Καλά κι αυτά αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι σαν αυτά που γράφουν νόμπελ σπορτ πίσωΤα πήρε φίλος......τι να του πω να τα παει πίσω?
View attachment 34113
Αυτά φίλε μου είναι για αλπες.. Απ αυτά φάγαμε φολες όλη στη παρέα. Τα πετάξαμε. Δε κάνουν πως το λένε. Κατ εμέ απ τα χειρότερα για το κυνήγι του αγριόχοιρουFederal PFC157
Κακή παρτίδα. Έμεινε πίσω η παραγωγή λόγω κωρονοιου και την έβγαλαν μάπα. Αυτό πληροφορηθηκα. Φέτος τα έβγαλαν όπως τα περσινά δηλαδή φουρνελα.Οσα γράφουν πίσω νόμπελ είναι δυναμίτεςΡε παιδια....μπορει καποιος να μου λυσει την απορια γιατι η nobel εβγαλε καλυκα με το "12*"????.....ή ητανε καμια παραγγελια για αλλη εταιρεια?
Πρακτικής σκοποβολής αυτά. Δε κάνουν για κυνήγι.
Τι κουτί άλλαξαν το μέσα ίδιο είναι. Βόλια με διάμετρο 8 χιλιοστά δε κάνουν για γουρούνι.. Μονο για μικρά και μικρές αποστάσεις..Μιας και βλέπω οτι ασχολείσαι αρκετά με δράμια-μονόβολα πες μια γνωμη για τα παρακατω. Ισχυει το ιδιο με τα παραπανω που εβαλε ενας φίλος? Αν ξερεις πες και γιατι αλλαξαν το κουτι ή οποιος αλλος ξερει.
View attachment 34132
Οκ. Γραφουν 00B οποτε εγω πιστευα οτι θα ειναι 8.5-6 mm τα βολια.Τι κουτί άλλαξαν το μέσα ίδιο είναι. Βόλια με διάμετρο 8 χιλιοστά δε κάνουν για γουρούνι.. Μονο για μικρά και μικρές αποστάσεις..
Φιλε Γιαννη......και τα winchester τα magnum τα 12βολα ειναι απο 8 -8.2mm και δουλευουνε αριστα....και αυτο που ρωταει ο michael03 εχει ιδιας διαμετρου μπαλες με το federal flitecontrol 3" 12p....Τι κουτί άλλαξαν το μέσα ίδιο είναι. Βόλια με διάμετρο 8 χιλιοστά δε κάνουν για γουρούνι.. Μονο για μικρά και μικρές αποστάσεις..
8,1 mm = 0 buck!!!!!Federal PFC157
Βγαλε μια φωτο αν μπορεις εκει που γραφει ταχυτητες κλπΜιας και βλέπω οτι ασχολείσαι αρκετά με δράμια-μονόβολα πες μια γνωμη για τα παρακατω. Ισχυει το ιδιο με τα παραπανω που εβαλε ενας φίλος? Αν ξερεις πες και γιατι αλλαξαν το κουτι ή οποιος αλλος ξερει.
View attachment 34132
μήπως τα ρίχνατε με τσοκ φρένου ή πολύ στενά τσοκ;Αυτά φίλε μου είναι για αλπες.. Απ αυτά φάγαμε φολες όλη στη παρέα. Τα πετάξαμε. Δε κάνουν πως το λένε. Κατ εμέ απ τα χειρότερα για το κυνήγι του αγριόχοιρου
Αυτα τα φυσιγγια τα οποια εγω θεωρω πολυ ποιοτικα και χωρις να εχουνε ξεφυγει στην τιμη οπως τα winchester τα χρησιμοποιει πολλα χρονια φιλος και εχει θηρευσει και παρα πολλα καπρια......ειναι απο τα κορυφαια κατα την αποψη μου.....απλα....θελουν δοκιμες......Federal PFC157
0000 buck = 9,6 mm (υπάρχουν και 9,4)Οκ. Γραφουν 00B οποτε εγω πιστευα οτι θα ειναι 8.5-6 mm τα βολια.
Anyway δεν ειναι δικα μου οποτε.....εγω απλα θα του μεταφερω αυτα που λες και οτι θελει ας κανει.
Τα μαύρα γουιτζεστερ έχουν όμως 1445 ταχύτητα ενώ τα φεντεραλ 1375 θεωρώ παίζει μεγάλο ρόλο. Για μένα τα φεντεραλ δεν κάνουν.. Ίσως είμαι απαιτητικόςΦιλε Γιαννη......και τα winchester τα magnum τα 12βολα ειναι απο 8 -8.2mm και δουλευουνε αριστα....και αυτο που ρωταει ο michael03 εχει ιδιας διαμετρου μπαλες με το federal flitecontrol 3" 12p....
Όχι έχουν δοκιμαστεί με διαφορετικά όπλα και διαφορετικά τσοκ.. Πλέον nsi και ψωμοτύριμήπως τα ρίχνατε με τσοκ φρένου ή πολύ στενά τσοκ;