειδα στην σελιδα και μου ηρθαν πανεμορφες αναμνησεις στο μυαλο

Αν το φερουν Κυπρο και αν δεν ειναι η τιμη εξωπραγματικη θα παρω σιγουρα για δοκιμη

και αν δεν ειναι η τιμη εξωπραγματικη
Και πάλι πάρε δύο κουτάκια δε θα κάτσουμε να σκάσουμε και για 5€ και για 10€ διαφορά πχ όταν μιλάμε για μικρή κατανάλωση φυσικά όπως στα ενδημικά ή τη μπεκάτσα
Αρκετά άγχη έχουμε στην καθημερινότητα όχι και στο κυνήγι

Και πάλι πάρε δύο κουτάκια δε θα κάτσουμε να σκάσουμε και για 5€ και για 10€ διαφορά πχ όταν μιλάμε για μικρή κατανάλωση φυσικά όπως στα ενδημικά ή τη μπεκάτσα
Αρκετά άγχη έχουμε στην καθημερινότητα όχι και στο κυνήγι
Η μπεκάτσα πεφτει και με φθηνό φυσηγγα...δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο αρκεί βέβαια να ξέρεις να ντουφεκας

Η μπεκάτσα πεφτει και με φθηνό φυσηγγα...δεν χρειάζεται τίποτα το ιδιαίτερο αρκεί βέβαια να ξέρεις να ντουφεκας
Η μπεκατσα γενικοτερα, δεν θελει υπεργομώσεις....τα 30gr σε διασπορας ή μη, ειναι αρκετα σε Νο8 ως 10....

Back