Λοιπον εχω μαμα μπενελλι εσω εξω φτιαγμενο απο μαλακια τοτε δεν ειχαν βγει τα φρενου γι αυτο και εκανα τις τρυπες με αναποδη κλιση να μη σκαλωνει ο συγγεντρωτηρας δηλαδη και βγαζει δυναμη τωρα το γιατι δε το ξερω ομως και αυτο ψαχνωΌχι καθόλου ειρωνεία σοβαρά μηλαω έχω και 2 κικς Ε αυτό και ένα άλλο που έχω κάνει για τι moss είναι θάνατος δεν φτουραν τα κικς
Πάει το brain ... Έγινε drain
Έχω κάνα 2 έσω έξω κ θέλω να φτιάξω ενα κ ότι γίνει ...Τι νούμερο τρυπάνι βάζουμε ?Εδώ φαίνεται λίγο πατέντα με Gemini 1* και αυτό γαμάτο
Κανε εγω εχω χαλασει οπλα ολοκληρα στο τσοκακι θα κολλησουμεΈχω κάνα 2 έσω έξω κ θέλω να φτιάξω ενα κ ότι γίνει ...Τι νούμερο τρυπάνι βάζουμε ?
Δεν είναι στάνταρ εγώ με 5 το κάνω μπωρεις και να το κάνεις με 4 κατο και 5 απάνωΈχω κάνα 2 έσω έξω κ θέλω να φτιάξω ενα κ ότι γίνει ...Τι νούμερο τρυπάνι βάζουμε ?
Τουλάχιστον να ξέρω τι τρυπάνι να χρησιμοποιήσωΚανε εγω εχω χαλασει οπλα ολοκληρα στο τσοκακι θα κολλησουμε
Εμεινα απο μνμτα αμα τρυπαει πιο πολυ το πατεντο τσοκ απαιτω απεριοριστα αχχχχ
Κ κλίση?Δεν
Δεν είναι στάνταρ εγώ με 5 το κάνω μπωρεις και να το κάνεις με 4 κατο και 5 απάνω
Πάρε ένα φθηνό έσω έξω +10cm και γέμισέ το τρύπες με όποια φορά θες.Λοιπον εχω μαμα μπενελλι εσω εξω φτιαγμενο απο μαλακια τοτε δεν ειχαν βγει τα φρενου γι αυτο και εκανα τις τρυπες με αναποδη κλιση να μη σκαλωνει ο συγγεντρωτηρας δηλαδη και βγαζει δυναμη τωρα το γιατι δε το ξερω ομως και αυτο ψαχνω
Έχω κάνα 2 να χαλάσω....θα κάνω ειδικές τρύπες για τα γουρνοφυσιγγαΠάρε ένα φθηνό έσω έξω +10cm και γέμισέ το τρύπες με όποια φορά θες.
Αν τρυπήσει περισσότερο γράψε μου ...
Νομίζω 3 αν δεν κάνω λάθος κλισηυ approximately 35 degreeΚ κλίση?
Τα κικσ τι τρύπα έχουν?
Εγώ θα ξεκινούσα με 8άρι και μετά 10άρι.Έχω κάνα 2 έσω έξω κ θέλω να φτιάξω ενα κ ότι γίνει ...Τι νούμερο τρυπάνι βάζουμε ?
I think 3Κ κλίση?
Τα κικσ τι τρύπα έχουν?
Τι 10mm ρε!Εξάτμιση είναι?Εγώ θα ξεκινούσα με 8άρι και μετά 10άρι.
Νομίζω μεγάλες τρύπες είναι καλύτερα.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ.
Εκτίμηση είναι.
Σιγά μη κάνω 1mm να ακούγεται σαν υπόκωφη κλανιά ...Τι 10mm ρε!Εξάτμιση είναι?
Μια μεγάλη από πάνω μέχρι κάτω κ τέλος γουρνοτρυπαΤι 10mm ρε!Εξάτμιση είναι?