Αυτό είναι κ δική μου απορία....- Τι συμβαίνει όμως αν μετά από τις 6 ώρες στους 40 , τα αφήσουμε 6 ώρες στους 5 β. ;
Δε πιστεύω ότι θα αλλάξει η απόδοση της πυρίτιδας σε τόσο σύντομο χρόνο στους -2.- Τι συμβαίνει αν από το ντουλάπι τα έχουμε δίπλα μας στο καρτέρι στους -2 ;
Αν φυλάσσονται σωστά,μόνο το συνθετικό αμορτισέρ θα χάσει ελαστικότητα,ειδικά αν από κάτω έχει 2βασική.- Τι συμβαίνει αν τα έχουμε στο ντουλάπι 30 χρόνια;
Όλα αυτά αναιρούνται στον κυνηγότοπο όταν έχεις όπλο με κάννη που χωνεύει όλα τα φυσίγγια και δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες.Δεν βρήκα άλλο θέμα να το δούνε και να σχολιαστεί
Σε ταψί την απλωναν την έκανα και εγώ όταν πειρα σοκολ από έναν μου το είπε το καλοκαίρι να βγει η υγρασία και βαλε την σε βαζάκι μετά το έκανα και αυτόΡε μάγκες.... Έχω ακούσει ιστορίες για, συγχωρεμένους πλέον, παππούδες ,που έβαζαν σε ταψί τη πυρίτιδα και πάνω σε σόμπα για αυτό το λόγο!
Τη "δυνάμωναν"!!!
Και φυσικά ουκ ολίγες,τους άρπαζε και καιγόντουσαν μούτρα, μαλιά, κουρτίνες, κουρτινόξυλα!!!!
Θα έχουν την ίδια εκρηκτική συμπεριφορά με 6 ώρες πριν. Η υγρασία φεύγει εύκολα , αλλά επανέρχεται αργά και δύσκολα .- Τι συμβαίνει όμως αν μετά από τις 6 ώρες στους 40 , τα αφήσουμε 6 ώρες στους 5 β. ;
η υγρασία τους παραμένει η ίδια. Στα χαμηλά όμως παίζει ρόλο η θερμοκρασία και μειώνει πιεσεις και αρχικές ταχύτητες.- Τι συμβαίνει αν από το ντουλάπι τα έχουμε δίπλα μας στο καρτέρι στους -2 ;
ότι και να κάνουμε , αργά , πολύ ή λιγότερο αργά , αλλά σταθερά η πυρίτιδα απορροφάει υγρασία.- Τι συμβαίνει αν τα έχουμε στο ντουλάπι 30 χρόνια;
Και εγω τέτοια έκανα μέχρι που έκανε κλαφ ένα γουντσεστερ κόλλησε ο συγκεντρωτηρας και πατηγα σκανδάλη ακόμα στις πέρδικες ευτυχώς έκανε εμπλοκή και δεν βγήκε ο κάλυκας και τσέκαρα τα αλλα φυσίγγια και είχαν παραμόρφωση μπροστά στο αστεροειδες κλείσιμο τουςΕγω που τα αφηνω στο πορτμπαγκαζ για εβδομαδες χειμωνα και καλοκαιρι δεν καταλαβα κατι
Αυτό είναι άλλο θέμα....Και εγω τέτοια έκανα μέχρι που έκανε κλαφ ένα γουντσεστερ κόλλησε ο συγκεντρωτηρας και πατηγα σκανδάλη ακόμα στις πέρδικες ευτυχώς έκανε εμπλοκή και δεν βγήκε ο κάλυκας και τσέκαρα τα αλλα φυσίγγια και είχαν παραμόρφωση μπροστά στο αστεροειδες κλείσιμο τους
Αστα να τα βαράει ο ήλιος όλο το καλοκαίρι με τα.40ρια που χαλάει το ταμπλό και δεν θα χαλάσουν η κάλυκες 1χιλ πλαστικόΑυτό είναι άλλο θέμα....
Είναι τα αρέλιαστα αμερικάνικα!
Δεν είναι σωστό άσχετα αν κατάλαβες η όχι θα τύχει φορά όμως που θα σου χαλάσει το κυνήγι.Παντα η πυρίτιδα έχει ένα οστό υγρασίας το οποίο είτε βοηθάς να μειωθεί ζεστή είτε να αυξηθεί αφήνοντας τα φυσίγγια σε υγρό περιβάλλον της μεταβάλουν το έργο .Ο ώμος μας δεν είναι δυναμομετρο ούτε ταχογραφος .Γενικώς οι εκρηκτικές ύλες χρειάζονται σταθερές θερμοκρασίες όσο γίνεται και όχι μεγάλα σκαμπανεβάσματα για να είναι σωστά υπολογίσιμο το έργο τους .Εγω που τα αφηνω στο πορτμπαγκαζ για εβδομαδες χειμωνα και καλοκαιρι δεν καταλαβα κατι
Ρε θα χαλάσουν,βλητικά...Αστα να τα βαράει ο ήλιος όλο το καλοκαίρι με τα.40ρια που χαλάει το ταμπλό και δεν θα χαλάσουν η κάλυκες 1χιλ πλαστικό
Στην θαλάμη μπενελλι να δεις τι παθενουν τα φυσίγγιαΡε θα χαλάσουν,βλητικά...
Αλλά θα ξερελιάσουν(ανοίξουν)μόνο τ αμερικάνικα!
Αυτό το έχει πάθει και ένας μπάρμπας μου με ένα γουντσεστερ σε λαγό...Και εγω τέτοια έκανα μέχρι που έκανε κλαφ ένα γουντσεστερ κόλλησε ο συγκεντρωτηρας και πατηγα σκανδάλη ακόμα στις πέρδικες ευτυχώς έκανε εμπλοκή και δεν βγήκε ο κάλυκας και τσέκαρα τα αλλα φυσίγγια και είχαν παραμόρφωση μπροστά στο αστεροειδες κλείσιμο τους
τιλερεπαιδιμου