Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Δεν μου επιτρέπετε να εισάγω quotes, εμφανίζεται το εξής:
The following error occurred:
Forbidden
You don't have permission to access /forums/threads/Αγγλικό-ΣÎττερ.46/multi-quote on this server.
Τι κάνω λάθος;

Δεν μου επιτρέπετε να εισάγω quotes, εμφανίζεται το εξής:
The following error occurred:
Forbidden
You don't have permission to access /forums/threads/Αγγλικό-ΣÎττερ.46/multi-quote on this server.
Τι κάνω λάθος;
Κύριε Γιάννη να κάνετε εκκαθάριση ιστορικού και μας ξαναλέτε

Μετά την επίλυση του προβλήματος με τα π.μ. Με την επαναφορά του φόρουμ στη σωστή λειτουργία, αναπόφευκτο ήταν να χαθούν τα ποστ από τη στιγμή του προβλήματος και μετά...Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Από την ομάδα διαχείρισης

Μια παράκληση και υπενθύμιση προς τη διαχείριση, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αν γίνεται, να ενεργοποιήσει την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της επόμενης κυνηγετικής περιόδου. Έτσι για να ανεβαίνει η ψυχολογία μας για κάθε μέρα που περνά... ;)

Μια παράκληση και υπενθύμιση προς τη διαχείριση, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αν γίνεται, να ενεργοποιήσει την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της επόμενης κυνηγετικής περιόδου. Έτσι για να ανεβαίνει η ψυχολογία μας για κάθε μέρα που περνά... ;)
Αμέσως .sarcastic..well done..well done.

Ρε τρελλαμενοι :p.
Πριν 2 μερες τελειωσε το κυνηγι. Χαλαρωστε λιγο, βγητε, πιητε καφεδες, βρητε φιλους. Θα περασουν οι 6 μηνες σαν νερο. Οσο παει και ο ανθρωπος θυμιζει ζωο που κυνηγαει την ουρα του, σε ενα ατελειωτο τρεχαλητο που σε κανει να χανεις την ομορφια του τωρα.

Ρε τρελλαμενοι :p.
Πριν 2 μερες τελειωσε το κυνηγι. Χαλαρωστε λιγο, βγητε, πιητε καφεδες, βρητε φιλους. Θα περασουν οι 6 μηνες σαν νερο. Οσο παει και ο ανθρωπος θυμιζει ζωο που κυνηγαει την ουρα του, σε ενα ατελειωτο τρεχαλητο που σε κανει να χανεις την ομορφια του τωρα.
Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από τον άνθρωπο-Jack Daniels Δεν χρειάζεται άγχος... .big smile.

Last edited:
υπαρχει καποιο προβλημα στο φορουμ νομιζω εχουν χαθει καποια post στα οποια ειχα απαντησει η ιδεα μου ειναι?

υπαρχει καποιο προβλημα στο φορουμ νομιζω εχουν χαθει καποια post στα οποια ειχα απαντησει η ιδεα μου ειναι?
Έχουν χαθεί τα μηνύματα 2 ημερών λόγω ενός προβλήματος που είχαμε πριν 10 μέρες περίπου. Είχαμε βγάλει και ανακοίνωση στην κυνηγετική γωνιά.

Back