Γνώμες Φυσιγγίων

Εμένα βρήκατε;
Δεν πέφτει δούλεμα, μην ανησυχείς! Απλά, το φυσίγγι είναι προσωπική υπόθεση. Ειδικά τα ευρωπαϊκά, που δεν είναι και τα πιο σταθερά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, έχουν φανατικούς οπαδούς ή ορκισμένους εχθρούς. Γνώμη μου βέβαια, αλλά επειδή η πέρδικα είναι ένα εκλεκτό θήραμα, θα σου πρότεινα να πάρεις καλοφτιαγμένα, premium ας πούμε φυσίγγια. Γενικά οι σοβαροί κατασκευαστές, δεν κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των premium προϊόντων και τα φυσίγγια δεν αποτελούν εξαίρεση. Ρίξε μια ματιά στα ιταλικά (b&p, fiocchi, NSI), καθώς και στα αμερικάνικα. Επίσης πολύ ποιοτικά 36γρ φτιάχνει και η Rio καθώς και η Eley (alphamax 36gr *). Από ελληνικά, σε 36γρ+ έχω αρκετά χρόνια να χρησιμοποιήσω, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το τι κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια. Πριν 10+ χρόνια που έριχνα ελληνικά, τα Lambro biturbo 36gr ήταν πάρα πολύ καλά, αλλά πολύ δυνατά σε λάκτισμα.
Έχε υπόψιν σου πάντως, ότι πολλά από τα καλά 36γρ είναι συγκεντρωτικά και με πολύ κλειστά τσοκ δεν συγχωρούν λάθη σε κοντινές και μεσαίες αποστάσεις.
* Και το alphamax 34gr ήταν φοβερό σε ν6 και ν7!😉

Back