Γνώμες Φυσιγγίων

Όχι ρε μη το ξαναπείς...άμα σου βγεί κοντά καλύτερα να του πετάξεις μια τσατσάρα να χτενιστει παρά να του ανάψεις Λάμπρο.
Θα κλάψει η μάνα του Πελέ έτσι και ξανακουμπωσω τέτοια εταιρεία...η τελευταία ξεστουπισε στον αέρα ,έπεσε και ξαναζωντάνεψε..δε το έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα

Θα κλάψει η μάνα του Πελέ έτσι και ξανακουμπωσω τέτοια εταιρεία...η τελευταία ξεστουπισε στον αέρα ,έπεσε και ξαναζωντάνεψε..δε το έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα
Αλλά έπρεπε να το καταλάβω...φελτρο έλεγε,κάτι φτερά έδειχνε...τι περιμένεις δηλαδή..;

Πλάκα κάνεις?Εδώ στη κατσαρόλα τις έχεις και αν ξεχαστείς και σηκώσεις καπάκι την κοπανανε! Μιλάμε για φυσίγγια νεκροφάνειας!

Φίλε μου το ξέρω ότι υπάρχουν σε άλλα μαγαζιά ,απλά δεν το έχω με τις πληρωμές μέσω ίντερνετ και ψάχνω σε μαγαζιά του νησιού μου. ( Δική μου λοξά,μη το ψάχνεις)
Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο οι πληρωμές μέσω internet. Απλά, επιλέγεις αντικαταβολή και τα πληρώνεις όταν τα παραλάβεις!😉
Στα 36γρ εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα b&p mg2 mythos. Μαλακό σε λάκτισμα και θα σου κάνει τα χατίρια!! Διαφορετικά, αμερικάνικα!😉😉

🤭 🤭πεφτει δούλεμα σήμερα!!!! Κάργα!!!!
Η παρτίδα, το τονίζω, η παρτίδα που δοκίμασα σε φάσσες και παπιά, αποδείχθηκε πάρα πολύ καλή! Δεν ξέρω για τις προηγούμενες ή τις επόμενες που θα έρθουν, αυτά όμως αγορασμένα τον Απρίλιο του 2022, ήταν πάρα πολύ καλά!

Back