Γνώμες Φυσιγγίων

Ακριβά ρε Μάνο....
Δε θα το έλεγα... με την έννοια ότι έχουν ίδια τιμή με πολλά 36γρ από ότι βλέπω εγώ..γύρω στα 15-16 ευρώ. Για πέρδικα τα θέλω,δε βρίσκω τα ροτβαιλ waidmannsheil ,ούτε τα 3α σεμι . Που και αυτά δεκάδα και εικοσάδα έχουν τόσα χρήματα. Αλλά το θέμα μου είναι τα έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει γνώμη.μου είπαν ότι είναι λαγοφυσεκο με χαμηλές πιέσεις και δίνει αρκετά καλά αποτελέσματα, ισχύει;;

Γιατί ρε πόσο κάνουν;
Οτι γραφει κι ο Μανος πιο πανω.
Δε θα το έλεγα... με την έννοια ότι έχουν ίδια τιμή με πολλά 36γρ από ότι βλέπω εγώ..γύρω στα 15-16 ευρώ. Για πέρδικα τα θέλω,δε βρίσκω τα ροτβαιλ waidmannsheil ,ούτε τα 3α σεμι . Που και αυτά δεκάδα και εικοσάδα έχουν τόσα χρήματα. Αλλά το θέμα μου είναι τα έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει γνώμη.μου είπαν ότι είναι λαγοφυσεκο με χαμηλές πιέσεις και δίνει αρκετά καλά αποτελέσματα, ισχύει;;
Δοκιμασμενο σε λαγό, να παρεις το J&B Number 1 στα 36gr αλλα σε Νο6 να το παρεις εσυ, αφου το θες για περδικα....ρουκετα!!

Παλιότερα γιατί τώρα δεν βρίσκω εδώ είχα πάρει κάτι Victory (όχι αυτά) και είχα μείνει ευχαριστημένος
Για πέρδικα καλή τιμή είναι
Έτσι και αλλιώς εδώ που φτάσαμε φθηνό φυσίγγι δεν είναι κανένα

Παλιότερα γιατί τώρα δεν βρίσκω εδώ είχα πάρει κάτι Victory (όχι αυτά) και είχα μείνει ευχαριστημένος
Εγώ είχα χρησιμοποιήσει τα 33γρ αυτής της εταιρείας σε τρυγόνια και αγριοπερίστερα και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος,έφυγαν στις τσίχλες. Αλλά για το 36 γρ δεν έχω ιδέα..

Σωστό ,να ρίξεις 1-2 πακέτα στην Πέρδικα τη σεζόν;; Και το δεύτερο πακέτο ίσως να σου μείνει και του χρόνου. Ας πάρουμε κάτι αξιόπιστο και ας είναι λίγο πιο ακριβό (14-17 ευρώ). 40-50 ευρώ για ρεμινγκτον δε δίνω...

https://kalkantzakos.com/el/product/waidmannsheil-fysiggia-rottweil

Όχι τα victory.

Μαλακό φυσιγγι για 36 αρι, καλό μόνο για έναρξη των πρώτο μήνα, κάπως αργό.( Γιατί δεν βρίσκεις 3α και rotwiell? Το 40 Άρι το rotwiell? Δεν το βρίσκεις?
Όχι φίλε ,δεν φέρνουν με τίποτα..και έχουν απομείνει τα χοντρά σκάγια. (3-4 νούμερο) Τον παρακαλάω τον άλλον να μου φέρει και πάντα την ίδια απάντηση μου δίνει.. ο Δορκας είπε ότι δεν έχει για να μου στείλει το σεμι ,πως να στο φέρω;

Όχι φίλε ,δεν φέρνουν με τίποτα..και έχουν απομείνει τα χοντρά σκάγια. (3-4 νούμερο) Τον παρακαλάω τον άλλον να μου φέρει και πάντα την ίδια απάντηση μου δίνει.. ο Δορκας είπε ότι δεν έχει για να μου στείλει το σεμι ,πως να στο φέρω;
Πάρε ένα 4αρι τώρα που το βρίσκεις.

Τι να το κάμω το 4αρι...εδώ πέρσι μια από τις τελευταίες έφαγε το 5αρι που μου πρότεινες ( έτυχε να βγει κοντά) και πάλι καλά που βρήκα να φάω..τα κράτησα για τις τελευταίες μέρες τα 5αρια τα υπόλοιπα!

Και στο καπάκι μου λέει πάρε ένα λαμπρό 36αρι... Με πιάνουν τα γέλια,τον πιάνουν και αυτόν,μου λέει δε θα φύγουν τα ρημαδια ποτέ από το ράφι.. πήρα ένα σκοπευτικό για τσίχλες και έφυγα.

Back