Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να πο τωρα και εγω την γνομη μου,στα οσα εχω δει.για μενα το πιο εφθηβολο ειναι η μπαλα μπηλια δηλαδη.και ο λογος?? Οτη ειναι στρογιλη δεν εχεις μετακινηση αρηστερα δεξια,οσο κιαν ταχητιτα εχει γιατη γηριζη γηρο απο τον εαφτοτης 100 μηρες χωρης να αλαζη πορια.το μονο που πρεπη να υπολογησης ειναι το πανο κατο (drop) σε αποστασης,αυτο βεβεα ειναι κανονας σε οτη βλιμα κιαν ρηξης,ραβδοτο και λιοκανο
Γιάννη μπάλα δεν έχω ρίξει ποτέ,δεν έτυχε να δω και πότε μου σε μαγαζί αλλά πιστεύω ότι η μπάλα επίσης πρέπει να ταιριάζει στον αυλό του όπλου. Αν είναι πολύ μεγαλύτερη η μικρότερη τότε λογικά θα υπάρχει πρόβλημα.

Πήρα μια 5αδα super kill 4+1 έτσι για να βρίσκονται.....
Έριξα ένα για να ξέρω αν δω κάνα γουρούνι αν πρέπει να του ρίξω ή να ψάχνω για δέντρο :D
Πως σας φαίνεται αυτή η ντουφεκιά; 35 μέτρα Α302, 3*
View attachment 57402

Εγω καλο το βλεπω για 3* αστρα !!! Γραψε εαν θελεις....με τι ταχυτητες το εχει...
Εαν το αναφερει στην συσκευασια του !!

Έριξα ένα για να ξέρω αν δω κάνα γουρούνι αν πρέπει να του ρίξω ή να ψάχνω για δέντρο :D
View attachment 57402
Καλή, μέγεθος από μπίλιες ;
Πάρε και ένα hoghammer να βρίσκεται. :)

View attachment 57402
Δεν ξέρω αν βελτιώθηκε, αλλά όταν είχε πρωτοκυκλοφορησει... Τη λύση την έδωσε το δεύτερο φυσιγγι winchester Supreme 3" 000.

Εγω καλο το βλεπω για 3* αστρα !!! Γραψε εαν θελεις....με τι ταχυτητες το εχει...
Εαν το αναφερει στην συσκευασια του !!
Θα δω μετά Νίκο και θα γράψω, τώρα δεν τα έχω κοντά.
Καλή, μέγεθος από μπίλιες ;
Πάρε και ένα hoghammer να βρίσκεται. :)
Δεν ξέρω Βασίλη, θα το γράφει στο κουτί;

View attachment 57402
Καλό για αριστερή τραβέρσα .yel.

View attachment 57402
Με το 6+1 αυτής της εταιρείας έγιναν πολλά. Από αφλογιστιες μέχρι πιέσεις άνω των 1100 μετρημένες. Βλητικα είχαν πολύ καλά αποτελέσματα και τα mg2.επισης.. Αλλά οι άνωθεν λόγοι με έκαναν εδώ κ χρόνια να ρίχνω μόνο ξενόφερτα δραμια. Το φετινό 6+1 της nsi αφήνει άριστες εντυπώσεις.

Το practical εννοείς; Σε τί απόσταση;
Ναι.. Στα 25 αν θυμάμαι πριν λίγο καιρό κιόλας τα έρηξα όταν πήρα καινούριο όπλο κ ήθελα να το ρυθμίσω.. Έκαναν τούμπες.. Στο χαρτόνι πήγαν πλάγια μερικά. Μάλιστα είχα ανεβάσει φωτο εδώ και το παρατήρησαν κι άλλοι...

Καλησπέρα λεβέντες.Χθες μέτρησα ταχύτητες στο παρακάτω σετ απ.
Mb32 2x8(11/0) 30,9γρ+2,1buffer z2m 15=490m/s 58,00χιλ 6στερο
Η αίσθηση που μου έδωσε ήταν μόνο αυτή της ταχύτητας και όχι μεγάλης ανάκρουσης!
Το σετ απ είναι ξεχειλωμενο για να μπορέσει να κλείσει σωστά το φυσιγγι δίχως βυζιά.
Πιστεύετε είναι απαγορευτικα φορτωμένο???
Συγκέντρωση στα 35 μέτρα με 2* πέραν κάθε προσδοκίας.25 πόντους άνοιγμα !!!!

Η αίσθηση που μου έδωσε ήταν μόνο αυτή της ταχύτητας και όχι μεγάλης ανάκρουσης!
Το σετ απ είναι ξεχειλωμενο για να μπορέσει να κλείσει σωστά το φυσιγγι δίχως βυζιά.

Εισαι οριακα κλεισμενος....εννοω υψος ρελιασματος με τον κενο χωρο που εχει το σεταπ...
Μην κανεις το ''λαθος'' και κατεβασεις το υψος ρελιασματος....ουτε δεκατο του χιλιοστου!!!
Με ζεστο καιρο και σε χαμηλο υψομετρο....πιστευω θα την ''ακουσεις''....Για παγετο εναι μια χαρα !!!

Στο προηγουμενο μηνυμα που εγραψα....Μπερδεψα την δοση Μπαφερ με την δοση πυριτιδας...
Ωστοσο η δοσολογια σου ειναι ΟΚ... για το υψος ρελιασματος οτι σου εγραψα ισχυει...Το φυσιγγιο ειναι
παντος καιρου...και εισαι οκ...
Συγνωμη για το ''λαθος'' μου...αλλα ειδα 2,10 και θολωσα....o_O
Δοκιμασμενο σεταπ....εαν στειλεις τα βολια εκει που πρεπει....δυσκολα θα γλυτωσει το γουρουνι!!!:)

Η δόση είναι μεγάλη αλλά όχι επικίνδυνη, πάντα με την επιφύλαξη για το πως συμβάλλει το μπαφερ στις πιέσεις, κάτι που δεν γνωρίζω. Η μέτρηση της ταχύτητας μου φαίνεται εσφαλμένη. Δεν νομίζω να ξεπερνά τα 450 μ/δ.

Η δόση είναι μεγάλη αλλά όχι επικίνδυνη, πάντα με την επιφύλαξη για το πως συμβάλλει το μπαφερ στις πιέσεις, κάτι που δεν γνωρίζω. Η μέτρηση της ταχύτητας μου φαίνεται εσφαλμένη. Δεν νομίζω να ξεπερνά τα 450 μ/δ.
Η μέτρηση είναι ο μέσος όρος τριών βολών.
Για την επιβεβαίωση του, έριξα και κάποια άλλα σετ απ που έχω μετρησει και παλιότερα και μου έδωσε τις αναμενόμενες ταχύτητες.

Status
Not open for further replies.
Back