Μην το βάλεις πρώτο πουλάκι μου με στενό τσοκ και εσύ της πρώτες μέρες.( Λαμπρό μπλε η καφέ σε ν6 για πρώτη τουφέκια δεν έχει?έτυχε να βγει κοντά)
Μην το βάλεις πρώτο πουλάκι μου με στενό τσοκ και εσύ της πρώτες μέρες.( Λαμπρό μπλε η καφέ σε ν6 για πρώτη τουφέκια δεν έχει?έτυχε να βγει κοντά)
Ότι καλύτερο έχω ακούσει τους τελευταίους μήνεςΛαμπρό μπλε η καφέ σε ν6 για πρώτη τουφέκια δεν έχει?
Ρε με δουλεύεις;Μην το βάλεις πρώτο πουλάκι μου με στενό τσοκ και εσύ της πρώτες μέρες.( Λαμπρό μπλε η καφέ σε ν6 για πρώτη τουφέκια δεν έχει?
Είχες μήνες να μπείς, γι'αυτό...Ότι καλύτερο έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες
Κάτσε να μπει και στο μπενελιΕίχες μήνες να μπείς, γι'αυτό...
Δεν ξέρει από όπλα αυτός γι'αυτό έχει αγοράσει τόσα πολλάΚάτσε να μπει και στο μπενελι
Αλλά μη φύγει πάλι φοβάμαι
Τώρα θέλει να πάρει μονόκανο μου είπε για τις τσίχλεςΔεν ξέρει από όπλα αυτός γι'αυτό έχει αγοράσει τόσα πολλά
Μόνο από φυσίγγια......
Μόνο τόσα φυσίγγια έχει ερε γατακι χι χιΒγήκε κατευθείαν βρώμα ότι ξαναγύρισε
View attachment 88571
Τόσα πρέπει να ρίξει για να βαρέσει μία τσίχλαΜόνο τόσα φυσίγγια έχει ερε γατακι χι χι
Όχι ρε μη το ξαναπείς...άμα σου βγεί κοντά καλύτερα να πετάξεις μια τσατσάρα να χτενιστει παρά να του ανάψεις Λάμπρο.Ρε με δουλεύεις;
Θα κλάψει η μάνα του Πελέ έτσι και ξανακουμπωσω τέτοια εταιρεία...η τελευταία ξεστουπισε στον αέρα ,έπεσε και ξαναζωντάνεψε..δε το έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμαΌχι ρε μη το ξαναπείς...άμα σου βγεί κοντά καλύτερα να του πετάξεις μια τσατσάρα να χτενιστει παρά να του ανάψεις Λάμπρο.
Αλλά έπρεπε να το καταλάβω...φελτρο έλεγε,κάτι φτερά έδειχνε...τι περιμένεις δηλαδή..;Θα κλάψει η μάνα του Πελέ έτσι και ξανακουμπωσω τέτοια εταιρεία...η τελευταία ξεστουπισε στον αέρα ,έπεσε και ξαναζωντάνεψε..δε το έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα
Πλάκα κάνεις?Εδώ στη κατσαρόλα τις έχεις και αν ξεχαστείς και σηκώσεις καπάκι την κοπανανε! Μιλάμε για φυσίγγια νεκροφάνειας!Θα κλάψει η μάνα του Πελέ έτσι και ξανακουμπωσω τέτοια εταιρεία...η τελευταία ξεστουπισε στον αέρα ,έπεσε και ξαναζωντάνεψε..δε το έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα
Φυσέκια Λάζαρος! Ανασταίνονται και τα πεθαμένα !Πλάκα κάνεις?Εδώ στη κατσαρόλα τις έχεις και αν ξεχαστείς και σηκώσεις καπάκι την κοπανανε! Μιλάμε για φυσίγγια νεκροφάνειας!
Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο οι πληρωμές μέσω internet. Απλά, επιλέγεις αντικαταβολή και τα πληρώνεις όταν τα παραλάβεις!Φίλε μου το ξέρω ότι υπάρχουν σε άλλα μαγαζιά ,απλά δεν το έχω με τις πληρωμές μέσω ίντερνετ και ψάχνω σε μαγαζιά του νησιού μου. ( Δική μου λοξά,μη το ψάχνεις)
Ρε τα ανοίγει!!! Κάτι θα πετύχεις!!!Ρε με δουλεύεις;
πεφτει δούλεμα σήμερα!!!! Κάργα!!!!Στα 36γρ εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα b&p mg2 mythos. Μαλακό σε λάκτισμα και θα σου κάνει τα χατίρια
Η παρτίδα, το τονίζω, η παρτίδα που δοκίμασα σε φάσσες και παπιά, αποδείχθηκε πάρα πολύ καλή! Δεν ξέρω για τις προηγούμενες ή τις επόμενες που θα έρθουν, αυτά όμως αγορασμένα τον Απρίλιο του 2022, ήταν πάρα πολύ καλά!πεφτει δούλεμα σήμερα!!!! Κάργα!!!!
Έχω ρίξει παλιά τα 28 αρια τα 32αρια και τα ανάμεικτα 5/6/7 με ΑΟ Ήταν σοβαρά φυσίγγια είναι μεγάλη εταιρία η victory Αυτά δεν τα ξέρω.Για αυτά εδώ τι γνώμη έχετε;;View attachment 88568