Tα High Flyer εχουν σχεδιαστει για να χρησιμοποιουνται κυριως με ατσαλινα σκαγια, γι αυτο κ η αναγραφομενη ονομασια τους (Mod, Full κτλ) δεν συμβαδιζει με την βαθμο συσφιξης τους, αλλα με την αποδοση τους με ΑΤΣΑΛΙΝΑ σκαγια... Οι ονομασιες λοιπον ειναι αρκετα πιο ανοιχτες απο τις αναγραφομενες βαση συσφιξης.... Ενδεχομενως με ενα High Flyer extra Full να επαιρνες κατι σε συσφιξη 2 αστρων, αλλα δεν το γνωριζω με σιγουρια... Δεν τα εχω χρησιμοποιησει στην πραξη κ δεν εχω αποψη... Εχω ακουσει ομως οτι ειναι αρκετα πιο ανοιχτα απο τα αναγραφομενα με μολυβδινα σκαγια...
Στα Smoke oι ονομασιες ειναι βαση συσφιξης και οχι βαση αποδοσης... Αυτο δηλαδη που πρεπει να ψαχνουμε εμεις στην Ελλαδα... Το Light Full που προτεινα εγω σε αυλο 18,4 βγαινει 0,75 δηλαδη 2 αστρα ακριβως... Κ δουλευει εγγυημενα σε πολυ μεγαλες αποστασεις κ σε πολυ ψιλα σκαγια αλλα οποιος αποφασισει να το παρει πρεπει να ξερει οτι πρεπει το οπλο του να ειναι στα μετρα του... Δεν εχει περιφερεια αυτο το τσοκ, εχει κεντρα... Αλλα "σκοτωνει" εγγυημενα, οσο μακρια μπορει να υποστηριξει ο χρηστης και το φυσιγγι μας...