Ελαστικά

Εγώ γι αυτό εχτές που γυρναγα όλη μέρα στα ορεινά είχα κ το ΦΕΚ στο τηλέφωνο γιατί λέω θα πέσω σε κανενα τζόκερ στο γυρισμό στην εθνική κ θα του δείχνω τη χιονονιφάδα κ θα γελάμε όλοι μαζί...
Τι εκανες στα ορεινα τέκνο μου ;
.my man. Εκανες το λογιστή σε απομακρυσμένα ορεινά χωριά ;

Καλησπέρα τα yokohama geolandar go15 φέρουν μια σήμανση 3PMSF Αλπικό σύμβολο με νιφάδα χιονιού σε βουνό με τρεις κορυφές. Σε περίπτωση ελέγχου απο την τροχαία με καλύπτει αυτό ώστε να μην θέλω χιονοκουβέρτες, αλυσίδες κλπ για να μην έχω κάποιο πρόστιμο?
Οχι

Τι εκανες στα ορεινα τέκνο μου ;
.my man. Εκανες το λογιστή σε απομακρυσμένα ορεινά χωριά ;
Έψαχνα κάτι γαμησοπουλια όλη μέρα που με έχουν κάνει γιο γιο :mad: 6 κ 10 ήρθαν για κουρνια το απόγευμα λές κ είναι παπιά παρά τον καιρό... Την ψυχή μόυ έχουν φάει φέτος οι κ@ργιολες...

Κατα τις 12 το μεσημέρι απο Θριάσιο ο κολλητος μου ξεκινησε με το duster να πιασει Αττική οδό προς αεροδρόμιο. Στο αμαξι φοραει m+s ελαστικα. Στην εισοδο της Αττικής οδου τον σταμάτησαν, δεν ειχε αλυσίδες μαζι και τον γυρισαν πίσω. Μαλιστα ο μπατσος του αφησε να εννοηθει οτι είναι τυχερός που δεν τον εγραψε κιολας...
Και καλα του εκανε κατα τη γνωμη μου.

Πριν 5 χρονια, περναει ενας με ενα outlander για Σετα. Του λεμε να μη παει, μας λεει εχω χιονολαστιχα τετρακουνα θα παω.
Τρεχαμε να τον μαζεψουμε, ειχε κολησει σε 15 ποντους ο μαλακας.
Το καλυτερο για το χιονι ειναι η αλυσιδα και η γνωση..

Πριν 5 χρονια, περναει ενας με ενα outlander για Σετα. Του λεμε να μη παει, μας λεει εχω χιονολαστιχα τετρακουνα θα παω.
Η υπερεκτίμηση των δυνάμεων κ των γνώσεων μας είναι άλλο κεφάλαιο.... Είναι πολλοί αυτοί που πήραν ένα αγροτικό κ χωρίς να έχουν βγει ποτέ από την άσφαλτο νόμιζαν ότι είναι ασταμάτητοι κ κόλλησαν στην πρώτη λάσπη... οι μαλακές δεν χάνονται ποτέ...
Άλλο θέμα όμως αυτό, άλλο το τι είναι υποχρεωμένος να κάνει κάποιος από το νόμο...

δυο χρονια ανεβοκατεβαινα χιονοδρομικο παρνασσου (εργαζομουν στο οικονομικο τμημα)....ποτε δεν βαλαμε αλυσιδες στο vito....μονο χιονολαστιχο και κανενα προβλημα σε παγο ή χιονι...τωρα αν εχει ο δρομος μισο μετρο και πανω, ε λογικο ειναι να εχεις θεμα...

δυο χρονια ανεβοκατεβαινα χιονοδρομικο παρνασσου (εργαζομουν στο οικονομικο τμημα)....ποτε δεν βαλαμε αλυσιδες στο vito....μονο χιονολαστιχο και κανενα προβλημα σε παγο ή χιονι...τωρα αν εχει ο δρομος μισο μετρο και πανω, ε λογικο ειναι να εχεις θεμα...
Ο δρόμος για το χιονοδρομικό έκλεισε ποτέ; Γιατί εδώ στην Αττική οδό αποκλείστηκαν για δύο μέρες.

Ο δρόμος για το χιονοδρομικό έκλεισε ποτέ; Γιατί εδώ στην Αττική οδό αποκλείστηκαν για δύο μέρες.
Δεν κλείνει Παναγιώτη ποτέ... Αλλά και πότε δεν αδειάζει.. Εννοώ και να περάσει εκχιονιστικο σε λίγο ξαναπιανει χιόνι και φυσικά πάγο... Πολύ πάγο όμως... Αυτό το πατημένο χιόνι από κάτω και το φρέσκο από πάνω...

Ναι αλλα δεν συζηταμε για τη γνωμη σου, για το τί λεει ο νομος συζητάμε....

Ορισμοί υ.α.​

1. Ως «αντιολισθητικά» νοούνται οι αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα.
  2. Ως ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα) νοούνται τα ελαστικά για χρήση σε συνθήκες χιονόπτωσης δηλαδή εκείνα που φέρουν την ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου όπως υφίσταται στο Προσάρτημα 1 του Παραρτήματος 7 του Κανονισμού 117 της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη (ΟΕΕ/ΗΕ) και χαρακτηριστικό M+S.

Ο νομος πολλες φορες λεει και μαλακιες και 99% των περιπτωσεων εχουν θεσπιστει απο ανιδεους.
Συμφωνω αλλα ετσι πρεπει να βαδιζουμε δυστυχως. Πχ μαλακία ειναι που απαγορεύεται η δεκαοχτούρα, αλλα δεν παω να κανω ενα ωραιο καρτεράκι στο χωριό μου επειδή είναι παράνομο.

Ορισμοί υ.α.​

1. Ως «αντιολισθητικά» νοούνται οι αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα.
  2. Ως ειδικά ελαστικά (χιονολάστιχα) νοούνται τα ελαστικά για χρήση σε συνθήκες χιονόπτωσης δηλαδή εκείνα που φέρουν την ειδική σήμανση του «αλπικού» συμβόλου όπως υφίσταται στο Προσάρτημα 1 του Παραρτήματος 7 του Κανονισμού 117 της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη (ΟΕΕ/ΗΕ) και χαρακτηριστικό M+S.
Δημήτρη δεν κατάλαβα γιατι μου το επισημαίνεις αυτό.

Και το καλό τετρακίνητο.

Last edited:
Back