Οι πολύ κοντές κάνες έχουν αυτό το θέμαμειώνει την έκρηξη στομίου που ειναι πολύ σημαντικο στην τουφεκιά
Οι πολύ κοντές κάνες έχουν αυτό το θέμαμειώνει την έκρηξη στομίου που ειναι πολύ σημαντικο στην τουφεκιά
Να συμπληρωσω ως αποτελεσμα αυτου και την ποιο εντονη αναπηδηση της κανης .Οι πολύ κοντές κάνες έχουν αυτό το θέμα
Οι πολύ κοντές κάνες έχουν αυτό το θέμα
Το εχω δει και σε 71εκ κανες με 36 γρ και πανω φυσίγγιαΟι πολύ κοντές κάνες έχουν αυτό το θέμα
Αλλο η λιγη φλογα που πετανε ολλες οι κανες και αλλο η εκριξη στομιου εκει ειναι λες και ειναι φλογοβολο !! Ολες οι τουφεκιες αν τις δεις στο σουρουπο βγαζουν λιγο φλογαΤο εχω δει και σε 71εκ κανες με 36 γρ και πανω φυσίγγια
Δεν μιλάμε για λίγη φλόγα διακρίνω την έκρηξη στομίου.Αλλο η λιγη φλογα που πετανε ολλες οι κανες και αλλο η εκριξη στομιου εκει ειναι λες και ειναι φλογοβολο !! Ολες οι τουφεκιες αν τις δεις στο σουρουπο βγαζουν λιγο φλογα
Σωστά, αλλά από τα πλάγια,Προσπερνούν το βύσμα
Λάθος,τα αέρια δεν τρυπανε το βύσμα ούτε διαπερνούν την φούστα του, απλά το ωθούν και το βύσμα έχοντας βγει από την κάννη δεν περιορίζεται πλευρικά, οπότε η στήλη διαστέλλεται ακτινωτα. Αυτός είναι ο εμβολισμος της στήλης από την αποκαλούμενη έκρηξη στομίου, που όμως αφορά κυρίως τα φυσίγγια με μαλλινοταπα ή μισοταπα,( όσο λιγότερη σύσφιξη τόσο περισσότερο εμβολιζονται τα σκάγια) Στα φυσίγγια με βύσματα με κυαθιο το φαινόμενο είναι σχεδόν ανύπαρκτο .και εισχωρούν στον χώρο των σκαγιών
το άρθρο το ανέβασα αυτούσιο απο το Kynigesia.gr (https://www.kynigesia.gr/opla-vlitiki/porting/)Σωστά, αλλά από τα πλάγια,
Λάθος,τα αέρια δεν τρυπανε το βύσμα ούτε διαπερνούν την φούστα του, απλά το ωθούν και το βύσμα έχοντας βγει από την κάννη δεν περιορίζεται πλευρικά, οπότε η στήλη διαστέλλεται ακτινωτα. Αυτός είναι ο εμβολισμος της στήλης από την αποκαλούμενη έκρηξη στομίου, που όμως αφορά κυρίως τα φυσίγγια με μαλλινοταπα ή μισοταπα,( όσο λιγότερη σύσφιξη τόσο περισσότερο εμβολιζονται τα σκάγια) Στα φυσίγγια με βύσματα με κυαθιο το φαινόμενο είναι σχεδόν ανύπαρκτο .
Που κυνηγάς είπαμε ? Θέλω ακριβείς συντεταγμένες ...Σε καρτέρι για παπια μέχρι τα 30 μέτρα
ΣέρρεςΠου κυνηγάς είπαμε ? Θέλω ακριβείς συντεταγμένες ...
Βάλε mod.
Σούρουπο και χάραμα θα κάνεις δουλίτσα.Καλησπέρα σε όλους έχω ένα τσοκ skeet και θα ήθελα να ρωτήσω στο κυνήγι πια είναι η καλύτερη χρήση για αυτό; Σε καρτέρι για παπια μέχρι τα 30 μέτρα είναι καλό; Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Εγώ νομίζω ότι για βολές μέχρι 30 μέτρα είναι η καλύτερη επιλογή.Καλησπέρα σε όλους έχω ένα τσοκ skeet και θα ήθελα να ρωτήσω στο κυνήγι πια είναι η καλύτερη χρήση για αυτό; Σε καρτέρι για παπια μέχρι τα 30 μέτρα είναι καλό; Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Δεν θα ειναι ανοιχτη η τουφεκια με skeet?Εγώ νομίζω ότι για βολές μέχρι 30 μέτρα είναι η καλύτερη επιλογή.
Σωστά το κάνει και ας λένε το αντίθετοΚόβει και λίγο ταχύτητα ... (το porting κάνης)
Ανοιχτή θα είναι, αλλά μέχρι τα 30 μέτρα αν χρησιμοποιείς το κατάλληλο νούμερο σκαγιων θα έχει και την απαραίτητη πυκνότητα.Δεν θα ειναι ανοιχτη η τουφεκια με skeet?
Πόσο σούρουπο ? τόσο όσο να βλέπεις τα κυματάκια στο νερό αλλά όχι το παπί ?Σούρουπο και χάραμα θα κάνεις δουλίτσα.
Ποια φυσιγγια προτεινεις για φασσα με skeet τσοκ;Ανοιχτή θα είναι, αλλά μέχρι τα 30 μέτρα αν χρησιμοποιείς το κατάλληλο νούμερο σκαγιων θα έχει και την απαραίτητη πυκνότητα.