Εμ , έτσι δεν είναι Τζων; Να το βράσω το καλύτερο δραμοφυσιγγο του κόσμου άμα δεν μου πιστοποιούν την ασφάλεια μου. Στο κάτω κάτω βάζω μονόβολο και αν το πάρω το πήρα.Έτσι κ γω αλλά κ πολλοί αλλοι φοβούνται
Last edited:
Εμ , έτσι δεν είναι Τζων; Να το βράσω το καλύτερο δραμοφυσιγγο του κόσμου άμα δεν μου πιστοποιούν την ασφάλεια μου. Στο κάτω κάτω βάζω μονόβολο και αν το πάρω το πήρα.Έτσι κ γω αλλά κ πολλοί αλλοι φοβούνται
Έγραψα ΜορΕμ , έτσι δεν είναι Τζων; Να το βράσω το καλύτερο δραμοφυσιγγο του κόσμου άμα δεν που πιστοποιούν την ασφάλεια μου. Στο κάτω κάτω βάζω μονόβολο και αν το πάρω το πήρα.
1200 πιέσεις είναι ένα υπέρ επικίνδυνο φυσίγγι και ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνεται. Από τέτοιους ανθρώπους παίρνει κακή φήμη η ιδιογομωση. Ευτυχώς όμως είναι ελάχιστοι και οι περισσότεροι ξέρουν τι κάνουν.Έτσι κ γω αλλά κ πολλοί αλλοι φοβούνται
Ένας φίλος γουρούνας, γεμίζει με τέκνα δράμια κ μου λέει ότι βγάζουν 1200 πιεσεις ,τα είχε στείλει μια φορά για μέτρημα
Που να βασιστείς όμως σε αυτόν ,όταν μου λέει ότι κρυώνουν τα δράμια κ δεν σκοτώνουν
Μάλλον θα τα χρησιμοποιεί σε... Fabarm!!!!!Έτσι κ γω αλλά κ πολλοί αλλοι φοβούνται
Ένας φίλος γουρούνας, γεμίζει με τέκνα δράμια κ μου λέει ότι βγάζουν 1200 πιεσεις ,τα είχε στείλει μια φορά για μέτρημα
Που να βασιστείς όμως σε αυτόν ,όταν μου λέει ότι κρυώνουν τα δράμια κ δεν σκοτώνουν
Σε ερωτήσεις που του έκανα αυτό κατάλαβα....(σβαρνιαρς)όυαν Γουέι τικετ για τον άλλο κόσμο1200 πιέσεις είναι ένα υπέρ επικίνδυνο φυσίγγι και ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνεται. Από τέτοιους ανθρώπους παίρνει κακή φήμη η ιδιογομωση. Ευτυχώς όμως είναι ελάχιστοι και οι περισσότεροι ξέρουν τι κάνουν.
Όλοι οι γουρουναδες εδώ μπενελιαΜπένελι σπέσιαλ Λούσο κ Βίντσι έχει (τον τρέλανε στις εμπλοκές(έφτιαξε δικά του ελατήρια)Μάλλον θα τα χρησιμοποιεί σε... Fabarm!!!!!
Έχω πάρει τα 8 βολα της NSI τα απλά, θα πάρω κάποια στιγμή και ένα κουτί δεκαβολα. Όμως δεν βλέπω τιμή στην σελίδα και μου κάνει πολύ περίεργο. Ίσως να είναι εκτός αποθέματος.Που είναι ο Γιάννης να μας πει για τις αφλογιστίες ;;;
Κώστα NSI 10p 000 θα σου πει ο Γιάννης.
Στοίχημα !!!
Κάνε μια επένδυση ακόμα.
https://www.pervolarakis.gr/el/proi...-039-76mm/nsi-buckshot-10p-buffered-hp-magnum
Γιατί έτσι; Αυτά με το αστέρι δεν είναι της ίδιας εταιρείας ή μήπως είναι μαϊμού nsi?Όχι 12 και αστέρι στον πάφυλα !!!
Να γράφει Nobel Sport
Είχαν κολλήσει κορωνοϊό.Γιατί έτσι; Αυτά με το αστέρι δεν είναι της ίδιας εταιρείας ή μήπως είναι μαϊμού nsi?
Και άμα παραγγείλω nsi δεκαβολα και μου έρθουν με αστέρια τι κάνουμε; Εγώ ψάχνω αμερικανικά δράμια που φτιάχτηκαν επί Τραμπαρου, τότε βγήκαν τα καλύτερα. Με Μπάιντεν όλα τσουφ, αφλογιστια!Είχαν κολλήσει κορωνοϊό.
ps
Ήταν προβληματική παρτίδα.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Συμβουλές-και-συνταγές-ιδιογόμωσης.4202/page-42#post-757598
Εγώ πήρα τηλ και τα κοίταξαν.Και άμα παραγγείλω nsi δεκαβολα και μου έρθουν με αστέρια τι κάνουμε; Εγώ ψάχνω αμερικανικά δράμια που φτιάχτηκαν επί Τραμπαρου, τότε βγήκαν τα καλύτερα. Με Μπάιντεν όλα τσουφ, αφλογιστια!
Εμας πέρυσι σε 5 ατομα με τα συγκεκριμένα φυσίγγια έπαθαν αφλογισια και τα πέταξαν δεν ξερω μιπως είναι οι παρτίδες προβληματικες4 χρόνια που χρησιμοποιώ τα Win κόκκινα ούτε μια αφλογιστία, φίλος που τα χρησιμοποιεί 10 χρόνια ούτε μια αφλογιστία.
Βρε Jooooooohn που είσαι ;;;
Τι γίνεται ρε γαμώτττττ ;;; ΑχαχΧα
Βαράτε αλύπητα !!!
View attachment 55305
Αυτό δεν είνει γρουν ρε αυτό είνει Άλιεν
Πρέπει να είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου γιατί τόσα χρόνια κυνηγός και σκοπευτής, μια φορά μου έχει τύχει προβληματικό φυσίγγι ( δεν ήταν Winchester)και ήταν πέρυσι.4 χρόνια που χρησιμοποιώ τα Win κόκκινα ούτε μια αφλογιστία, φίλος που τα χρησιμοποιεί 10 χρόνια ούτε μια αφλογιστία.
Βρε Jooooooohn που είσαι ;;;
Τι γίνεται ρε γαμώτττττ ;;; ΑχαχΧα
Βαράτε αλύπητα !!!
View attachment 55305
Αυτά τα έχω και τα έχω δοκιμάσει στο πεδίο με πολύ καλά αποτελέσματα