Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Για την Μ2 που μόλις έχω αποκτήσει σκέφτομαι να αγοράσω ένα τσοκ για τα ψηλωμένα. Θα προτιμούσα κάτι κορυφαίας απόδοσης τόσο με μολύβδινα όσο και με ατσάλινα. Να είναι αποδοτικό σε χοντρά σκάγια από Ν6 και πιο χοντρά αλλά και αν είναι δυνατόν να είναι καλής απόδοσης και με τα ψιλά... Τι θα μου προτείνατε;

Για την Μ2 που μόλις έχω αποκτήσει σκέφτομαι να αγοράσω ένα τσοκ για τα ψηλωμένα. Θα προτιμούσα κάτι κορυφαίας απόδοσης τόσο με μολύβδινα όσο και με ατσάλινα. Να είναι αποδοτικό σε χοντρά σκάγια από Ν6 και πιο χοντρά αλλά και αν είναι δυνατόν να είναι καλής απόδοσης και με τα ψιλά... Τι θα μου προτείνατε;
Στα απαιτητικά ....ριχνε με την Beretta!!.sarcastic.

........ Θα προτιμούσα κάτι κορυφαίας απόδοσης τόσο με μολύβδινα όσο και με ατσάλινα. Να είναι αποδοτικό σε χοντρά σκάγια από Ν6 και πιο χοντρά αλλά και αν είναι δυνατόν να είναι καλής απόδοσης και με τα ψιλά... ....
.buy buy.Τίποτα άλλο θα μας ζητήσεις στο τέλος ρε φιλαράκι ;
Θα σου ξηγησω τ όνειρο το απόγευμα απο κοντά..buy.

Όσα δεν φτάνει το Anaconda mid Άρη...
Κicks Smoke Light Full... Ξερο...
Αλλα να φτιαξεις πρωτα τα μετρα του οπλου γιατι στα μεσαια δεν συγχωρει πολλα λαθη... Το πλεονεκτημα του ειναι οτι δουλευει εξαιρετικα κ σε πολυ ψιλα σκαγια... ;)

εγω θα σου προτεινα carlson sporting clay ported σε ΙΜ.
Ειναι τσοκ φρενου ή οχι;

Κicks Smoke Light Full... Ξερο...
Αλλα να φτιαξεις πρωτα τα μετρα του οπλου γιατι στα μεσαια δεν συγχωρει πολλα λαθη... Το πλεονεκτημα του ειναι οτι δουλευει εξαιρετικα κ σε πολυ ψιλα σκαγια... ;)
Αρη επειδη εχω μπερδευτει λιγο με τα συγκεκριμενα τσοκ, σε σχεση με το High Flyer σε F ποιες οι διαφορες;

τα high flyer δεν έχουν αρκετές συσφίξεις να παίξεις με τον αυλό σου και αυτό που θα σου δώσουν θα στο δώσουν καλύτερα με ατσάλινα και μεγάλα Νο# σκάγι

συμφωνώ με το LF που λέει και ο Άρης θα σου έρθει κοντά στον άσσο με τον αυλό σου και θα δεις ωραίες τουφεκιές εκεί ψηλά ;)

Tα High Flyer εχουν σχεδιαστει για να χρησιμοποιουνται κυριως με ατσαλινα σκαγια, γι αυτο κ η αναγραφομενη ονομασια τους (Mod, Full κτλ) δεν συμβαδιζει με την βαθμο συσφιξης τους, αλλα με την αποδοση τους με ΑΤΣΑΛΙΝΑ σκαγια... Οι ονομασιες λοιπον ειναι αρκετα πιο ανοιχτες απο τις αναγραφομενες βαση συσφιξης.... Ενδεχομενως με ενα High Flyer extra Full να επαιρνες κατι σε συσφιξη 2 αστρων, αλλα δεν το γνωριζω με σιγουρια... Δεν τα εχω χρησιμοποιησει στην πραξη κ δεν εχω αποψη... Εχω ακουσει ομως οτι ειναι αρκετα πιο ανοιχτα απο τα αναγραφομενα με μολυβδινα σκαγια...
Στα Smoke oι ονομασιες ειναι βαση συσφιξης και οχι βαση αποδοσης... Αυτο δηλαδη που πρεπει να ψαχνουμε εμεις στην Ελλαδα... Το Light Full που προτεινα εγω σε αυλο 18,4 βγαινει 0,75 δηλαδη 2 αστρα ακριβως... Κ δουλευει εγγυημενα σε πολυ μεγαλες αποστασεις κ σε πολυ ψιλα σκαγια αλλα οποιος αποφασισει να το παρει πρεπει να ξερει οτι πρεπει το οπλο του να ειναι στα μετρα του... Δεν εχει περιφερεια αυτο το τσοκ, εχει κεντρα... Αλλα "σκοτωνει" εγγυημενα, οσο μακρια μπορει να υποστηριξει ο χρηστης και το φυσιγγι μας...

Tα High Flyer εχουν σχεδιαστει για να χρησιμοποιουνται κυριως με ατσαλινα σκαγια, γι αυτο κ η αναγραφομενη ονομασια τους (Mod, Full κτλ) δεν συμβαδιζει με την βαθμο συσφιξης τους, αλλα με την αποδοση τους με ΑΤΣΑΛΙΝΑ σκαγια... Οι ονομασιες λοιπον ειναι αρκετα πιο ανοιχτες απο τις αναγραφομενες βαση συσφιξης.... Ενδεχομενως με ενα High Flyer extra Full να επαιρνες κατι σε συσφιξη 2 αστρων, αλλα δεν το γνωριζω με σιγουρια... Δεν τα εχω χρησιμοποιησει στην πραξη κ δεν εχω αποψη... Εχω ακουσει ομως οτι ειναι αρκετα πιο ανοιχτα απο τα αναγραφομενα με μολυβδινα σκαγια...
Στα Smoke oι ονομασιες ειναι βαση συσφιξης και οχι βαση αποδοσης... Αυτο δηλαδη που πρεπει να ψαχνουμε εμεις στην Ελλαδα... Το Light Full που προτεινα εγω σε αυλο 18,4 βγαινει 0,75 δηλαδη 2 αστρα ακριβως... Κ δουλευει εγγυημενα σε πολυ μεγαλες αποστασεις κ σε πολυ ψιλα σκαγια αλλα οποιος αποφασισει να το παρει πρεπει να ξερει οτι πρεπει το οπλο του να ειναι στα μετρα του... Δεν εχει περιφερεια αυτο το τσοκ, εχει κεντρα... Αλλα "σκοτωνει" εγγυημενα, οσο μακρια μπορει να υποστηριξει ο χρηστης και το φυσιγγι μας...
Τα smoke πώς συμπεριφέρονται βλητικά με ατσάλινα σε σχέση με τα μολύβδινα; Για το Light Full υπάρχει κάποιος περιορισμός στο μέγεθος στα σκάγια;
Αν αφήσουμε έξω τα ψιλά σκάγια, πώς θα ήταν η σύγκριση ενός smoke LF με ένα UFO στη Μ2;

Τα smoke πώς συμπεριφέρονται βλητικά με ατσάλινα σε σχέση με τα μολύβδινα; Για το Light Full υπάρχει κάποιος περιορισμός στο μέγεθος στα σκάγια;
Αν αφήσουμε έξω τα ψιλά σκάγια, πώς θα ήταν η σύγκριση ενός smoke LF με ένα UFO στη Μ2;

Στο Smoke LF ο κατασκευαστης αναφερει να μην χρησιμοποιειται με ατσαλινα σκαγια, μεχρι ΙΜ επιτρεπει... Εγω προσωπικα εχω ριξει αρκετα ατσαλινα σε νουμερο 2, αλλα δεν προτρεπω κανεναν να το κανει... Ο κατασκευαστης ειναι σαφεστατος!!!!!
Δεν εχει περιορισμο σε μολυβδινα σκαγια το Smoke, κανεναν...
Το UFO εχει συσφιξη 1,1 ειναι δηλαδη αρκετα πιο σφιχτο απο το 0,75 του Smoke... Δεν εχω κανει αμεσα συγκριτικο διπλα-διπλα για να σου πω με το ταδε φυσιγγι το ενα εδωσε αυτο, το αλλο αυτο, την ιδια μερα... Αυτο που εχω παρατηρησει γενικα ειναι οτι το UFO δουλευει πιο σφιχτα σε νουμερα απο 0 εως 3-4, για αυτα τα νουμερα αλλωστε το προτεινει ο κατασκευαστης... Στα πιο ψιλα σκαγια δεν μου εδωσε το κατι παραπανω, μια χαρα τουφεκια, αλλα οχι κατι περισσοτερο απο αλλα τσοκ 1 αστρου ας πουμε...

Δηλαδή αν πάμε για kikcs και ατσάλινα και μολύβδινα χοντρά για μακρινές τουφεκιές καταλήγουμε στα high flyer ας πούμε xfull. Αυτό έχει κάποιους περιορισμούς σε μέγεθος σκαγίων (ατσάλινα και μολύβδινα); Γνωρίζουμε τις επιδόσεις του σε (χοντρά) ατσάλινα και μολύβδινα;

Χρήστο αν θες κάτι για '' λίγο από όλα '' θα πας στα Brain για παράδειγμα στο Long Range που ο κατασκευαστής το δίνει κάτι μεταξύ 2* και Full.
Το συγκεκριμένο ρίχνει και ατσάλινα.
Αλλιώς αν θέλεις κάτι πιο απαιτητικό στις μακρινές αποστάσεις θα μας σε Kicks IM.

Αν δεν φέρεις το όπλο καλα σε μέτρα θα σε στενοχωρησει το kicks.
Βλητικά η benelli με τα εργοστασιακά στα ψιλά που εχω αποψη ...δεν μαρεσει
Τα brain νομιζω θα σε βοηθήσουν απο αποψη τσάντας
Επίσης να εξετασεις το θέμα κωνος...

Back