Αυτοί είναι βίγκαν.Εδώ είμαστε
View attachment 88156
Αυτοί είναι βίγκαν.Εδώ είμαστε
View attachment 88156
Πέφτει η κοπέλα με J&B?Εδώ είμαστε
View attachment 88156
Αυτοί μακελεύουν μόνο σπίτια.τότε εδώ... Μακελάρηδες!!!
View attachment 88157
Αυτοί είναι νοσοκομείο.
Αυτοί είναι νοσοκομείο.
Τελικά τι σημαίνει από τα δύο;
Τώρα πλέον που η τιμές ήρθαν περίπου στα ίδια αξίζει να τα δοκιμάσεις, πριν ήταν απλησίαστα,στα χοντρά του είναι πολύ καλά, για τι ενδιαφέρεσαι?Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, για τα φυσίγγια του Ζώτου.
Πολυ καλο ειναι το πορτοκαλί το extra 32γρ 8αρι.Το ριχνω με κρυο και ζεστη.Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, για τα φυσίγγια του Ζώτου.
Συγκεντρωτικό φυσιγγι με Άκουιλα, πολύ καλό για τα μπασιματα.Πολυ καλο ειναι το πορτοκαλί το extra 32γρ 8αρι.Το ριχνω με κρυο και ζεστη.
Σε τρυγόνια έλεγα να τα δοκιμάσω, απλά δεν έχω καταλήξει σε ποιον τύπο και κανένα κουτί διασποράς που θα δοκιμαστούν αργότερα στις μπεκάτσες.Τώρα πλέον που η τιμές ήρθαν περίπου στα ίδια αξίζει να τα δοκιμάσεις, πριν ήταν απλησίαστα,στα χοντρά του είναι πολύ καλά, για τι ενδιαφέρεσαι?
στα τρυγονια θα παρεις το 30αρι του σε ν8 ,στης μπεκατσες και το 34αρι το ασημενιο και το διασπορας του στην δεκαδα ειναι πολυ καλα.Σε τρυγόνια έλεγα να τα δοκιμάσω, απλά δεν έχω καταλήξει σε ποιον τύπο και κανένα κουτί διασποράς που θα δοκιμαστούν αργότερα στις μπεκάτσες.
Εγκυκλοπαιδεια εισαι φιλε outlander.στα τρυγονια θα παρεις το 30αρι του σε ν8 ,στης μπεκατσες και το 34αρι το ασημενιο και το διασπορας του στην δεκαδα ειναι πολυ καλα.
Και μετά μου φωνάζεις εμένα που δοκιμάζω ότι υπάρχει στην αγωραστα τρυγονια θα παρεις το 30αρι του σε ν8 ,στης μπεκατσες και το 34αρι το ασημενιο και το διασπορας του στην δεκαδα ειναι πολυ καλα.