450€ Δημητρη στην Νεα Ιωνια, στη διασταση της "μαμας" , δε θελω να αλλαζει το βημα ουτε στο ελαχιστο.
Και εγω οπως βλέπεις στην μαμίσια διάσταση αναφέρομαι.
450€ Δημητρη στην Νεα Ιωνια, στη διασταση της "μαμας" , δε θελω να αλλαζει το βημα ουτε στο ελαχιστο.
Tα εχω σε 215/60/17,εχουν σχεδον σωθει και παρολο τις βροχες τις τελευταιες μερες, δεν καταλαβαινουν τιποτα[με normal οδηγηση].Ειναι παααρα πολυ καλα αλλα στη δικη μου διασταση ειναι και πολυ ακριβα.καλησπερα παιδια!μηπως εχει δοκιμασει-εχει αποψη κανεις για τα bridgestone dueler H/P SPORT ??
εγώ θέλω να τα βάλω σε διάσταση 205 / 60R16 σε ένα Fiat sedici η τιμή που τα βρήκα είναι 340€ απλά με προβλημάτιζει η βαθμολογία του στο φρενάρισμα στο βρεγμένο "C" αλλά αφού λες πως είσαι ευχαριστημενος με ικανοποιεί η άποψη σού!Tα εχω σε 215/60/17,εχουν σχεδον σωθει και παρολο τις βροχες τις τελευταιες μερες, δεν καταλαβαινουν τιποτα[με normal οδηγηση].Ειναι παααρα πολυ καλα αλλα στη δικη μου διασταση ειναι και πολυ ακριβα.
Σε μενα στοιχιζουν 200€ παραπανω γι αυτο ψαχνομαι αλλου,παντως για σενα πιστευω οτι τα bridgestone θα σε ικανοποιησουν ειτε σε χωμα ειτε σε ασφαλτο.εγώ θέλω να τα βάλω σε διάσταση 205 / 60R16 σε ένα Fiat sedici η τιμή που τα βρήκα είναι 340€ απλά με προβλημάτιζει η βαθμολογία του στο φρενάρισμα στο βρεγμένο "C" αλλά αφού λες πως είσαι ευχαριστημενος με ικανοποιεί η άποψη σού!
μακάρι! Σε ευχαριστώ πολύ!Σε μενα στοιχιζουν 200€ παραπανω γι αυτο ψαχνομαι αλλου,παντως για σενα πιστευω οτι τα bridgestone θα σε ικανοποιησουν ειτε σε χωμα ειτε σε ασφαλτο.
θα συμφωνήσω μαζί σου! Γιαυτό και εγώ ρώτησα όχι γενικά για τα dueler αλλά για τα dueler h/p sport ,θεωρώ πως κάθε εταιρεία έχει και σκληρές και μαλακές γομες.Το συγκεκριμένο λάστιχο έχει και την τεχνολογία runflat που είναι ένα συμαντικο + πιστεύω. Επίσης δυστυχώς η δική μου διασταση είναι πολύ δύσκολη στο να βρεις ελαστικό με έστω και 5% εκτός δρόμου..Οι επιλογές δυστυχώς είναι λίγες. Μόνο το dueler h/p sport και τα all season λάστιχα. ..Τα dueller είχα βάλει στο μιτσ.και δεν έμεινα ευχαρ.ξαναλέω οτι ίσως να μην τα πήγαινε το δικο μου.όπως φίλος είχε βάλει αυτά που έχω εγώ τώρα καο δεν τα ξαναβαλε ποτε.είναι και τι παει στο κάθε αυτοκινητο
Μιλαω για τα bridgestone dueler h/p sport, οχι τα dueler 50/50.θα συμφωνήσω μαζί σου! Γιαυτό και εγώ ρώτησα όχι γενικά για τα dueler αλλά για τα dueler h/p sport ,θεωρώ πως κάθε εταιρεία έχει και σκληρές και μαλακές γομες.Το συγκεκριμένο λάστιχο έχει και την τεχνολογία runflat που είναι ένα συμαντικο + πιστεύω. Επίσης δυστυχώς η δική μου διασταση είναι πολύ δύσκολη στο να βρεις ελαστικό με έστω και 5% εκτός δρόμου..Οι επιλογές δυστυχώς είναι λίγες. Μόνο το dueler h/p sport και τα all season λάστιχα. ..
Λοιπον...η kormoran ειναι θυγατρικη της michelin.Επειδη εχω αρχισει να ψαχνομαι για λαστιχα,και επειδη το nissan φοραει αρκετα ακριβα λαστιχα,κοιταξα σε ολες τις μαρκες. Σε kormoran βρηκα 2,το gamma b2 και το summer suv[το δευτερο ειναι λιγο πιο ακριβο].Εψαξα σε site του εξωτερικου για γνωμες,αποψεις απο κοσμο που τα εχει φορεσει,και η γνωμη τους[οι περισσοτεροι] ηταν θετικη για το δευτερο [και για στεγνο αλλα και για βρεγμενο],"μακρυα"ομως για το πρωτο.Βεβαια σε 225/40/18 ειναι για επιβατικο,κοιτα στο skroutz,τα barum[θυγατρικη continental],ειναι αρκετα καλα και οικονομικα.CORMORAN GAMMA B2 BY MICHELIN 225/40/18....
Ξερετε κατι για αυτην τη μαρκα......