Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρέα...
Βρε παιδιά, εκτός από τα WOLF, δεν υπάρχουν πουθενά αλλού μονόβολα - μπάλα.?
Έχω φάει το ιντερνετ....
Τι τα θες αυτα; τετοια ριχνανε με τα καροφιλια....my man.πλακα κανω , μαλλον μονο wolf θα βρεις γιατι κοιταξα κι εγω τωρα στο ιντερνετ

τελικά να τα ρίξω με το τριάρι η με το πεντάρι.. το δοκίμασε και τα δυο δεν πεζή αυτό αν είναι να με κάνει ζημια στο tsok..δηλαδή με 18.4 αυλό το ρίχνετε με τριάρι tsok με 18.6 που έχω εγώ γιατί να μην μπορώ να το ρίξω αυτό σκέφτομαι....αλλα από την άλλοι διαπίστωσα μετά το σφάξιμο που έκανα το φυσίγγιο ότι το μονοβόλο φτάνει μέχρι την μέση στο τριάρι το tsok και μετά δεν περνάει σφηνώνει εκεί..μήπως δεν θα μπορέσει να το βγάλει και πάθουμε καμια ζημια..και όπως έγραψα στον tsok τον άσο δεν μπαίνει ούτε καν μέσα πως λένε ρίχνετε και με full tsok

τελικά να τα ρίξω με το τριάρι η με το πεντάρι..
Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας με ότι και να τα ρίξεις.
Ο ίδιος ο κατασκευαστής λέει πως μπορείς να τα ρίξεις ακόμη και με Full.
Για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο δες πόσο μαλακό υλικό είναι το μολύβι σε αντίστοιχου τύπου μονόβολο που χρησιμοποιώ συχνά.
after_choke.jpg
[/url][/IMG]

τελικά να τα ρίξω με το τριάρι η με το πεντάρι.. το δοκίμασε και τα δυο δεν πεζή αυτό αν είναι να με κάνει ζημια στο tsok..δηλαδή με 18.4 αυλό το ρίχνετε με τριάρι tsok με 18.6 που έχω εγώ γιατί να μην μπορώ να το ρίξω αυτό σκέφτομαι....αλλα από την άλλοι διαπίστωσα μετά το σφάξιμο που έκανα το φυσίγγιο ότι το μονοβόλο φτάνει μέχρι την μέση στο τριάρι το tsok και μετά δεν περνάει σφηνώνει εκεί..μήπως δεν θα μπορέσει να το βγάλει και πάθουμε καμια ζημια..και όπως έγραψα στον tsok τον άσο δεν μπαίνει ούτε καν μέσα πως λένε ρίχνετε και με full tsok
Αυτα τα μολυβια με το μπαικαλ τα εριχνα με το φουλ χωρις κανένα πρόβλημα. Αφου το συστηνει και ο κατασκευαστης μην μασας. Ριξτα.

Το μολυβι ειναι πολυ μαλακο υλικο..νομιζω παιζει στα 3-5 brinel μοναδα μετρησης σκληροτητας..εχω πατησει μονοβολο σε πρεσσακι αλλουμινιου χωρις πολυ δυναμη και ειχε πολυ στραπατσο..φανταστειτε πως περναει μεσα απο τα τσοκ με ταχυτητα στα 450-480 μ/δ..τα μολυβδινα ομως μην παρεξηγηθω..αυτα που εχουν μεσα προσμιξεις με αλλα υλικα ποτε με σφιχτο τσοκ

Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας με ότι και να τα ρίξεις.
Ο ίδιος ο κατασκευαστής λέει πως μπορείς να τα ρίξεις ακόμη και με Full.
Για να βοηθήσω ακόμη περισσότερο δες πόσο μαλακό υλικό είναι το μολύβι σε αντίστοιχου τύπου μονόβολο που χρησιμοποιώ συχνά.
after_choke.jpg
[/url][/IMG]

Αυτο ακρηβως θελω και εγω απο το μονοβολο μου.......αλλα με την προυποθεση αυτο να το κανει μεσα στην κανη μου και οχι στα 2-3 εκ. του φουλ τσοκ.......
Αυτο που εγω εχω βρει και ταιριαζει στην κανη μου ειναι το breneke clasic.
Με το χερι δεν περναει καν απο τον αυλο μου......και ομως ρηχνετε ανετα και απο φουλ τσοκ......
Οποιος εχει σταθερο τσοκαρησμα το ρηχνει ανετα........
Οποιος ομως εχει την δηνατοτητα αλαγης τσοκ ...το συνδιαζεις και με τα βολια και τα ρηχνεις με το *** ολα.......

Αυτο ακρηβως θελω και εγω απο το μονοβολο μου.......αλλα με την προυποθεση αυτο να το κανει μεσα στην κανη μου και οχι στα 2-3 εκ. του φουλ τσοκ.......
Αυτο που εγω εχω βρει και ταιριαζει στην κανη μου ειναι το breneke clasic.
Με το χερι δεν περναει καν απο τον αυλο μου......και ομως ρηχνετε ανετα και απο φουλ τσοκ......
Οποιος εχει σταθερο τσοκαρησμα το ρηχνει ανετα........
Οποιος ομως εχει την δηνατοτητα αλαγης τσοκ ...το συνδιαζεις και με τα βολια και τα ρηχνεις με το *** ολα.......
Φιλε βαλε φουλ για ολα και θα με θυμηθεις..οταν θα μιλησουμε στο τηλεφωνο θα σου πω σε τι αποσταση εριξα δραμια σε καδο σκουπιδιων μεταλλικο και τι του εκαναν..δεν το γραφω εδω γιατι θα ανοιξουμε παλι το θεμα με τα long range και πολλοι δεν θα το πιστεψουν..οσο για το μπρενεκε εχω πει πολλες φορες την γνωμη μου..οπου πεσει μπρενεκε δεν σηκωνεται ζωο με τιποτα

Φιλε βαλε φουλ για ολα και θα με θυμηθεις..οταν θα μιλησουμε στο τηλεφωνο θα σου πω σε τι αποσταση εριξα δραμια σε καδο σκουπιδιων μεταλλικο και τι του εκαναν..δεν το γραφω εδω γιατι θα ανοιξουμε παλι το θεμα με τα long range και πολλοι δεν θα το πιστεψουν..οσο για το μπρενεκε εχω πει πολλες φορες την γνωμη μου..οπου πεσει μπρενεκε δεν σηκωνεται ζωο με τιποτα
Εδώ να μας πεις σε παρακαλώ. Σε τι απόσταση εριξες με τα δράμια;

Μαυρη χηρα ειναι αυτη........δεν ειναι καθολου τυχαιο τετοιο ονομα.......my man..my man.

Εδώ να μας πεις σε παρακαλώ. Σε τι απόσταση εριξες με τα δράμια;
Οπως θελεις Γιωργο..η αποσταση ηταν 80 βηματα δικα μου (1.85 υψος εχω) και στον καδο τα δραμια ηταν σε εναν κυκλο 50 εκατοστων..την μπροστα μερια την περασαν και κολλησαν στην πισω κανωντας λακουβα..τα δραμια γινανε απο την δυναμη πλακιδια..υποψιν δεν χρησιμοποιω ποτε μολυβδινα αλλα νικελ

Οπως θελεις Γιωργο..η αποσταση ηταν 80 βηματα δικα μου (1.85 υψος εχω) και στον καδο τα δραμια ηταν σε εναν κυκλο 50 εκατοστων..την μπροστα μερια την περασαν και κολλησαν στην πισω κανωντας λακουβα..τα δραμια γινανε απο την δυναμη πλακιδια..υποψιν δεν χρησιμοποιω ποτε μολυβδινα αλλα νικελ
Ευχαριστώ, δεν ξέρω από δράμια αλλά ξέροντας πολύ καλα τι κάνει το ν.4 και ν.3 , το θεωρώ πολύ φυσιολογικό για τα 80 βήματα. Να σου πω την αλήθεια περίμενα να ακούσω για 100 μέτρα ;)

Ευχαριστώ, δεν ξέρω από δράμια αλλά ξέροντας πολύ καλα τι κάνει το ν.4 και ν.3 , το θεωρώ πολύ φυσιολογικό για τα 80 βήματα. Να σου πω την αλήθεια περίμενα να ακούσω για 100 μέτρα ;)
Υποτιθεται Γιωργο οτι η αποσταση που χρησιμοποιεις δραμια ειναι μεχρι τα 30 μετρα..και εκει κανουν οι περισσοτερες εταιριες δοκιμες..αλλα καλο ειναι σε τετοιες αποστασεις απο 60 μετρα και μετα μονο μονοβολο να σαι 100% σιγουρος

Αν μπορείς να φτάσεις με αξιώσεις τα 60 μέτρα με δράμια είσαι μια χαρά. Για τις λίγες φορές που θα ρίξω σε γουρούνια και εγώ δράμια βάζω. Αλλά είναι τυχαίες συναντήσεις και συνηθως σε πυκνο. Οποτε δεν χρειάζεται μονοβολο. Έχω δει όμως μικρό γουρούνι να πέφτει από πολύ μακριά από δράμια. Όχι όμως λόγω συγκέντρωσης. Αλλά τυχερό πλήγμα σε καίριο σημείο

Έχω μια αμφιβολία αν σε τέτοια απόσταση μπορεί κάποιος να πετυχει με μονοβολο μικρό γουρούνι που όταν καταδιωκεται τρεχει σα διαολος, η την στιγμή που σε παίρνει πρέφα και δίνει εκείνο το σάλτο με 100χιλιομετρα. Σε πρόσφατη συζήτηση με ενα φίλο που έχει παρά πολλά θηράματα στο ενεργητικό του που είδε στο όπλο μου όλο μονοβολα μου πε ότι δεν είναι όλα τα γουρούνια για μονοβολο. Βέβαια καθόμουν σε ωραίο ανοιχτό μέρος. Να πω την αλήθεια κάπου έχει νόημα αυτό.

Status
Not open for further replies.
Back