Καλημέρα στην παρέα...
Βρε παιδιά, εκτός από τα WOLF, δεν υπάρχουν πουθενά αλλού μονόβολα - μπάλα.?
Έχω φάει το ιντερνετ....
Έχω φάει το ιντερνετ....
Τι τα θες αυτα; τετοια ριχνανε με τα καροφιλια...πλακα κανω , μαλλον μονο wolf θα βρεις γιατι κοιταξα κι εγω τωρα στο ιντερνετΚαλημέρα στην παρέα...
Έχω φάει το ιντερνετ....
Cheddite Palla Maremmana... τώρα που θα τα βρεις είναι ένα θέμα.Καλημέρα στην παρέα...
Έχω φάει το ιντερνετ....
Δεν υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας με ότι και να τα ρίξεις.τελικά να τα ρίξω με το τριάρι η με το πεντάρι..
Αυτα τα μολυβια με το μπαικαλ τα εριχνα με το φουλ χωρις κανένα πρόβλημα. Αφου το συστηνει και ο κατασκευαστης μην μασας. Ριξτα.τελικά να τα ρίξω με το τριάρι η με το πεντάρι.. το δοκίμασε και τα δυο δεν πεζή αυτό αν είναι να με κάνει ζημια στο tsok..δηλαδή με 18.4 αυλό το ρίχνετε με τριάρι tsok με 18.6 που έχω εγώ γιατί να μην μπορώ να το ρίξω αυτό σκέφτομαι....αλλα από την άλλοι διαπίστωσα μετά το σφάξιμο που έκανα το φυσίγγιο ότι το μονοβόλο φτάνει μέχρι την μέση στο τριάρι το tsok και μετά δεν περνάει σφηνώνει εκεί..μήπως δεν θα μπορέσει να το βγάλει και πάθουμε καμια ζημια..και όπως έγραψα στον tsok τον άσο δεν μπαίνει ούτε καν μέσα πως λένε ρίχνετε και με full tsok
Φιλε βαλε φουλ για ολα και θα με θυμηθεις..οταν θα μιλησουμε στο τηλεφωνο θα σου πω σε τι αποσταση εριξα δραμια σε καδο σκουπιδιων μεταλλικο και τι του εκαναν..δεν το γραφω εδω γιατι θα ανοιξουμε παλι το θεμα με τα long range και πολλοι δεν θα το πιστεψουν..οσο για το μπρενεκε εχω πει πολλες φορες την γνωμη μου..οπου πεσει μπρενεκε δεν σηκωνεται ζωο με τιποταΑυτο ακρηβως θελω και εγω απο το μονοβολο μου.......αλλα με την προυποθεση αυτο να το κανει μεσα στην κανη μου και οχι στα 2-3 εκ. του φουλ τσοκ.......
Αυτο που εγω εχω βρει και ταιριαζει στην κανη μου ειναι το breneke clasic.
Με το χερι δεν περναει καν απο τον αυλο μου......και ομως ρηχνετε ανετα και απο φουλ τσοκ......
Οποιος εχει σταθερο τσοκαρησμα το ρηχνει ανετα........
Οποιος ομως εχει την δηνατοτητα αλαγης τσοκ ...το συνδιαζεις και με τα βολια και τα ρηχνεις με το *** ολα.......
Εδώ να μας πεις σε παρακαλώ. Σε τι απόσταση εριξες με τα δράμια;Φιλε βαλε φουλ για ολα και θα με θυμηθεις..οταν θα μιλησουμε στο τηλεφωνο θα σου πω σε τι αποσταση εριξα δραμια σε καδο σκουπιδιων μεταλλικο και τι του εκαναν..δεν το γραφω εδω γιατι θα ανοιξουμε παλι το θεμα με τα long range και πολλοι δεν θα το πιστεψουν..οσο για το μπρενεκε εχω πει πολλες φορες την γνωμη μου..οπου πεσει μπρενεκε δεν σηκωνεται ζωο με τιποτα
Φιλε βαλε φουλ για ολα και θα με θυμηθεις..οταν θα μιλησουμε στο τηλεφωνο θα σου πω σε τι αποσταση εριξα δραμια σε καδο σκουπιδιων μεταλλικο και τι του εκαναν..δεν το γραφω εδω γιατι θα ανοιξουμε παλι το θεμα με τα long range και πολλοι δεν θα το πιστεψουν..οσο για το μπρενεκε εχω πει πολλες φορες την γνωμη μου..οπου πεσει μπρενεκε δεν σηκωνεται ζωο με τιποτα
είναι όντως από τα πιο 'φαρδιά' μονόβολα.Αυτο που εγω εχω βρει και ταιριαζει στην κανη μου ειναι το breneke clasic
Οπως θελεις Γιωργο..η αποσταση ηταν 80 βηματα δικα μου (1.85 υψος εχω) και στον καδο τα δραμια ηταν σε εναν κυκλο 50 εκατοστων..την μπροστα μερια την περασαν και κολλησαν στην πισω κανωντας λακουβα..τα δραμια γινανε απο την δυναμη πλακιδια..υποψιν δεν χρησιμοποιω ποτε μολυβδινα αλλα νικελΕδώ να μας πεις σε παρακαλώ. Σε τι απόσταση εριξες με τα δράμια;
Μαυρη χηρα που τσιμπαει ασχημα ειναι η ρουφιανα..δυναμη τρελη!Μαυρη χηρα ειναι αυτη........δεν ειναι καθολου τυχαιο τετοιο ονομα......
Ευχαριστώ, δεν ξέρω από δράμια αλλά ξέροντας πολύ καλα τι κάνει το ν.4 και ν.3 , το θεωρώ πολύ φυσιολογικό για τα 80 βήματα. Να σου πω την αλήθεια περίμενα να ακούσω για 100 μέτραΟπως θελεις Γιωργο..η αποσταση ηταν 80 βηματα δικα μου (1.85 υψος εχω) και στον καδο τα δραμια ηταν σε εναν κυκλο 50 εκατοστων..την μπροστα μερια την περασαν και κολλησαν στην πισω κανωντας λακουβα..τα δραμια γινανε απο την δυναμη πλακιδια..υποψιν δεν χρησιμοποιω ποτε μολυβδινα αλλα νικελ
Υποτιθεται Γιωργο οτι η αποσταση που χρησιμοποιεις δραμια ειναι μεχρι τα 30 μετρα..και εκει κανουν οι περισσοτερες εταιριες δοκιμες..αλλα καλο ειναι σε τετοιες αποστασεις απο 60 μετρα και μετα μονο μονοβολο να σαι 100% σιγουροςΕυχαριστώ, δεν ξέρω από δράμια αλλά ξέροντας πολύ καλα τι κάνει το ν.4 και ν.3 , το θεωρώ πολύ φυσιολογικό για τα 80 βήματα. Να σου πω την αλήθεια περίμενα να ακούσω για 100 μέτρα