Κυριε Νικο ξερω τι λεω αχαχαχαχα υπαρχουνε και ντοκουμεντα
Τολη μου ,εχω κανει δοκιμες στα 45 μετρα και μονο 3-4 σκαγια περασαν
3 φυλλα. Ολα τα αλλα ηταν επανω στο εξωφυλλο του βιβλιου.
Κυριε Νικο ξερω τι λεω αχαχαχαχα υπαρχουνε και ντοκουμεντα
Για την "υπεροχή" του Kicks μιλάω. Πού υποτίθεται ότι έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση, μικρότερη ουρά, υψηλότερες ταχύτητες και περισσότερη δύναμη.Για την μπενελι λες δάσκαλε ?
Για ξεψειρισμα καλα ειναιΤολη μου ,εχω κανει δοκιμες στα 45 μετρα και μονο 3-4 σκαγια περασαν
3 φυλλα. Ολα τα αλλα ηταν επανω στο εξωφυλλο του βιβλιου.
Δασκαλε αυτα που διαβαζω και γω ουτε η κικς δεν τα λεει ειδηκα για την παραπανω δυναμη !!!! Συγκενρωση ομως εχω δει εμφανες διαφορα σε μπενελλι μπερεττα χωρις να μετρισω ομως σκαγιαΓια την "υπεροχή" του Kicks μιλάω. Πού υποτίθεται ότι έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση, μικρότερη ουρά, υψηλότερες ταχύτητες και περισσότερη δύναμη.
Αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα κατά καιρούς και δεν έχω καταφέρει να τα επιβεβαιώσω πουθενά. Παρόλαυτα ΔΕΝ τα αποκλείω. Κρατάω ανοιχτό μυαλό. Όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά.
Αυτό που προκαλεί στο συγκεντρωτήρα το βλέπω. Χιονίζει πλαστικά κομματάκια σε κάθε μπαμ και οι συγκεντρωτηρες βγαίνουν τελείως κατεστραμμένοι.
Διαφωτιστηκοτατες! Αυτό το pigeon extreme, φοβερή διάτρηση, αλλά κάνει μεγάλες τρυπεςΠαιδιά οι φωτό αυτές τα λένε όλα.
Το φυσίγγι (μέγεθος σκαγιού, σκληρότητα, ταχύτητα πρόσκρουσης) είναι το Α και το Ω.
Ούτε τσοκ, ούτε performance shop, ούτε kicks, ούτε κώνοι, ούτε αυλοί, ούτε porting, ούτε τίποτα.
Δοκιμάστε με τα ίδια φυσίγγια στις ίδιες αποστάσεις από το στόμιο.
Θα εκπλαγώ αν δω κάτι σοβαρά διαφορετικό.
Τις έχω φτιάξει λίγο καλύτερα τώρα τις φωτό.
View attachment 63477
View attachment 63478
View attachment 63479
View attachment 63480
View attachment 63481
Δασκαλε αυτα που διαβαζω και γω ουτε η κικς δεν τα λεει ειδηκα για την παραπανω δυναμη !!!! Συγκενρωση ομως εχω δει εμφανες διαφορα σε μπενελλι μπερεττα χωρις να μετρισω ομως σκαγια
Καλα κανεις και κρατας ανοιχτο μυαλο, το συγκεκριμενο Κικς δεν εχει ταιριαξει καθολου στο οπλο του Νικου και το εχει πει και ο ιδιος, ειδικα στα χοντρα σκαγια εχει χαλια τουφεκιες.Για την "υπεροχή" του Kicks μιλάω. Πού υποτίθεται ότι έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση, μικρότερη ουρά, υψηλότερες ταχύτητες και περισσότερη δύναμη.
Αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα κατά καιρούς και δεν έχω καταφέρει να τα επιβεβαιώσω πουθενά. Παρόλαυτα ΔΕΝ τα αποκλείω. Κρατάω ανοιχτό μυαλό. Όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά.
Αυτό που προκαλεί στο συγκεντρωτήρα το βλέπω. Χιονίζει πλαστικά κομματάκια σε κάθε μπαμ και οι συγκεντρωτηρες βγαίνουν τελείως κατεστραμμένοι.
Αυτα που διαβαζεις για την δυναμη τα εχω γραψει κι εγω πολλες φορες αλλα δεν τα λεω ετσι στην τυχη Τολη.Δασκαλε αυτα που διαβαζω και γω ουτε η κικς δεν τα λεει ειδηκα για την παραπανω δυναμη !!!! Συγκενρωση ομως εχω δει εμφανες διαφορα σε μπενελλι μπερεττα χωρις να μετρισω ομως σκαγια
Ποίο είναι το σκεπτικό σου Γιάννη όταν η δοκιμή έγινε με το ίδιο φυσίγγιο;Ο Νίκος σίγουρα δοκίμασε με φυσίγγι ιδιογομωσης .Αν έχεις Νίκο κάποιο εργοστασιακό ξανακάνε τη δοκιμή με το μαμά και το kicks.στο θέμα διάτρησης.
Αλέξη, εσένα και τον Άρη διάβασα και πήγα και το αγόρασα. Δεν αμφιβάλλω ότι η δική σας εμπειρία είναι αυτή που περιγράφετε, απλά σε εμένα δεν έδειξε ούτε καν ένα κλάσμα των όσων περιγράφετε. Και το θέμα είναι ότι όταν διαβάζω για μείωση προσκόπευσης και ατράκτου, τα οποία δεν τα αναφέρει ούτε καν η εταιρεία, γίνομαι λίγο παραπάνω επιφυλακτικός.Αυτα που διαβαζεις για την δυναμη τα εχω γραψει κι εγω πολλες φορες αλλα δεν τα λεω ετσι στην τυχη Τολη.
Καποτε μου καυλωσε να γυαλισω το Κικς εσωτερικα με ατσαλομαλλο και δραπανο, το γυαλισα μια χαρα και πηγα να το δοκιμασω, απογοητευση φιλε, εχασα συγκεντρωση αλλα και δυναμη, οι δε συγκεντρωτηρες απ τα 30+ μετρα που εφταναν πριν πλεον εφταναν και 45.
Ωχ λεω παει το τσοκ το μαμησα, πανε τα λεφτα μου...
Βρηκα μια λιμα αλυσοπριονο 4χιλ και τροχισα ξανα τις τρυπες, ξανα δοκιμη και ολα εγιναν οπως πριν.
Επισης εχω συγκρινει το μαμα φουλ με goose και Kicks σε χαρτι για συγκεντρωση, σε τενεκεδες αλλα και σε κολλες Α4 για διατρηση, παντα καλυτερο το Kicks παντου.
Μη βιαζεστε αμεσως να ακυρωσετε καποιον που γραφει πραγματα που εχει δοκιμασει πολλες φορες, οχι μια, θα μπορουσα να μη εγραφα τιποτα ουτε τοτε αλλα ουτε και τωρα, αλλα ειναι πολυς κοσμος που με ρωταει με προσωπικα μηνυματα για το συγκεκριμενο τσοκ και τι να κανει, να το αγορασει η οχι.
Οτι εχω δοκιμασει και γνωριζω καλα το μοιραζομαι, πραγματα που ειναι στη φαντασια μου δεν γραφω ποτε, αν δεν μου προσφερε τιποτα το συγκεκριμενο τσοκ θα εβγαζα στην ακρη κι ας το πληρωσα 120 ευρω, οπως εχω βγαλει και το UFO που ηταν και ακριβοτερο.
Δεν ξερω να σου απαντησω Λεο τον λογο που δεν ειδες τιποτα απ ολα που εχουμε γραψει, μπορει να μη ταιριαζουν σε ολες τις καννες το ιδιο, δεν εχω πραγματικα ιδεα τι μπορει να συμβαινει, εγω δουλευω μονο το Κικς για τα δραμια κι ο Αρις τα smoke.Αλέξη, εσένα και τον Άρη διάβασα και πήγα και το αγόρασα. Δεν αμφιβάλλω ότι η δική σας εμπειρία είναι αυτή που περιγράφετε, απλά σε εμένα δεν έδειξε ούτε καν ένα κλάσμα των όσων περιγράφετε. Και το θέμα είναι ότι όταν διαβάζω για μείωση προσκόπευσης και ατράκτου, τα οποία δεν τα αναφέρει ούτε καν η εταιρεία, γίνομαι λίγο παραπάνω επιφυλακτικός.
16αριδες η 17αριδες η τενεκέδεςΠαιδιά οι φωτό αυτές τα λένε όλα.
Το φυσίγγι (μέγεθος σκαγιού, σκληρότητα, ταχύτητα πρόσκρουσης) είναι το Α και το Ω.
Ούτε τσοκ, ούτε performance shop, ούτε kicks, ούτε κώνοι, ούτε αυλοί, ούτε porting, ούτε τίποτα.
Δοκιμάστε με τα ίδια φυσίγγια στις ίδιες αποστάσεις από το στόμιο.
Θα εκπλαγώ αν δω κάτι σοβαρά διαφορετικό.
Τις έχω φτιάξει λίγο καλύτερα τώρα τις φωτό.
View attachment 63477
View attachment 63478
View attachment 63479
View attachment 63480
View attachment 63481
Ότι έγινε με φυσίγγι που έχει χτιστεί για τη συγκεκριμένη κανη και τσοκ έχοντας τη μέγιστη απόδοση άρα μπορεί με το άλλο τσοκ άλλης φιλοσοφίας να μην ταιριάζει.Ενω όταν ρίχνεις ότι φυσίγγια ρίχνουν όλοι βγάζεις πιο ασφαλή συμπεράσματα.Ποίο είναι το σκεπτικό σου Γιάννη όταν η δοκιμή έγινε με το ίδιο φυσίγγιο;
Ο Νίκος σίγουρα δοκίμασε με φυσίγγι ιδιογομωσης .Αν έχεις Νίκο κάποιο εργοστασιακό ξανακάνε τη δοκιμή με το μαμά και το kicks.στο θέμα διάτρησης.