Ελαστικά

Mε αυτη τη σειρα θα τα έβαζα. Ειναι ὀλα καλοκαιρινα και M+S
  1. HANKOOK DYNAPRO HP2 RA33 XL 102V
  2. YOKOHAMA GEOLANDAR CV G058 98H
  3. MICHELIN LATITUDE TOUR HP 98H
  4. CONTINENTAL CONTICROSSCONTACT LX 2 98H (Dacia)
  5. MICHELIN LATITUDE CROSS DT XL 102H
  6. COOPER DISCOVERER ATT XL 102H
Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!
Στο duster φοράω το 2o set Hankook Dynapro για θερινο, το πρωτο μου έβγαλε 45χιλ περιπου. Καλο λάστιχο overall και σε σωστη τιμη. Το πατάω και χωμα και δείχνει να αντέχει καλα, χιονι πάγο δεν το πηγα εχω τα cooper discoverer για χειμώνα, στο προτείνω.

Mε αυτη τη σειρα θα τα έβαζα. Ειναι ὀλα καλοκαιρινα και M+S
  1. HANKOOK DYNAPRO HP2 RA33 XL 102V
  2. YOKOHAMA GEOLANDAR CV G058 98H
  3. MICHELIN LATITUDE TOUR HP 98H
  4. CONTINENTAL CONTICROSSCONTACT LX 2 98H (Dacia)
  5. MICHELIN LATITUDE CROSS DT XL 102H
  6. COOPER DISCOVERER ATT XL 102H
Το cooper είναι 60/40,δεν είναι ασφάλτινο,είναι πολύ καλό αλλά όχι ασφάλτινο,αυτά έχω στο duster.

Ήρθε η ώρα για νέα AT ελαστικά για το Hilux 3.0. Μετά από μια έρευνα αγοράς, έχουν πέσει στο τραπέζι οι παρακάτω προτάσεις:

Yokohama G015 700 ευρώ
Yokohama G016 750 ευρώ
Falken AT3WA 720 ευρώ
Hankook AT02 650 ευρώ
Toyo AT+ 620 ευρώ

Διαθέτω και 2η τετράδα με MT ελαστικά για τη κυνηγετική περίοδο. Επομένως τα νέα ελαστικά θα φορεθούν από Φλεβάρη έως και Οκτώβρη. Χρήση άσφαλτο και βραχώδης χωματόδρομους.

Ευχαριστώ

εγώ μετά από αρκετό διάβασμα έβαλα το Σεπτέμβρη τα falken wildpeak... Έχω κάνει 8000 Χλμ από τότε κ τα συμπεράσματα μου είναι:
Ελάχιστος παραπάνω θόρυβος από τα ασφάλτινα, πολύ λιγότερος από ότι φοβόμουν κ περίμενα...
Κατανάλωση σε εκτός δρόμο διαδρομές κ ταξίδια μέχρι 120-130 χλμ ίδια... Στα μεγάλα θετικά για μένα μιας κ το είχα έννοια...
Η διάσταση μου είναι 215/60/17 που είναι πιο πολύ για καφέ κ λιγότερο για τρέλες εκτός δρόμου απαιτήσεις ωστόσο όσες φορές χρειάστηκε δεν με πρόδωσαν...
Στη βροχή κ στο βρεγμένο τουλάχιστον ακόμα που είναι καινούργια δεν με έχουν προβληματίσε...
Η αίσθηση του τιμονιού ίσως στις στροφές να είναι λίγο λιγότερο κόφτη, σαν να είναι πιο γλυκιά η απόκριση... Στην αρχή κατάλαβα λίγο τη διαφορά, πλέον το συνήθισα...
Γενικά για την μέχρι τώρα χρήση τους θα τα έβαζα ξανά, πολύ καλή επιλογή θεωρώ...

Ήρθε η ώρα για νέα AT ελαστικά για το Hilux 3.0. Μετά από μια έρευνα αγοράς, έχουν πέσει στο τραπέζι οι παρακάτω προτάσεις:

Yokohama G015 700 ευρώ
Yokohama G016 750 ευρώ
Falken AT3WA 720 ευρώ
Hankook AT02 650 ευρώ
Toyo AT+ 620 ευρώ

Διαθέτω και 2η τετράδα με MT ελαστικά για τη κυνηγετική περίοδο. Επομένως τα νέα ελαστικά θα φορεθούν από Φλεβάρη έως και Οκτώβρη. Χρήση άσφαλτο και βραχώδης χωματόδρομους.

Ευχαριστώ
Δοκίμασε και τα maxxis bravo 980. Καλό λάστιχο χωρίς πολύ φασαρία στην άσφαλτο. Τα έχω στο Hilux εδώ και τρείς μήνες. Καλή απόκριση και στο βουνό. Αλλά όχι για πολύ extreme καταστάσεις. Λίγο καλύτερο για βουνό το maxxis Warm -drive

εγώ μετά από αρκετό διάβασμα έβαλα το Σεπτέμβρη τα falken wildpeak... Έχω κάνει 8000 Χλμ από τότε κ τα συμπεράσματα μου είναι:
Ελάχιστος παραπάνω θόρυβος από τα ασφάλτινα, πολύ λιγότερος από ότι φοβόμουν κ περίμενα...
Κατανάλωση σε εκτός δρόμο διαδρομές κ ταξίδια μέχρι 120-130 χλμ ίδια... Στα μεγάλα θετικά για μένα μιας κ το είχα έννοια...
Η διάσταση μου είναι 215/60/17 που είναι πιο πολύ για καφέ κ λιγότερο για τρέλες εκτός δρόμου απαιτήσεις ωστόσο όσες φορές χρειάστηκε δεν με πρόδωσαν...
Στη βροχή κ στο βρεγμένο τουλάχιστον ακόμα που είναι καινούργια δεν με έχουν προβληματίσε...
Η αίσθηση του τιμονιού ίσως στις στροφές να είναι λίγο λιγότερο κόφτη, σαν να είναι πιο γλυκιά η απόκριση... Στην αρχή κατάλαβα λίγο τη διαφορά, πλέον το συνήθισα...
Γενικά για την μέχρι τώρα χρήση τους θα τα έβαζα ξανά, πολύ καλή επιλογή θεωρώ...
Αρι καλημέρα και χρόνια πολλά.
Ειναι εύκολο κάποια στιγμή να βάλεις φωτό από το πέλμα των ελαστικών σου;

Αρι καλημέρα και χρόνια πολλά.
Ειναι εύκολο κάποια στιγμή να βάλεις φωτό από το πέλμα των ελαστικών σου;
Δύο σελίδες πίσω, 951 απάντηση... Αν θες από κάποια άλλη γωνία μου λες κ σου βγάζω
Χρόνια πολλά με υγεία!!!

Όχι Αρι είναι οκ.
Έχουμε ίδιο μέγεθος και τα δικά μου έκλεισαν 4 χρόνια με μόνο 26000 χλμ αλλά πριν την επόμενη σεζόν θα τα αλλάξω.
Τα δικά σου είναι ΑΤ3WA ή ΑΤ3W;

Όχι Αρι είναι οκ.
Έχουμε ίδιο μέγεθος και τα δικά μου έκλεισαν 4 χρόνια με μόνο 26000 χλμ αλλά πριν την επόμενη σεζόν θα τα αλλάξω.
Γιάννη δεν είναι λίγα τα χιλιόμετρα για αλλαγή; Εκτός και αν το αυτοκίνητο δεν κινούνταν όλο αυτό το διάστημα.

Όχι Αρι είναι οκ.
ΑΤ3wa ... Γενικά είναι ελαστικό at με λίγο πιο ασφάλτινο χαρακτήρα θεωρώ...

Γιάννη δεν είναι λίγα τα χιλιόμετρα για αλλαγή; Εκτός και αν το αυτοκίνητο δεν κινούνταν όλο αυτό το διάστημα.
Τόσα είναι, βλέπεις δύο χρόνια με τα λοκ νταουν, την απαγόρευση κυνηγίου και την εφετινή έλλειψη τσιχλας δεν πολυκινήθηκε.
Ίσως τελικά τα κρατήσω και εφέτος γιατί δεν τα έχει κάψει και ο ήλιος, είναι σε κλειστό γκαράζ.

Τόσα είναι, βλέπεις δύο χρόνια με τα λοκ νταουν, την απαγόρευση κυνηγίου και την εφετινή έλλειψη τσιχλας δεν πολυκινήθηκε.
Ίσως τελικά τα κρατήσω και εφέτος γιατί δεν τα έχει κάψει και ο ήλιος, είναι σε κλειστό γκαράζ.
Ναι Γιάννη. Είναι κρίμα να τα αλλάξεις. Αν το αυτοκίνητο δεν είναι σε ακινησία, τα ελαστικά σου είναι σχεδόν καινούργια.

Παρήγγειλα εντέλει τα Yokohama Geolandar. G016
View attachment 64689
Θεωρώ οτι έκανες τη βέλτιστη επιλογή.... Δε τα έχω δεί αλλά οι κριτικές τους στο εξωτερικό είναι πολύ καλές! Βέβαια αφού διαθέτεις δεύτερη τετράδα θα μπορούσες να μη φτάσεις τοσο ψηλά γιατι απ΄ότι διαβαζω για το συγκεκριμένο ειναι Α/Τ με χαρακτηριστικά M/T. Μάλλον και γω αυτά θα φορέσω τη νέα σαιζόν στο duster αλλά στη δεύτερη τετράδα για χειμώνα.Ακριβούτσικα πάντως...

Back