συνεχίζουν να μου έρχονται maill κανονικά.....
Θαλη κάνε αυτό που γράφτηκε στην προηγούμενη σελίδα. Εμένα σταμάτησαν προς το παρόνΕγώ πάντως συνεχίζω να λαμβάνω ήμειλ για κάθε απάντηση που υπάρχει στα δύο νήματα που έχω συμμετάσχει.
Πως μπορώ να τα σταματήσω;
Πήγαινε δεξιά πάνω,Εγώ πάντως συνεχίζω να λαμβάνω ήμειλ για κάθε απάντηση που υπάρχει στα δύο νήματα που έχω συμμετάσχει.
Πως μπορώ να τα σταματήσω;
Πατωντας μια φορα στο χ θα φυγει η υπενθυμιση. Επειδη βαζουμε νεες υπενθυμισεις καθε λιγο θα στο ξαναβγαλει καποια στιγμη. Και παλι ομως μια φορα κλικ στο χ και θα φυγει. Αν θες να μη σου βγει ποτε ξανα οποιαδηποτε υπενθυμιση μου πες το μαςΤο τελευταίο διάστημα,όποτε μπαίνω να διαβάσω ένα θέμα ή αλλάζω σελίδα μου εμφανίζει συνεχώς κάτω δεξιά μηνύματα π.χ.για καιρό,αρναούτογλου,hot thread και κατι τέτοια.
Θα ήθελα αν είναι εφικτό να μου απενεργοποιηθούν ή να μου πείτε αν χρειάζεται να κάνω εγώ κατί...Δεν είναι κάτι σημαντικό αλλά είναι λιγάκι ενοχλητικό!
Ευχαριστώ πολύ..
Αρι ξαναλεω οτι με ενα απλο χ δεν ξαναβγαινει. Μονο σε νεα υπενθυμιση θα βγει παλι. Αν ειναι να βγουν τελειως θα πρεπει να γινει ατομικη επιλογη. Επομενως το πιο πιθανο ειναι να τα βγαλιυμε τελειως για ολους αν ειναι οντως τοσο κουραστικο!Bασιλη δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να βγαινουν τελειως αυτες οι ειδοποιησεις, αλλα αν υπαρχει θα το ηθελα κ εγω...
Βασίλη θα κάνω αυτό που μου λες,πατώντας χ στα "notices",και αν δω να με ενοχλεί ακόμη θα σου το αναφέρω!Πατωντας μια φορα στο χ θα φυγει η υπενθυμιση. Επειδη βαζουμε νεες υπενθυμισεις καθε λιγο θα στο ξαναβγαλει καποια στιγμη. Και παλι ομως μια φορα κλικ στο χ και θα φυγει. Αν θες να μη σου βγει ποτε ξανα οποιαδηποτε υπενθυμιση μου πες το μας
Έλαβα μια ειδοποίηση για προσθήκη τόπου κατοικίας στην υπογραφή μου. Το πρόσθεσα, αλλά δεν βλέπω να έχει γίνει και από πολλούς, ούτε καν από διαχειριστές. Ισχύει;
ΕτοιμοςΕιμαι λίγο τσοπανης με την τεχνολογια μπορει καποιος διαχειριστης να με προσθεσει; Νικος Ζωγραφου καταγωγη Φωκιδα;