Φιλε νικο ρωτα τον/την evi που τα κατασκευαζει να σου πει...... Sigma 3 φυσιγγια πυραυλος.... Χαχαχαχαχαρε συ τι ειναι αυτο καπνος για αργιλε
Φιλε νικο ρωτα τον/την evi που τα κατασκευαζει να σου πει...... Sigma 3 φυσιγγια πυραυλος.... Χαχαχαχαχαρε συ τι ειναι αυτο καπνος για αργιλε
.xm. Ετσι και ετσι...Βρε φυσικά και έχουμε φάει...αλλά από τους δικούς μας πολύ περισσότερο.
Σημερινες δοκιμες με υγρασια και 20 βαθμους με το Benelli Vinci με το μαμα τσοκ 1* σε αποσταση 45-55-65 μετρα και με το Brain TM στα 45μ , με τα Sigma 3 - No3 39γrμ buffered.
Πολυ παραξενο ΑΛΛΑ με το "Απλο" μαμα τσοκ δουλευοθν καλυτερα απο οτι με το carlson και ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ καλυτερα απο οτι με τα anaconda. Με το Brain TM τα πηγαν πολυ αξιοπρεπες μια και μιλαμε για 3* (2,75*) 45μ και 3αρια!!
Πολυ γρηγορα , ειχαν ανακρουση δε λεω και παρολο που δεν εχω τσοκ 2χfull, 3xfull και με κοφτη πιστευω ειναι αρκετα αξιολογα τα αποτελεσματα .... πιστευω στα 65μ με σωστη βολη....το πρασινο επεφτε ανετα!
2-3 στα 20.000 καψύλλια νομίζω πως είναι τεράστιο νούμερο. Σκεφτείτε αν πχ ένα μαγαζί αγοράζει 100.000 φυσίγγια μπορεί να έχει παράπονα από 10-15 κυνηγούς. Το μόνο που θυμάμαι πως έχει παρατηρηθεί είναι οι κάλυκες 12-12-12 από Ιταλία μεριά οι οποίοι νομίζω είχαν καψύλλιο από άλλη μεγάλη Ιταλική εταιρεία. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό.Ξέρεις ότι υπάρχουνε στα 20000 καψύλια 2-3 ελαττωματικά; Δεν θα σου πω την μάρκα.
Μάλιστα... Τέτοιο καψύλλιο νομίζω είχαν και οι 12-12-12. Έχει παρατηρήσει κανείς αφλογιστία σε κάλυκες Cheddite ή Fiocchi;Ενα παραδιιγμα στο καθε πακετο 686-688 εχουν μεσα 3-4 τσουφια.
Άρι απο την εμπειρία σου στο κυνήγι, ποιο φυσίγγιο έχεις δει σαν ποιο φονικό και με μεγαλύτερη συχνότητα βολών/καταβολών?Ο πρασινος στα 65 μετρα παντως ετσι κ βρισκοταν σε καποια απο αυτες τις ομαδουλες των σκαγιων θα ερχοταν ξερος κατω, ισως κ μακρυτερα...
Τελικα η ΜΠΕΝΕΛΙ μεγαλη σκοποσκαγιαστρα.Σαν αποδοση το φυσιγγι δουλευει παρα πολυ καλα Τολη... Ο πρασινος στα 65 μετρα παντως ετσι κ βρισκοταν σε καποια απο αυτες τις ομαδουλες των σκαγιων θα ερχοταν ξερος κατω, ισως κ μακρυτερα...
Ειδατε που με το καταλληλα στημμενο φυσιγγι ο ορος "τουφεκιες στα ορια" παιρνει αλλη τροπη?
Ειναι αυτο το Hi tec το υλικο ειπαμε.Φιλε νικο ρωτα τον/την evi που τα κατασκευαζει να σου πει...... Sigma 3 φυσιγγια πυραυλος.... Χαχαχαχαχα
Σπυρο θα φανω αιρετικος, αλλα στα απαιτητικα θηραματα κ στις μακρινες βολες, τα φυσιγγια που δημιουργουν ομαδουλες... Δεν λεω να δημιουργουν ομαδουλες και να εχουν τεραστια κενα, λεω να εχουν σωστο αριθμο σκαγιων εντος του κυκλου (ικανο για αμεση καταβολη) κ σκαγια σε ομαδες, οχι κολλητα ομως μεταξυ τους... Οι πολυ ισομερεις κατανομες προσωπικα δεν με εχουν ευχαριστησει στο κυνηγι περα απο τις πολυ κοντινες βολες... Συνηθως εχουν μεγαλη ατρακτο και οχι τοσο ικανοποιητικη διατρηση...Άρι απο την εμπειρία σου στο κυνήγι, ποιο φυσίγγιο έχεις δει σαν ποιο φονικό και με μεγαλύτερη συχνότητα βολών/καταβολών...
Αυτό που στο χαρτί το βλέπουμε και σχηματίζει ομαδούλες σκαγιών (συνήθως σε 3αδες-4τραδες τις έχω παρατηρήσει) και -λογικό- αφήνει κάποια κενά στην κατανομή ή
αυτό με την μεγαλύτερη ισοκατανομή...
Thanks, φίλε!!!Σπυρο θα φανω αιρετικος, αλλα στα απαιτητικα θηραματα κ στις μακρινες βολες, τα φυσιγγια που δημιουργουν ομαδουλες... Δεν λεω να δημιουργουν ομαδουλες και να εχουν τεραστια κενα, λεω να εχουν σωστο αριθμο σκαγιων εντος του κυκλου (ικανο για αμεση καταβολη) κ σκαγια σε ομαδες, οχι κολλητα ομως μεταξυ τους... Οι πολυ ισομερεις κατανομες προσωπικα δεν με εχουν ευχαριστησει στο κυνηγι περα απο τις πολυ κοντινες βολες... Συνηθως εχουν μεγαλη ατρακτο και οχι τοσο ικανοποιητικη διατρηση...
Δεν ειναι κανονας φυσικα ολα αυτα, προσωπικες παρατηρησεις ειναι εντελως υποκειμενικες...
Αρι σε αυτα τα νουμερα ο πρασσινος δεν θελει 3-4 σκαγια για να πεση 2 ειναι αρκετα....αυτο το [ τνουφεκιες στα ορια] τι ηθελες και το ειπες.pop.πιστευω με ενα ψαγμενο στενο τσοκ θα κανει φραγμα πυρος καπου εκει στα :$$$$$ οριαΣαν αποδοση το φυσιγγι δουλευει παρα πολυ καλα Τολη... Ο πρασινος στα 65 μετρα παντως ετσι κ βρισκοταν σε καποια απο αυτες τις ομαδουλες των σκαγιων θα ερχοταν ξερος κατω, ισως κ μακρυτερα...
Ειδατε που με το καταλληλα στημμενο φυσιγγι ο ορος "τουφεκιες στα ορια" παιρνει αλλη τροπη?
Με εβαλες σε σκεψεις να δοκιμασω το carlsons turkey . 665 με τριαροτεσσαρια σε αυτες τιςαποστασειςΑρη μπορει 70 σκάγια στο 1 τετραγωνικό να μην είναι θεωρητικά το σωστό νουμερο...ΑΛΛΑ ήταν ομαδουλες, οποτε όπως λες είχε πολλές πιθανότητες να πέσει. Αν ...λέω αν είχα κάνα ufo...θα ήταν ή συγκέντρωση φωτιά πιστεύω...και μετά μιλάμε για 3 άρια ρε παιδια
Να το δωκιμασεις !!!να το δωκιμασεις . ΣΕ4 αρια ωμος.Με εβαλες σε σκεψεις να δοκιμασω το carlsons turkey . 665 με τριαροτεσσαρια σε αυτες τιςαποστασεις
Φα ντασου να καταφερεις να εχεις αυτην την κατανομη σε αυτην την αποσταση με νο1.1σκαγιο στο στηθος ειναι αρκετο για να το κεραυνοβολ. το παπι. εχει γινη αρκετες φορες. Σιγα σιγα ερχεσαι στα λογια μας.Αρη μπορει 70 σκάγια στο 1 τετραγωνικό να μην είναι θεωρητικά το σωστό νουμερο...ΑΛΛΑ ήταν ομαδουλες, οποτε όπως λες είχε πολλές πιθανότητες να πέσει. Αν ...λέω αν είχα κάνα ufo...θα ήταν ή συγκέντρωση φωτιά πιστεύω...και μετά μιλάμε για 3 άρια ρε παιδια
Καποια στιγμη συγκεκριμενη παρτιδα απο 800 καλυκες NSI ειχα δυο αφλογιστιες απο ελατωματικο καψυλιο.Αλλο προβλημα δεν ειχα ποτε.Μάλιστα... Τέτοιο καψύλλιο νομίζω είχαν και οι 12-12-12. Έχει παρατηρήσει κανείς αφλογιστία σε κάλυκες Cheddite ή Fiocchi;
ελα ρε χρηστο σιγα την αλλαγη και η δυο πυρητιδεσ ισπανικεσ ειναιΝα παραθέσω κι εγώ ένα παράδειγμα αλλαγής εμπορικού φυσιγγίου:
Πρώτη εμφανέστατη διαφορά οι κάλυκες. Όλα τα χρόνια που τα χρησιμοποιούσα ήταν με με κάλυκα Cheddite ενώ τα τελευταία που πήρα είναι με κάλυκα Fiocchi... (1η φωτό) Τα υπόλοιπα σχετικά με τις πυρίτιδες τα αφήνω σε εσάς.
Αν ονομάσω τα παλιά με Cheddite σαν Α και τα αυτά της τελευταίας μου αγοράς με Fiocchi σαν Β, παρατήρησα τα εξής που εύχομαι να είναι ευδιάκριτα στις φωτό:
- Ο διασπορέας είναι ο ίδιος και αναγράφει επάνω "GUALANDI IT-BREV."
- Η πυρίτιδα είναι διαφορετική τουλάχιστον ως προς το σχήμα. Στα Α είναι στρόγγυλα πρασινωπά φύλλα και μάλιστα άλλα πιο σκούρα και άλλα πιο ανοιχτόχρωμα. (3η και 4η φωτό). Στα Β η πυρίτιδα είναι σε πρασινωπά τετράγωνα φύλλα (2η φωτό).