Γνώμες Φυσιγγίων

Είναι είναι

ς
Η καλυτερη μαλιστα
Τους λες εσυ ´´πες ρε τι φουσεκια να παρώ´´
Σου λεει τι θελει αυτος που δεν θα αρεσει σε εσενα
Πατε κυνηγι ερχετε πανω σου πουλι σου φωναζει πισω σου, ριχνεις δεν πιανεις μια του λες ρεεεε δεν πανε καλα αυτα
Και ερχετε ομορφα και σενια και σου λεει
Ααα δεν ειναι καλη αυτη η ´παρτιδα φερτα δω δεν εν καλα
Και ετσι εχει οτι θελει και εσυ ετσι και αλλιως πινεις το καφεδακι σου
:p :p :p .sarcastic.

Η καλυτερη μαλιστα
Τους λες εσυ ´´πες ρε τι φουσεκια να παρώ´´
Σου λεει τι θελει αυτος που δεν θα αρεσει σε εσενα
Πατε κυνηγι ερχετε πανω σου πουλι σου φωναζει πισω σου, ριχνεις δεν πιανεις μια του λες ρεεεε δεν πανε καλα αυτα
Και ερχετε ομορφα και σενια και σου λεει
Ααα δεν ειναι καλη αυτη η ´παρτιδα φερτα δω δεν εν καλα
Και ετσι εχει οτι θελει και εσυ ετσι και αλλιως πινεις το καφεδακι σου
:p :p :p .sarcastic.
Χρύσανθε άμα δεν είναι καλά αυτά που μου είπε να παρω να παει να πέσει απο το γεφύρι τις Άρτας

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, για τα φυσίγγια του Ζώτου.
Χρησιμοποιώ χρόνια το super kokino 33gr v8 για κυριαρινες. Όταν αποφάσισα να έχω μόνιμα στο χωριό το ένα όπλο που είναι 1* , τα αγαπημένα μου lambro A1 34 , μου ήταν πλέον πολύ συγκεντρωτικά.
Ο συγκυνηγος μου στο ίδιο κυνήγι βάζει τα πράσινα zotos 34 n8 (αυτά προτείνει και ο ίδιος ο Ζωτος), εμένα μου φαίνονται κάπως δυνατά και δεν τα θέλω

Χρησιμοποιώ χρόνια το super kokino 33gr v8 για κυριαρινες. Όταν αποφάσισα να έχω μόνιμα στο χωριό το ένα όπλο που είναι 1* , τα αγαπημένα μου lambro A1 34 , μου ήταν πλέον πολύ συγκεντρωτικά.
Ο συγκυνηγος μου στο ίδιο κυνήγι βάζει τα πράσινα zotos 34 n8 (αυτά προτείνει και ο ίδιος ο Ζωτος), εμένα μου φαίνονται κάπως δυνατά και δεν τα θέλω
Γενικά θα τα χαρακτήριζες ως δυνατά φυσίγγια;

Γενικά θα τα χαρακτήριζες ως δυνατά φυσίγγια;
γενικά όχι, εγώ δεν θεωρώ δυνατά τα φυσίγγια του
Είναι πολύ ισορροπημένα.
Το extra mavro 32 gr νομίζω με MB 32 είναι ένα μαλακό 32αρι για τρυγόνια και τσίχλες με νορμαλ καιρό. Το έριχνα παλιότερα.
Σε κάποιους φαίνεται δυνατό , δεν ξέρω γιατί. Ακόμη και ο ίδιος ο Ζωτος προτείνει πιο ελαφριά για αυτές τις χρήσεις.
Φίλοι που πάνε αυγ σεπτ Σκοπιά παίρνουν κούτες το καλοκαιρινό που λέει. Πολύ ευχαριστημένοι. Είναι κίτρινο 30 γρ νομίζω. Τους περισσεύουν μετά και θέλουν να μου δώσουν , αλλά εγώ έχω πολύ περιορισμένο φάσμα γομωσεις σε όλα 32 - 36 γρ , ακόμα και τα δραμιαρικα εκεί παίζω.

Ναι το 34αρι του είναι πολύ πιο καλό από το 33αρι τού, δουλεύει και με πάγο.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θα περάσω από το μαγαζί του και μάλλον θα πάρω 2-3 τύπους για δοκιμή
Για μένα πάρε το 30 αρι για αρχή, το πορτοκαλί 32 γρ με Άκουιλα και το 32 το μαύρο με mb32 να δεις ποίο θα σου ταιριάξει.ολα είναι για νορμάλ καιρούς.

Ισχύει ότι S4, SIPE και Tecna έχουν σταματήσει να παράγονται;
Λόγο ότι είναι διβαδικες με μεγάλη ποσότητα νιτριγλυκερινης (βασικό υλικό κατασκευής εκρηκτικών υλών και ζελατοδυναμιτιδος) και με τον πόλεμο δουλεύουν όλοι και δε φτάνουν να καλύψουν τη ζήτηση έχει σταματήσει η εξαγωγή και αν δε λήξει ο πόλεμος και συνεχιστεί που τότε δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα δεν θα εισαχθεί ποτέ όπως και κάποιες άλλες με ότι αποθέματα υπάρχουν η δημιουργούνται και τώρα θα κρατηθούν από τους μεγάλους κατασκευαστές για την παρτη Εννοείται αυτό θα φέρει και αισχροκέρδεια που είναι συχνό φαινόμενο στο ότι όταν υπάρχει έλλειψη αυτομάτως να ανεβαίνει και η τιμή .

Back