Μη φοβού Μαριάμ....το Νεάντερταλ με αντιγράφει......Περιμένω καυστικό σχόλιο από Νεάντερταλ 37 όταν το δεί.....
Πές τα ρε Πάρη μπάς και ξυπνήσει επιτέλους
View attachment 77239
Τα σκοπευτικά δεν έχουν λάκτισμα γιατί έχουν μικρό βάρος γόμωσης και παράλληλα κανονικές η χαμηλές ταχύτητες!!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ώμος μας δεν μπορεί να μετρήσει τις πιεσεις....
Έχει ξαναειπωθει αυτό με τις πιεσεις κ το λάκτισμα τόσο εδώ περα όσο κ σε διάφορα περιοδικα(που υποστηρίζουν ότι λέτε)...
Εγώ όμως εχω κάποιες απορίες:
1) Γιατί τα σκοπευτικα κ όχι μόνο φυσίγγια που παραγουν χαμηλές πιεσεις(συμφωνα κ με τον κατασκευαστη)δεν παρουσιαζουν λάκτισμα?
2) Γιατί οσα εγχώρια φυσίγγια ηταν τσιμπημενα σε πιεσεις (συμφωνα κ με τον κατασκευαστη) κ εκτός από φήμη άφησαν πισω τους κ κάποιες ζημιές σε όπλα είχαν κ το ανάλογο λάκτισμα?
Η φθηνια τρώει τόν παρά....Περαστικός από Γιάννενα, πέρασα από gorilla και πήρα 2κουτια φυσίγγια.
Ένα κουτί μισοταπο 32 γρ 13, 70 ευρώ!!!!
Ένα κουτί συγκεντωτηρα,31 γρ 9,90 ευρώ!!!
Μιλάμε για τιμές σπέσιαλ......
Παρηγγειλα σημερα μισοταπα 32 γραμμαρια απο Ρουμελιωτη με 8,50€. Μηπως βαζει χρυσοσκονη μεσα αυτος? Να παρουμε ολοι να τον στηριξουμε...13,70 τσαμπα πραμα....Περαστικός από Γιάννενα, πέρασα από gorilla και πήρα 2κουτια φυσίγγια.
Περαστηκα !!!!!Περαστικός από Γιάννενα, πέρασα από gorilla και πήρα 2κουτια φυσίγγια.
Σε θήραμα δεν τα έχω δοκιμάσει, κάπου είναι θαμμένα ο Τόλης θα ξέρει.Golden 32γρ g3000 έχει ρίξει κανένας? Γνώμες?
Τα ρίχνω από πέρσι αλλά με psb1.Golden 32γρ g3000 έχει ρίξει κανένας? Γνώμες?
Για περάστε, για περάστε.....View attachment 77308
Είναι επειδή ρίχνουμε πολλά και μας έχουν γονατίσει αυτές οι τιμέςΓια την πουτ@να την βενζινα....που καθιερωθηκε στα 2 ευρω το λιτρο....δεν μιλαει κανεις...Μούγκα ολοι
με πρωτον τον εαυτο μου!!!
Για τα φυσιγγια....και κλαμαααα η κυρια !!!
Αυτά που βρήκα είναι με g3000 άρα είναι παλιά κουτιά και τα καινούργια πρέπει να είναι με psb1.Τα ρίχνω από πέρσι αλλά με psb1.
Εξαιρετικά!
ΣωστοοοοοοοςΓια την πουτ@να την βενζινα....που καθιερωθηκε στα 2 ευρω το λιτρο....δεν μιλαει κανεις...Μούγκα ολοι
με πρωτον τον εαυτο μου!!!
Για τα φυσιγγια....και κλαμαααα η κυρια !!!
τσαμπα!!!Περαστικός από Γιάννενα, πέρασα από gorilla και πήρα 2κουτια φυσίγγια.
Στο τσακ γλίτωσα το έμφραγμα.....Περαστικός από Γιάννενα, πέρασα από gorilla και πήρα 2κουτια φυσίγγια.