Εμένα βρήκατε;πεφτει δούλεμα σήμερα!!!! Κάργα!!!!
Εμένα βρήκατε;πεφτει δούλεμα σήμερα!!!! Κάργα!!!!
Δεν πέφτει δούλεμα, μην ανησυχείς! Απλά, το φυσίγγι είναι προσωπική υπόθεση. Ειδικά τα ευρωπαϊκά, που δεν είναι και τα πιο σταθερά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, έχουν φανατικούς οπαδούς ή ορκισμένους εχθρούς. Γνώμη μου βέβαια, αλλά επειδή η πέρδικα είναι ένα εκλεκτό θήραμα, θα σου πρότεινα να πάρεις καλοφτιαγμένα, premium ας πούμε φυσίγγια. Γενικά οι σοβαροί κατασκευαστές, δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των premium προϊόντων και τα φυσίγγια δεν αποτελούν εξαίρεση. Ρίξε μια ματιά στα ιταλικά (b&p, fiocchi, NSI), καθώς και στα αμερικάνικα. Επίσης πολύ ποιοτικά 36γρ φτιάχνει και η Rio καθώς και η Eley (alphamax 36gr *). Από ελληνικά, σε 36γρ+ έχω αρκετά χρόνια να χρησιμοποιήσω, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το τι κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια. Πριν 10+ χρόνια που έριχνα ελληνικά, τα Lambro biturbo 36gr ήταν πάρα πολύ καλά, αλλά πολύ δυνατά σε λάκτισμα.Εμένα βρήκατε;
Τι έχεις πάθει?View attachment 88770 Αυτό εδώ τι λέει ρε παιδιά;; Ξέρουμε σε τι καιρούς το ρίχνουμε,με τι είναι γεμισμένο κτλ;;;
Ψάχνω 36γρ φυσεκι τι θες;;Τι έχεις πάθει?
Μόνο Λάμπρο, πάλι τα ίδια θα λέμε...Ψάχνω 36γρ φυσεκι τι θες;;
Ουστ ουστ!!!Μόνο Λάμπρο, πάλι τα ίδια θα λέμε...
Πάρε biturbo ρε να βρείς το φως σου!Ουστ ουστ!!!
Τετοια ριχνεις????Πάρε biturbo ρε να βρείς το φως σου!
Εμένα βρήκες;;;Πάρε biturbo ρε να βρείς το φως σου!
Ωχ ωχ...Τετοια ριχνεις????
Μόνο!Τετοια ριχνεις????
Δυνατα δεν ειναι για το Πασχα????Μόνο!
Λογικο,να βρει το φως του ρε.....με τοση άκαυτη που θα πεταει απο την κάννη...........Πάρε biturbo ρε να βρείς το φως σου!
Λέω καμία μαλακία να γλυτώσω την μήνυση.Δυνατα δεν ειναι για το Πασχα????
Ευτυχώς έχουμε και αυτούς που ρίχνουν Λάμπρο και μένουν πουλάκια για του χρόνου!!!Μόνο!
Μαζί θα την φάμε!!!Λέω καμία μαλακία να γλυτώσω την μήνυση.
Σεμνά...Μαζί θα την φάμε!!!
Ακουστηκε καπως εε????Σεμνά...
Μπορει να μην ακουω πολυ καλα, επειδη δεν φοραω ωτοασπιδες...Ακουστηκε καπως εε????