ΣωστάΣτο 2,15 ειναι αν δεν κανω λάθος?
ΣωστάΣτο 2,15 ειναι αν δεν κανω λάθος?
Ξυνεσαι, ε;Μη λες τετοια πραγματα κι εσυ δασκαλε, ακου εκει πιο πολυ δυναμη...
Αποκλειεται να συμβαινει αυτο, δεν ριχνουν πιο δυνατα αυτοι οι παλιο τριφτηδες...
Αν δεν ειχες μαρτυρες μαζι ειναι ακυρη η δοκιμη σου, τα μετρα ειναι οντως 45 η μετρησε λαθος το εργαλειο;;;;
Έριξες στο ψωριασμένο τσιμέντο με το kicksΣήμερα δοκίμασα ξανά σε τσιμέντο και τενεκέ λαδιού κάποια παλιά Fly Target Premier 38 γρ νο 4. Δυνατό φυσίγγι που στα κρύα τσαλακωνε τα πράσινα στα 40-50 μέτρα λες και ήταν στα 25. Δοκιμή στα 45 (πραγματικά) μέτρα με Briley IM (6,9/10) και Kicks LF (7,5/10).
Έριξα πρώτα στον τενεκέ και επειδή μου φάνηκε (για πρώτη φορά) ότι το Kicks ήταν πιο δυνατό, έριξα και στο τσιμέντο (στα 25 μέτρα) όπου εκεί η διαφορά ήταν ακόμα πιο εμφανής υπέρ του Kicks. Η διαφορά 0,6/10 ανάμεσα στα τσοκ δεν νομίζω ότι είναι ικανή να δικαιολογήσει την διαφορά στο αποτέλεσμα.
Υ.γ. Οι κατανομές είναι χάλια επειδή το φυσίγγι αυτό είναι σχεδιασμένο για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σήμερα σκορπαγε και είναι λογικό.View attachment 64890View attachment 64891View attachment 64892View attachment 64893
Ναι εχω ψυλλουςΞυνεσαι, ε;
Άμα βαριέσαι να ξυστεις έρχομαι να σε τουφεκισω με τη Μπενέλι, μαμά τσοκ και Λάμπρο δεκαρακιαΝαι εχω ψυλλους
Να ερθεις, μετα το ξυσιμο απ τα δεκαρακια θα πιουμε και κανενα καφε, γιατι για κυνηγι λιγο δυσκολο, εχει πεσει περονοσπορος...Άμα βαριέσαι να ξυστεις έρχομαι να σε τουφεκισω με τη Μπενέλι, μαμά τσοκ και Λάμπρο δεκαρακια
καιρό δεν έχουμε ρε γιαννη απο αξιοπρεπές φυσίγγια να φανε και οι κοτες!!Που να δεις τι κάνει η Α0 στο 2.35 με ? Αλλά δε ρίχνεται το φυσίγγι με 0+
Για να πω την αλήθεια πιο πολύ έριξα για να δω το άνοιγμα, επειδή μου φάνηκαν σκορποχωρι στα 45. Μπορεί όντως όμως το ψωριασμενο να είναι πιο μαλακό. Δεν έγινε επίτηδες πάντως.Έριξες στο ψωριασμένο τσιμέντο με το kicks
Πλάκα κάνω, όλες οι δοκιμές είναι χρήσιμες !!!
Ευχαριστούμε ...
Οτι και να ναι αν δεν εχει τσαγανο το φυσίγγι δεν πεταει κοματια σε αυτα τα μετρα.Για να πω την αλήθεια πιο πολύ έριξα για να δω το άνοιγμα, επειδή μου φάνηκαν σκορποχωρι στα 45. Μπορεί όντως όμως το ψωριασμενο να είναι πιο μαλακό. Δεν έγινε επίτηδες πάντως.
Οι δοκιμές σου είναι άψογες ... δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.Για να πω την αλήθεια πιο πολύ έριξα για να δω το άνοιγμα, επειδή μου φάνηκαν σκορποχωρι στα 45. Μπορεί όντως όμως το ψωριασμενο να είναι πιο μαλακό. Δεν έγινε επίτηδες πάντως.
Όταν είναι στημένο σαν φουρνελο εκβραχισμου, ναιΟι δοκιμές σου είναι άψογες ... δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.
Δείχνεις επίσης ότι έχεις χρησιμοποιήσεις πέτρα στον τενεκέ.
Θα ρίξω το ίδιο φυσίγγι (με αυτά που έχω ήδη ρίξει) με πέτρα να δω διαφορές.
Τα περισσότερα φυσίγγια τα δοκιμάζω καλοκαίρι λόγω ελεύθερου χρόνου.
Έχουν τόσο μεγάλες διαφορές σε συγκέντρωση χειμώνα καλοκαίρι ;;;
Εκτίμηση ;
Για τον τενεκέ δε λέει κανένας τίποτα ε όλα καλάΓια να πω την αλήθεια πιο πολύ έριξα για να δω το άνοιγμα, επειδή μου φάνηκαν σκορποχωρι στα 45. Μπορεί όντως όμως το ψωριασμενο να είναι πιο μαλακό. Δεν έγινε επίτηδες πάντως.
ΚαλαματιανόςΓια τον τενεκέ δε λέει κανένας τίποτα ε όλα καλά
Εντάξει! Τον πέτυχε!!!Για τον τενεκέ δε λέει κανένας τίποτα ε όλα καλά
Σήμερα δοκίμασα ξανά σε τσιμέντο και τενεκέ λαδιού κάποια παλιά Fly Target Premier 38 γρ νο 4. Δυνατό φυσίγγι που στα κρύα τσαλακωνε τα πράσινα στα 40-50 μέτρα λες και ήταν στα 25. Δοκιμή στα 45 (πραγματικά) μέτρα με Briley IM (6,9/10) και Kicks LF (7,5/10).
Έριξα πρώτα στον τενεκέ και επειδή μου φάνηκε (για πρώτη φορά) ότι το Kicks ήταν πιο δυνατό, έριξα και στο τσιμέντο (στα 25 μέτρα) όπου εκεί η διαφορά ήταν ακόμα πιο εμφανής υπέρ του Kicks. Η διαφορά 0,6/10 ανάμεσα στα τσοκ δεν νομίζω ότι είναι ικανή να δικαιολογήσει την διαφορά στο αποτέλεσμα.
Υ.γ. Οι κατανομές είναι χάλια επειδή το φυσίγγι αυτό είναι σχεδιασμένο για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Σήμερα σκορπαγε και είναι λογικό.View attachment 64890View attachment 64891View attachment 64892View attachment 64893
Δεν έχω αμφιβολίες φίλε μου. Τα 45 μέτρα είναι μεγάλη απόσταση. Τα επέλεξα επίτηδες γιατί το 4αρι δεν θα τρυπήσει εύκολα τον τενεκέ. Στα 40 θα τον τρυπούσαν τα περισσότερα και δεν θα μπορούσα να δω διαφορές.ΥΓ.Για να μην εχεις και εσυ αμφιβολιες...ριξε απο τα δικα μου
φυσιγγια αυτα που εχεις με τα 38 γραμμαρια Ν4 ειναι με απλα
σκαγια + το αλευρι που εχουν και η ταχυτητα τους ειναι V1,5-400m/s.