Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ναι το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό,ποτέ δεν είχα κάτι σαν αυτό που περίεγραψες
Σε ευχαριστώ δεν ξέρω γιατί σε μένα το κάνει. Θα το τσεκαρω ξανά. Σίγουρα δεν έχει υγρασία εκεί που τα έχω τα όπλα. Όποτε για κάποιο άλλο λόγο μου το κάνει εμένα. Σε ευχαριστώ και παλι

πέτα έναν συλλέκτη υγρασίας εκεί που τα αποθηκεύεις ποτέ δεν ξέρεις !
Είχα βάλει παλιοτερα αυτά τα κουτακια που είναι σαν μπίλιες μέσα και σε λίγο καιρό γίνεται νερό. Τα αλλαζα συχνά. Ίσος έχεις δίκιο θα ξανά βάλω αν και είναι ντουλάπα με τζαμί οπλοβαστος και σε δωμάτιο χορις υγρασία.

Πάνο το κερί αυτό προστατεύει το όπλο από την υγρασία του περιβάλλοντος και δεν πιστεύω ότι η υγρασία του περιβάλλοντος σχετίζεται με αυτό που είδες.

Είναι υγρασία που προϋπήρχε στο ξύλο του κοντακίου ή μέσα σε γρατζουνιές όταν έκανες εφαρμογή του κεριού. Φρόντισε την επόμενη φορά που θα το εφαρμόσεις να είναι τελείως στεγνό το κοντάκι. Μην το βάλεις 1-2 μέρες μετά από κυνηγητική εξόρμηση με υγρασία. Ματά από 1 εβδομάδα, να έχει στεγνώσει παντού.

φίλη που δουλεύει σε φαρμακευτική μου φέρνει silica gel σε μεγάλα σακουλάκια και κατα καιρούς αγοράζω από τα jumbo τα δικά τους , σε φακελάκια η στρογγυλή συσκευασία

View attachment 40769View attachment 40770
Το απορροφητικο απο το jumbo το χρησιμοποιω κι εγω οταν αγοραζω κιβωτια με φυσιγγια και τ αποθηκευω...αρχισα να τα βαζω απο τοτε που εβρισκα πανω στους καλυκες σκουρια παροτι τα εβαζα μεσα σε ξυλινη ντουλαπα...μπορω να πω οτι ειδα σημαντικη βελτιωση.

Δειτε ταλαιπωρια. Εχει και δευτερο βιντεο. Υποτίθεται οτι οσο εξελισσονται τα οπλα γινονται πιο φιλικα στο χρηστη. Αυτο ειναι βασανιστηριο
Πρεπει να εισαι μηχανολογος. Καλυτερα να εμεναν στη 1100
Όντως η 1100 είναι πιο εύκολη. Η μόνη δυσκολία που είχε αυτό το τουφέκι ήταν αυτό το αναθεματισμενο λαμακι που συγκρατεί τα φυσίγγια στην αποθήκη. Ήθελε εξοικείωση και πότε τα δάκτυλα μέσα στη βάση γιατί κόβει σαν ξυράφι

Όντως η 1100 είναι πιο εύκολη. Η μόνη δυσκολία που είχε αυτό το τουφέκι ήταν αυτό το αναθεματισμενο λαμακι που συγκρατεί τα φυσίγγια στην αποθήκη. Ήθελε εξοικείωση και πότε τα δάκτυλα μέσα στη βάση γιατί κόβει σαν ξυράφι
Μήπως δεν ήταν το λαμάκι ;;; ... για δες καλύτερα τι ήταν ...

Η 1100 αν και αερίων είναι εύκολη στο καθαρισμα . Το πιο μικρό πιστόνι αερίων. Στην ουσία δύο μεταλλικά δαχτυλίδια. Πολύ ωραίος μηχανισμος. Γιατί δε τη βγάζουν με αλουμινένια βάση άραγε;
Μηπως γιατι θα σπασει στο πρωτο κουτι φυσιγγια?... :)

Η 1100 αν και αερίων είναι εύκολη στο καθαρισμα . Το πιο μικρό πιστόνι αερίων. Στην ουσία δύο μεταλλικά δαχτυλίδια. Πολύ ωραίος μηχανισμος. Γιατί δε τη βγάζουν με αλουμινένια βάση άραγε;
α μπρε Κολια εφέντ
θα έρτει μπρε στο μητέρα πατρίδα στο Ντερυα χανουμ ή στο ατα βουρσαν καραγκιοζ μπερντε
να το βγάζουν το μπασκουλ μαραφετ με ντενεκέ αχταρμα αλουμιν
ταμαμ για μπουνταλά μουστερή μπρε .yelling.

α μπρε Κολια εφέντ
θα έρτει μπρε στο μητέρα πατρίδα στο Ντερυα χανουμ ή στο ατα βουρσαν καραγκιοζ μπερντε
Ρε Μάριε, γράψε βρε, Ελληνικά. Κάνω μια ώρα, να βγάλω νόημα.

α μπρε Κολια εφέντ
Πάει μας τον τουρκεψε τον Κόλλια‼️

Status
Not open for further replies.
Back