Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Και εδώ μια χαρά. Μήπως υπάρχει κακοκαιρία σε κάποιες περιοχές προκαλώντας προβλήματα στους server και γενικά στο δίκτυο;

Κι εμένα έχει πρόβλημα, που σπάει τα νεύρα. Και στο κομπιούτερ (στη δουλειά) αλλά και στο κινητό!!! Το είχα αναφέρει ήδη και στην "κυνηγετική γωνιά" ... Απορώ πως γίνεται σε άλλους να είναι ΟΚ και σε άλλους όχι. Κάνω 3-4 προσπάθειες για να στείλω 1 μήνυμα ή να κάνω 1 like !!!!!!

σαν να υπολειτουργεί το φόρουμ ή μου φαίνεται ;

Κι εμένα έχει πρόβλημα, που σπάει τα νεύρα. Και στο κομπιούτερ (στη δουλειά) αλλά και στο κινητό!!! Το είχα αναφέρει ήδη και στην "κυνηγετική γωνιά" ... Απορώ πως γίνεται σε άλλους να είναι ΟΚ και σε άλλους όχι. Κάνω 3-4 προσπάθειες για να στείλω 1 μήνυμα ή να κάνω 1 like !!!!!!

παιδιά vdsl 50 και στο σπίτι και στο μαγαζί έχω τσεκάρει router γραμμές tracert με servers εξωτερικό παντού είμαι οκ μόνο στο φόρουμ κολλάω

Παύλο και Στέλιο, ποιον provider έχετε;

Εχω OTE αλλά δοκιμάζω και από 4G vodafone, εκεί που φαίνεται να είναι οκ κολλάει με timeout error
Στο κάνει συνέχεια ή περιστασιακά; Ας επικεντρωθούμε σε σταθερό δίκτυο και ας αφήσουμε για λίγο το air interface της κινητής. Στο σταθερό δίκτυο στο κάνει συχνά;

Κι εμείς εδώ στη δουλειά ΟΤΕ έχουμε ...
Ρε παιδιά, υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση με τον Browser ;;; Εγώ χρησιμοποιώ τον Chrome πάρα πολύ καιρό και δεν είχα πρόβλημα, μέχρι σήμερα που μου κάνει αυτά τα σπαστικά, μόνο με το φόρουμ!
Πριν λίγο δοκίμασα τον Firefox (που είχα πάνω από 2 χρόνια να τον χρησιμοποιήσω) και μου φαίνεται ότι πάει καλύτερα, πολύ καλύτερα θα έλεγα. Δεν είμαι σίγουρος, το τεστάρω ακόμη, αλλά μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει τα κολλήματα και τις διακοπές που έκανε προηγουμένως ... .xm.

Αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με το chrome, δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου. Κάντε μου μια χάρη, κάντε ένα reset σε όλα τα αρχεία που κρατάει ο browser σας, cookies, cache, history κτλ εκτός από τα active passwords και αφήστε την σελίδα να φορτώσει από την αρχή. Επίσης κάντε update στην τελευταία έκδοση του chrome, αν δεν γίνεται αυτόματα. Προσωπικά δουλεύω τον Firefox και όταν έχω κάποιο πρόβλημα, έχω παρατηρήσει ότι το έχω παντού. Ωστόσο, θα το κοιτάξουμε άμεσα.

Ρε παιδιά, κάτι δεν πάει καλά σήμερα με το site HL ;;;;;; ... Σέρνεται, διακόπτεται και βγάζει μηνύματα ότι "ο κεντρ. υπολογιστής αργεί να ανταποκριθεί" ... και διάφορα τέτοια ... .what. μπαίνω κι από το κινητό, κι από κει πάλι τα ίδια !!! :(
Πείτε μου πως είναι γενικό, και δεν συμβαίνει μόνο σε μένα ... .asking. .hair.
Το ίδιο και σε μένα Στέλιο.

Eκανα κι αυτό, διαγραφή ιστορικού περιήγησης, cookies, προσωρινής μνήμης κλπ αλλά πάλι το πρόβλημα συνεχίζεται με τον chrome ...:mad:
Απεναντίας, με τον Firefox απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει θέμα, μέχρι τώρα τουλάχιστον συνεχίζει να πηγαίνει καλά ...

Το ίδιο και σε μένα Στέλιο.
Μύρο, από κομπιούτερ μπαίνεις ;;; Ποιο browser έχεις ;;; Τον Chrome μήπως ;;; Δοκίμασε το Mozilla Firefox, φαίνεται να πηγαίνει καλά ... Νομίζω τελικά ότι είναι θέμα browser, του chrome συγκεκριμένα ... .xm.

ούτε με chrome ούτε με firefox ούτε με edge δεν είναι σταθερό το φόρουμ, εκεί που δουλεύει εκεί χάνεται - είμαι 100% σιγουρος πώς δεν είναι δικό μου πρόβλημα ή του provider μου

ούτε με chrome ούτε με firefox ούτε με edge δεν είναι σταθερό το φόρουμ, εκεί που δουλεύει εκεί χάνεται - είμαι 100% σιγουρος πώς δεν είναι δικό μου πρόβλημα ή του provider μου
Οκ Παύλο, θα το δούμε. Ευχαριστώ !

Back