Πάρε federal.Ψάχνω 36γρ φυσεκι τι θες;;
Πάρε federal.Ψάχνω 36γρ φυσεκι τι θες;;
Δεν μπορεί να δώσει το νεφρό του.Πάρε federal.
Ποιο ; Το federal upland ;; Κάτι είδα εδώ με 47 ευρώ το πακέτο...μην αφήσουμε και νεφρό συνάδελφε..Πάρε federal.
Είδες πως σε πιάνω!Ποιο ; Το federal upland ;; Κάτι είδα εδώ με 47 ευρώ το πακέτο...μην αφήσουμε και νεφρό συνάδελφε..
Για πέρδικα δεν τα θές;Ποιο ; Το federal upland ;; Κάτι είδα εδώ με 47 ευρώ το πακέτο...μην αφήσουμε και νεφρό συνάδελφε..
Εσύ θα πάς το πολύ για πλημμέλημα και αυτός για δις είς θάνατονΜαζί θα την φάμε!!!
Πολύ καλό,άμα δεν έχεις πρόβλημα στην τιμή να το πάρεις σε ν7,5 και επειδή κυνηγάς ορεινή 4 άστρα παίξε μην κλείσεις παραπάνω τα πάει μπάλα.Για πέρδικα δεν τα θές;
Δεν σηκώνει οικονομία.
Φέτος θα δοκιμάσω κι αυτά.
https://www.ehunter.gr/fysiggia-federal-p129-premium-magnum-c12-p-9581.html
Άδικο έχω;;Είδες πως σε πιάνω!
Κανονισε απο Οκτώμβρη, να τα βριζεις και τουτα...κυκλοθυμικέ άνθρωπε.....Η απόφαση βγήκε λαμπρό Τορόντο 32& τα 34 με α1... Οσα μπορέσω θα πάρω
Πολύ καλό είναι, από το να δώσεις λεφτά για αμφίβολο αποτέλεσμα παίρνεις αυτά και ξενοιάζεις.Για πέρδικα δεν τα θές;
Δεν σηκώνει οικονομία.
Φέτος θα δοκιμάσω κι αυτά.
https://www.ehunter.gr/fysiggia-federal-p129-premium-magnum-c12-p-9581.html
Δες και τα classic high brass.
Ρε άι παράτα μας και εσύ...παλαβιαρη!Η απόφαση βγήκε λαμπρό Τορόντο 32& τα 34 με α1... Οσα μπορέσω θα πάρω
Πάνε και αυτά.Σταματησαν να γεμίζονται με ΤΕΚΝΑ.36gr percorso caccia και ξενοιαζεις...πολυ δυνατο!!
Σωστα!!το ειχα ξεχασει..Πάνε και αυτά.Σταματησαν να γεμίζονται με ΤΕΚΝΑ.
Όντως, ένα πακέτο είχα πάρει πριν χρόνια μου άρεσαν οι τουφεκιές που έβγαζε ,μετά ξαναπήρα αλλά δεν ..Πάνε και αυτά.Σταματησαν να γεμίζονται με ΤΕΚΝΑ.
Φυσιγγαρος ήταν ( τώρα δε ξέρω) για Οκτώβρη και κυρίως Νοέμβρη με 10-15 βίας 20 βαθμών...τώρα που τα πρωτοβροχια ξεκινούν τέλος Οκτώβρη και ο Νοέμβρης έχει 25 βαθμούς είναι διαφορετικά τα πράγματαΕγώ παλιά με αυτό ήμουν ευχαριστημένος, τώρα έχω χρόνια να το ρίξω .View attachment 88786
Εεεεεεεεεε είμαι δίδυμος ( διχασμένη προσωπικότητα) μην περνεις της μετρητής τη γράφω γΚανονισε απο Οκτώμβρη, να τα βριζεις και τουτα...κυκλοθυμικέ άνθρωπε.....
Αν δεν μου κάνουν θα τα πάρεις σε καλή τιμηΡε άι παράτα μας και εσύ...παλαβιαρη!