Βαλε χαουνζαπλαστ και το προβλιμα παειιιιView attachment 75358
Και αυτά τα δράμια πολύ καλά είναι, απλά το γαμώτο ότι από το βάλε-βγάλε στο όπλο και στη τσέπη σε μερικά μου έσπαγε το τζαμάκι και έπρεπε να κάνω πατέντα.
Είναι και αυτό μια άποψη ΓιάννηΒαλε χαουνζαπλαστ και το προβλιμα παειιιι
Τι πατέντα έκανες;View attachment 75358
Και αυτά τα δράμια πολύ καλά είναι, απλά το γαμώτο ότι από το βάλε-βγάλε στο όπλο και στη τσέπη σε μερικά μου έσπαγε το τζαμάκι και έπρεπε να κάνω πατέντα.
Σε μερικά που μου ανοίξανε στο κυνηγότοπο είχα στουμπώσει λίγο νάιλον από μια σακούλα που είχα στο αυτοκίνητο και σε κανά δυο το ίδιο απλά με απόδειξη από αγορά. Μετά στο σπίτι χαρτονάκι κομμένο στρόγγυλα, στούμπωμα και μια ιδέα κόλλα στιγμής για να μη φύγει.Τι πατέντα έκανες;
Επειδή συμβαίνει συχνά ήθελα να μάθω την πατέντα, σχετικά με τη σακούλα χωρίς να είμαι ειδικός, το φοβάμαι λίγο.Άμα είχε ραγίσει λίγο το τζαμάκι του έριχνα δυο σταγόνες κόλλα στιγμής, σε αυτά που δεν είχαν θέμα δεν τα πείραξα καν.
Περαστικά Βαγγέλη.αστα να πανε μητσο πολυ πονος ευτυχως ολα πηγαν καλα σε καμια 20αρια μερες θα ειμαι στις επαλξεις
Η σακούλα ήταν προσωρινή λύση στο πρόβλημα, μη μείνω και από φυσίγγια στο βουνό ειδικά όταν πάω για αγριογούρουνα.Επειδή συμβαίνει συχνά ήθελα να μάθω την πατέντα, σχετικά με τη σακούλα χωρίς να είμαι ειδικός, το φοβάμαι λίγο.
Περαστικά Βαγγέλη καλή ανάρρωση εύχομαι.αστα να πανε μητσο πολυ πονος ευτυχως ολα πηγαν καλα σε καμια 20αρια μερες θα ειμαι στις επαλξεις
View attachment 75358
Το μονόβολο μου θυμίζει της remington ένα φυσίγγιο που είναι ολόιδιο.Καλησπέρα σε όλους δεν έχω γνώσεις ιδιογομωσης και δεν έχω ζυγαριά από περιέργεια έκοψα ένα φυσίγγι ddumpleks hexolit 32 magnum για να δω πως είναι και έβγαλα μερικές φωτογραφίες για να τις μοιραστώ μαζί σας. Το μονοβολο foster είναι magnum Winchester.
Το μονοβολο το μολυβδινο είναι τύπου foster αμερικανικό και το μονοβολο Remington το συγκεκριμένο είναι τύπου foster ΝίκοΤο μονόβολο μου θυμίζει της remington ένα φυσίγγιο που είναι ολόιδιο.
https://www.kalkantzakos.com/Product/1189/slugger-high-velocity,-fusiggia-monovola-remington
Αυτο με το τζαμακι ειναι ο βασικος λογος που θελω ολα τα ρελιαστα σετ απ με δραμια να τα τροποποιησω σε αστερι! Ετυχε να εχει ραγισει το τζαμακι, να μπει το φυσιγγι στην θαλαμη, να σπασει τελειως και να φευγουν τα δραμια απο την καννη και να πεφτουν στο εδαφος...! Τι οπλο εχεις Νικο?View attachment 75358