Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οι περισσότερες εταιρείες τέτοια βίντεο " καθαρισμού βγάζουν. Τι να σου δείξουν άλλωστε σε 3 - 4 λεπτά; Εγώ για μια καραμπίνα θέλω 40 λεπτά με μια ώρα. Γιατί ψεκάζω και το αφήνω το λάδι μισή ώρα να δουλέψει. Το όπλο της παρουσίασης πάντως αν έβγαινε αριστερό πολύ θα το ήθελα.
Να μη βάλουν καθόλου. Η benelli έχει πολύ καλύτερα.
Κι εμένα μου αρέσει αν και θέλει εργαλειοθήκη να λυθεί. Έχει μια ο Αρις στις αγγελίες και χωρίς τις οπές αερίων στα πιστόνια. Τη ζαχαρωνα πάλι σήμερα το πρωι

έχω απομίμηση και κάνει μια χαρά τη δουλειά...δε ξερω όμως σε σύγκριση με το hoppes
Τάσο εγω την εχω 7-8 χρονια και την πλενω στο πλυντηριο καθε χρονο και ειναι ακομα σε αψογη κατασταση. Μαλιστα οσο παλιωνει γινεται καλυτερη. Εκπαιδευεται Χαχαχα

Καλησπέρα σε όλους, ήρθε η μέρα για να καθαρίσω τα όπλα μου και να φυλαχτούν μέχρι την έναρξη να είμαστε καλά .View attachment 44842View attachment 44837Μολις τελείωσα καθαρά με την λίπανση τους View attachment 44838View attachment 44841View attachment 44840
Πως εβγαλες την αποθηκη απο την super90;
Εχω τη es100 vitoria και δε βγαινει με καμια παναγια!!!!

Πως εβγαλες την αποθηκη απο την super90;
Εχω τη es100 vitoria και δε βγαινει με καμια παναγια!!!!
Δοκίμασε να ζεστάνεις το σημείο που βιδωνει στη βάση για να σπάσει η κόλλα σπειρωμάτων και μετά ξεβιδωσε τη με καμιά σκύλα. Εκεί που θα δαγκώσει η σκύλα βάλε κανά χαρτόνι μη βαθουλωσει και γαμηθει. Θέλω κι εγώ να τη βγάλω αλλά να ξέρεις ο Βάγγος μου είπε να μην κάνω μαλακίες μόνος μου γιατί δεν είναι τόσο απλό. Κάντο με δικό σου ρίσκο Γιάννη . Η αλήθεια είναι ότι με τρώει ο κωλος μου και μετά θα τρέχω πανικόβλητος στο Βάγγο πάλι.

Μετα απο αρκετα προιοντα που δοκιμασα (και χαμενα λεφτα) κατεληξα οτι με αυτα τα 3 καποιος ειναι υπερκαλυμμένος για τη συντηρηση του οπλου του. Το hoppe's 9 ειναι για τα πολυ δυσκολα δεν το χρησιμοποιω συχνα. Μιλαω για χημικα, τα αλλα (βεργες, βουρτσακια κλπ) οτι βολευει τον καθενα. Παντως μια καλη βεργα, μια καλη ορειχαλκινη βουρτσα ειναι αναγκαια (παιρνουμε το καλυτερο που μπορουμε). Φυσικα αν καποιος μπορει να κατασκευασει μονος του εργαλεια οπως τα θελει ειναι το καλυτερο.
Το ballistol και το super lube ειναι και μη τοξικα, δεν επηρρεαζουν πλαστικα, ξυλα, ο ρινγκ, χρωμια, καουτσουκ κλπ

Attachments

• IMG_20220602_094015717.jpg
    IMG_20220602_094015717.jpg
    246,8 KB · Προβολές: 24
Όποιος θέλει να ψαχτει με καθαριστικά λάδια κλπ και δεν έχει κάτι υπόψη του ας δοκιμάσει αυτά. Φαίνονται καλά και είναι μη τοξικά. Να πει και σε μας αν είναι οκ. Ιδίως το clp και τα μαντηλακια. Εγώ ψαχτηκα πολύ και κατέληξα στο bsllistol (clp), super lube (γρασσο)και hoppes 9 (για μολυβδωσεις ). Δεν εχω άλλη όρεξη.

https://www.talosdefense.com/el/exoplismos/lipansi-katharistika.html

Όποιος θέλει να ψαχτει με καθαριστικά λάδια κλπ και δεν έχει κάτι υπόψη του ας δοκιμάσει αυτά. Φαίνονται καλά και είναι μη τοξικά. Να πει και σε μας αν είναι οκ. Ιδίως το clp και τα μαντηλακια. Εγώ ψαχτηκα πολύ και κατέληξα στο bsllistol (clp), super lube (γρασσο)και hoppes 9 (για μολυβδωσεις ). Δεν εχω άλλη όρεξη.

https://www.talosdefense.com/el/exoplismos/lipansi-katharistika.html
Από μια γρήγορη ματιά που έριξα, λέει περίπου τα ίδια, για τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες κλπ, με τα καθαριστικά M-Pro 7 !!!
Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να πρόκειται για τα ίδια ακριβώς προιόντα, και να κυκλοφορούν απλώς με άλλη ονομασία (από άλλη εταιρία, κατόπιν συνεργασίας φυσικά). Όπως γίνεται ήδη και με τη σειρά Hoppe's Elite (που είναι επίσης τα ίδια με τα M-Pro 7).

Status
Not open for further replies.
Back