Κώστα για δες κι αυτό: http://www.michelin.gr/tyres/michel...ratio=45&radial=17&zp=false&fromTyreSegment=1
Χρήστο έπεσες στην περίπτωση. Ένας γνωστός μου τα έχει πάνω σε cupra. Μίλησα μαζί του θα πάω το απόγευμα να κάνω το αμάξι μια καλή γύρα να δω τι λένε.
Αυτός μου είπε πάρτα με κλειστά μάτια.
Κανόνισε μετά τη γύρα τα λάστιχα να είναι για αλλαγή... .buy.
Ειναι καλα Κωστα τα ειχα στο octavia 1.8 rs 320 hpΧρήστο έπεσες στην περίπτωση. Ένας γνωστός μου τα έχει πάνω σε cupra. Μίλησα μαζί του θα πάω το απόγευμα να κάνω το αμάξι μια καλή γύρα να δω τι λένε.
Αυτός μου είπε πάρτα με κλειστά μάτια.
Ειναι καλα Κωστα τα ειχα στο octavia 1.8 rs 320 hp
σύντομα και εγώ για αλλαγή και είναι η πρώτη μου επιλογή τα pilot sport 4
τα conti φαγώθηκαν πολύ γρήγορα και στο δικό μου αυτοκίνητο και στου ξαδέρφου ένα Audi A4
τα bridgestone αρκετά σκληρά για τα γούστα μου
τα dunlop τα αποφεύγω μιας και δεν ήμουν ευχαριστημένος με τα sport maxx που είχε το αμάξι όταν το αγόρασα το 2014 - είδα σκασίματα στον 1ο χρόνο και εκτός αυτού αρκετό γλύστριμα
άντε βρείτε καμία καλή τιμή αθήνα να πάμε μπούγιο για αλλαγή
Βρε τρελοκομειο μεσα σε ενα χρονο ελιωσες τα λαστιχα ?Φτάνει ξανά η εποχή που πρέπει να βάλω λάστιχα.
Δυστυχώς τα έφαγα σε λιγότερο από χρόνο και δυστυχώς ο Οκτώβριος αργεί και δεν ξέρω αν θα αντέξουν αυτά που φοράω μέχρι τότε.
Είναι κρίμα να τα αλλάξω τώρα μέσα στη ζέστη.
Σκέφτομαι ξανά για continental sport contact 5. Διάσταση 225/45/17.
Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Έχει κάποιος μια άλλη πρόταση;
σας φαινεται πολυς ο χρονος? στα νιατα μου οταν ειχα το rallye το 8βαλβιδο αλλαζα τα pilot καθε 6 μηνο γιατι τα ελιωνα πραγματικα μεχρι που εβαλα toyo sport και βρηκα την υγεια μου. βεβαια τελειωτικα βρηκα την υγεια μου οταν πουλησα τ αυτοκινητο και ησυχασα και απ τα γκαζια και απ ολες τις σχετικες μπουρδες. επισης τοτε μειωθηκαν και οι επισκεψεις στους φαναρτζηδες
οχι ρε φιλε και δεν υπαρχουνε λαστιχα beretta αχαχαχαKαι γω ψαχνομαι για λαστιχα για το Huyndai. Aσφαλτο θα παιζουν κυριως, οχι πως δε το βαζω και στα χωματα και τις πετρες το καημενο
Απο λαθοσ εγραψα 1,55 ενω ειναι 2,45/65/17.το διόρθωσαηρθε η ωρα για αλλαγή ελαστικων σκέφτομαι να κατεβω λιγο απο 2,55/65/17. Που εχω να παω στο 2,45/65/17.κανει να το αλαξω το νουμερο θα αλαξω το βημα του αυτοκηνιτου.στην πορτα που γραφη τησ διαστασησ εχει μονο μια την 2,45/65/17.το αυτοκηνιτο ειναι απο γερμανια νισσαν ναβαρα 2006αυτοματο.τα ελληνικα ναβαρα γραφουν οτι περνουν μεχρει το 2,35/65/17.θα εχω κανενα προβλημα στον2,45/65/17 μιασ και ειναι αυτοματο και εχει διαφορετικό βημα.