Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Χωρίς παρεξήγηση, νομίζω ότι θα ήταν καλό να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στις αγγελίες που υπάρχουν στο αντίστοιχο θέμα. Υπάρχουν πολλές αγγελίες που έχουν κλείσει και παραμένουν εκεί, οπότε δεν μπορείς να ψάξεις εύκολα και βέβαια χάνονται όσες είναι ακόμα ανοιχτές.
Keep up the good job!:)

Χωρίς παρεξήγηση, νομίζω ότι θα ήταν καλό να γίνει ένα ξεκαθάρισμα στις αγγελίες που υπάρχουν στο αντίστοιχο θέμα. Υπάρχουν πολλές αγγελίες που έχουν κλείσει και παραμένουν εκεί, οπότε δεν μπορείς να ψάξεις εύκολα και βέβαια χάνονται όσες είναι ακόμα ανοιχτές.
Keep up the good job!:)
Εννοείται ότι δεν υπάρχει παρεξήγηση, ίσα ίσα που σε ευχαριστούμε για την παρατήρηση:)

Οι διεκπεραιωμένες αγγελίες πλέον θα είναι αρχειοθετημένες ξεχωριστά .

παιδιά τσεκάρετε λίγο το φόρουμ

εδώ και 3-4 μέρες βγάζει αδυναμία σύνδεσης και έχουν σταματήσει να μου έρχονται ειδοποιήσεις,,,λογικά το πρόβλημα το έχουν και άλλα μέλη

επίσης καλό θα ήταν μιας και υπάρχει ομάδα στο facebook να ενημερώνατε και εκεί για τυχόν εργασίες ή προβλήματα και να αφήνατε ελέυθερη την ομάδα να γράφουν και τα μέλη της

Oι ειδοποιησεις ευτυχως εχουν σταματησει για μενα, οποτε δεν ειναι προβλημα. Το οτι δεν μπαινω ομως ειναι. Φανταζομαι βεβαια οτι ειναι θεμα σερβερ.

Καλημέρα σε όλους,
Δυστυχώς αντιμετωπίσαμε ένα σοβαρό πρόβλημα έχοντας πολλές ώρες downtime. Το πρόβλημα φαίνεται να ξεπεράστηκε αλλά είμαστε στην διαδικασία αναζήτησης και μεταφοράς του forum σε σταθερότερο server με αυξημένους πόρους.
Τα θέματα του facebook τα επιμελείται ο κύριος Σταματίου και θα πράξει ανάλογα όπως ζητήσατε.
Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε ένα πρόβλημα με την αποστολή ειδοποιήσεων το οποίο όμως είχε ξεπεραστεί και οι ειδοποιήσεις δείχνουν να λειτουργούν κανονικά. Παρακαλώ ελέγξτε το συγκεκριμένο και ενημερώστε μας σχετικά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση,
Η διαχειριστική ομάδα του HL.

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος, αλλα ειναι ευκολο να μου κοψετε εντελως τις ειδοποιησεις; Δε θυμαμαι σε ποια θεματα ερχονται, αλλα φανταζομαι ειναι ευκολοτερο να βρειτε κεντρικα στο προφιλ μου ποια ειναι τσεκαρισμενα, απο το να ψαχνω ενα ενα εδω. Αν δεν γινεται δε πειραζει, απλα το αναφερω καθως το συστημα των ειδοποιησεων δεν το χρησιμοποιω, και ολα πανε σε ενα φακελο που κατα καιρους σβηνεται

παιδιά τσεκάρετε λίγο το φόρουμ

εδώ και 3-4 μέρες βγάζει αδυναμία σύνδεσης και έχουν σταματήσει να μου έρχονται ειδοποιήσεις,,,λογικά το πρόβλημα το έχουν και άλλα μέλη

επίσης καλό θα ήταν μιας και υπάρχει ομάδα στο facebook να ενημερώνατε και εκεί για τυχόν εργασίες ή προβλήματα και να αφήνατε ελέυθερη την ομάδα να γράφουν και τα μέλη της
Παυλο καλησπερα..
προσπαθουμε να βρουμε λυση για το offline...
Συντομα θα λυθει το θεμα...
Δοκιμασε το facebook σε παρακαλω και στειλε μου μυνημα...
Εχω την εντυπωση οτι ανοιξε για ολους...

Εγώ παλι έχω θέμα με τα mail. ενω είναι απενεργοπ.συνεχίζουν να έρχονται.οι ειδοποιήσεις δε με χαλανε

Back