Δεν ξέρω αν είναι ίδιας αντοχής αλλά τα crio plus τσοκ μου φαίνεται ότι έχουν πιο παχύ μέταλλο από τα παλιά mobileΤα εσωτερικά τσοκ είναι της ίδιας αντοχής με τα έσω έξω;
Δεν ξέρω αν είναι ίδιας αντοχής αλλά τα crio plus τσοκ μου φαίνεται ότι έχουν πιο παχύ μέταλλο από τα παλιά mobileΤα εσωτερικά τσοκ είναι της ίδιας αντοχής με τα έσω έξω;
Είσαι εκτός προδιαγραφων μπορεί να αντέξει μπορεί να ανοίξει σαν τριαντάφυλλο.Δεν θέλω να αγοράσω απλά τα έβαλα διπλα δίπλα και είναι στο ίδιο σημείο το σπείρωμα το βίδωσα και ήταν εντάξει καθαρά από περίεργεια το ρώτησα
Συμφωνώ ότι είμαι εκτός αλλά το έχω δει ότι το κάνουν αρκετοί. Από θέμα αντοχής τα νέα τσοκ πιστεύω είναι πιο γερά λόγο των ατσάλινων σκαγιων που χρησιμοποιούνταιΕίσαι εκτός προδιαγραφων μπορεί να αντέξει μπορεί να ανοίξει σαν τριαντάφυλλο.
Με τόσα λεφτά που χαλάμε γύρω από το κυνήγι πιστεύεις ότι αξίζει να γλιτώσεις κάτι από εκεί;Συμφωνώ ότι είμαι εκτός αλλά το έχω δει ότι το κάνουν αρκετοί. Από θέμα αντοχής τα νέα τσοκ πιστεύω είναι πιο γερά λόγο των ατσάλινων σκαγιων που χρησιμοποιούνται
Όχι σου είπα ήταν καθαρά θέμα απορίαςΜε τόσα λεφτά που χαλάμε γύρω από το κυνήγι πιστεύεις ότι αξίζει να γλιτώσεις κάτι από εκεί;
Τα rafnar σε χαλάνε?Να η Τουρκία ,,,,κ όπλα κ τσοκ κ αρώματα ,βλέπε nishane ani, Niche παρακαλώκ η Ελλάδα βγάζει μια Μυρτώ
Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τον αντιπρόσωπο η κατευθείαν στην benelli.Όχι σου είπα ήταν καθαρά θέμα απορίας
Καλο ειναι να βαζουμε αυτα που λεει το manual του οπλου μας. Και οχι οτι μας λενε η αλλοι ,οτανγινει μαλακια τα λεφτα δεν θα μας τα δωσουν η 《αλλοι》παντα μιλαω φιλικαΌχι σου είπα ήταν καθαρά θέμα απορίας
Πολύ σωστά .Καλο ειναι να βαζουμε αυτα που λεει το manual του οπλου μας. Και οχι οτι μας λενε η αλλοι ,οτανγινει μαλακια τα λεφτα δεν θα μας τα δωσουν η 《αλλοι》παντα μιλαω φιλικα
Ποιό kicks θέλεις και για τι κυνήγι?Μπορώ να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει άλλος εκτός από τον Μανδηλαρά που να φέρνει τα kiks smoke για την παλιά την cryo που έχει το σπείρωμα στην κορυφή. Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι δεν φέρνει τα συγκεκριμένα.
Για δύο ξαδέρφια μου το ψάχνω για φάσσα που κυνηγούν το kiks 15+ το 20 δεν ξέρω σε τι ανάλογουν.Ποιό kicks θέλεις και για τι κυνήγι?
Δεν βγάζει για αυτήν την Benelli....μόνο αν βάλεις με optima σπείρωμαΜπορώ να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει αν υπάρχει άλλος εκτός από τον Μανδηλαρά που να φέρνει τα kiks smoke για την παλιά την cryo που έχει το σπείρωμα στην κορυφή. Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι δεν φέρνει τα συγκεκριμένα.
Έχουμε διεύθυνση;Δεν βγάζει για αυτήν την Benelli....μόνο αν βάλεις με optima σπείρωμα
Έχει ο John papas στην Δράμα είναι ο κατασκευαστής φυσιγγίων sonic
Σε ευχαριστώ πολύ θα επικοινωνήσω αύριο και θα ενημερώσω.Έχει σελίδα στο FB
View attachment 54899
Το 15 είναι το LM και το 20 είναι το ΜΟD.Για δύο ξαδέρφια μου το ψάχνω για φάσσα που κυνηγούν το kiks 15+ το 20 δεν ξέρω σε τι ανάλογουν.
Δίνουν τη σύσφιξη σε ιντσες δλδΤο 15 είναι το LM και το 20 είναι το ΜΟD.