Ερχεται παρουσιαση του 8βολου-γκρι καλυκα 70mmΤα ΑΤ πάντως έχουν κερδίσει πολύ έδαφοςο άλλος έπαθε πλάκα με αυτό το φυσιγγι χροοοοοονια γουρνοκυνηγος
Ερχεται παρουσιαση του 8βολου-γκρι καλυκα 70mmΤα ΑΤ πάντως έχουν κερδίσει πολύ έδαφοςο άλλος έπαθε πλάκα με αυτό το φυσιγγι χροοοοοονια γουρνοκυνηγος
Μιχάλη, αυτά πρέπει να είναι παλιότερα. Φέτος που πήρα ένα κουτάκι, για δώρο σε έναν φίλο, ήταν σε κόκκινο κάλυκα.Ερχεται παρουσιαση του 8βολου-γκρι καλυκα 70mm
Α δεν ξέρω. 2 φυσίγγια μου εδωσαν και εσφαξα ενα.Μιχάλη, αυτά πρέπει να είναι παλιότερα. Φέτος που πήρα ένα κουτάκι, για δώρο σε έναν φίλο, ήταν σε κόκκινο κάλυκα.
Και τι κερδίζεις με αυτο? Για την πυριτιδα τι εχεις να πεις? Με τι σου μοιαζει?Αυτο που λες σταχτη....γραφιτη εχει βαλει....μεσα στο μπαφερ...Μαικ....
Το φορουμ μας....τους ''ανοιγει'' τα ματια φιλε !!!
Εάν έχεις μια πένσα πάτησε τα δράμια , να δούμε εάν παραμορφωθουν!Ο κενός χώρος ηταν λιγοτερο απο 10χιλ
Βόλια 12/0 ή 9.1
View attachment 56677View attachment 56678
Δε βρήκε buffer ο άνθρωπος και έβαλε στάχτη χαχαχ (αστείο)
View attachment 56679
Αυτά παιδιά!
Εγώ παντως δεν τα ρίχνω!!!
Μπραβο Μιχαλη.....ευχαριστουμε για την παρουσιαση.....την πυριτιδα δεν την τσιγκουνευεται παντωςΟ κενός χώρος ηταν λιγοτερο απο 10χιλ
Βόλια 12/0 ή 9.1
View attachment 56677View attachment 56678
Δε βρήκε buffer ο άνθρωπος και έβαλε στάχτη χαχαχ (αστείο)
View attachment 56679
Αυτά παιδιά!
Εγώ παντως δεν τα ρίχνω!!!
Εχω περιμένετε......Εάν έχεις μια πένσα πάτησε τα δράμια , να δούμε εάν παραμορφωθουν!
Καθόλου ομως!Μπραβο Μιχαλη.....ευχαριστουμε για την παρουσιαση.....την πυριτιδα δεν την τσιγκουνευεται παντως
Και τι κερδίζεις με αυτο? Για την πυριτιδα τι εχεις να πεις? Με τι σου μοιαζει?
Θεϊκή παρουσίαση ... μπράβο ... !!!....
Δίνουν σε έναν φίλο κάτι δράμια ιδιογόμωση ... βασικά τα γέμιζε ο αρχηγός της παρέας.Τα ΑΤ πάντως έχουν κερδίσει πολύ έδαφοςο άλλος έπαθε πλάκα με αυτό το φυσιγγι χροοοοοονια γουρνοκυνηγος
Υπάρχει τρόπος να πάρεις εμπορίου και να τα κάνεις σκληρά, είναι πόλυ πιο εύκολο από το να κάτσεις και να τα φτιάχνεις εξ αρχής.Να και αλλο ενα μυστικο της επιτυχιας του για οσους τα χρησιμοποιουν και δεν φοβουνται.
Τα βολια...
Δείτε οπως εχω βαλει τα δραμια την κορυφη τους. Μαλλον τα φτιαχνει μονος του σε δικο του καλουπι και ειναι υπερβολικα σκληρα.View attachment 56683
Τα εσφιξα και τα 2 με ολη μου την ψυχη. Του κενταυρου το επιχαλκομενο είχε μεγαλύτερη παραμορφωση.View attachment 56685
View attachment 56686
και καλα κανεις!μακριααααα!Εγώ παντως δεν τα ρίχνω!!!
Δηλαδή? Μπορείς να πεις?Υπάρχει τρόπος να πάρεις εμπορίου και να τα κάνεις σκληρά, είναι πόλυ πιο εύκολο από το να κάτσεις και να τα φτιάχνεις εξ αρχής.