Ναι. Προχτες εγινε της πουτανας που βουτηξα μια μαλακια σαν οδοντιατρικο εργαλειο που εχει για τα νυχια και αυτο το γαμηδι στραβωσεΆσετον πιστολάκι το ξέρει η γυναίκα σου ότι της πειράζεις τα πράγματα;
Ναι. Προχτες εγινε της πουτανας που βουτηξα μια μαλακια σαν οδοντιατρικο εργαλειο που εχει για τα νυχια και αυτο το γαμηδι στραβωσεΆσετον πιστολάκι το ξέρει η γυναίκα σου ότι της πειράζεις τα πράγματα;
Ρε μάστορα εργαλειοθήκη έχεις η το νεσεσερ της γυναίκας.Ναι. Προχτες εγινε της πουτανας που βουτηξα μια μαλακια σαν οδοντιατρικο εργαλειο που εχει για τα νυχια και αυτο το γαμηδι στραβωσε
Αν λέμε το ίδιο,κάνει και για παράμαλλαΝαι. Προχτες εγινε της πουτανας που βουτηξα μια μαλακια σαν οδοντιατρικο εργαλειο που εχει για τα νυχια και αυτο το γαμηδι στραβωσε
Ναι το έχω και το δουλεύω τώρα το απολιπαντικο της Napier . Καλό είναι αλλά ακριβό. Έπαιρνα και τις Remington το οποίο ήταν και εκείνο πολύ καλό. Το gun cleaner της Napier είναι ένα CLP δεν είναι απολιπαντικο, μην κοιτάς που το πετάει με πολύ πίεση. Birchwood δεν έχω δοκιμάσει.Το Degreaser της Napier το έχεις δοκιμάσει ; Το είδα χθες και είμαι ανάμεσα στο Degreaser και στο Gun Scrubber της Birchwood. Είχα της Napier το Gun Cleaner που δούλευε σαν Degreaser σε 125ml και πραγματικά έκανα 6 καθαρίσματα πιστονιού. Τώρα κοιτάω τα μεγάλης ποσότητας.
Με το Gun Cleaner της Napier όμως γυαλίζει το πιστόνι αφού το τρίψω. Της Brichwood το είδα σε βίντεο που κάνει εξαιρετική δουλειά.Ναι το έχω και το δουλεύω τώρα το απολιπαντικο της Napier . Καλό είναι αλλά ακριβό. Έπαιρνα και τις Remington το οποίο ήταν και εκείνο πολύ καλό. Το gun cleaner της Napier είναι ένα CLP δεν είναι απολιπαντικο, μην κοιτάς που το πετάει με πολύ πίεση. Birchwood δεν έχω δοκιμάσει.
Αφού το gun cleaner της Napier κάνει αυτό που θέλεις και σου αρέσει, να ξέρεις βγαίνει και σε μεγαλύτερη συσκευασία, νομίζω 300ml. Το μικρό μπουκάλι είναι για να έχεις σε κάνα ταξίδι κυνηγετικό ένα καθαριστικό σπρέι μικρό σε μέγεθος. Τώρα για τα απολιπαντικα σε σπρέι, αξίζουν πολύ αλλά πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στην ποσότητα και την τιμή γιατί τελειώνουν γρήγορα.Με το Gun Cleaner της Napier όμως γυαλίζει το πιστόνι αφού το τρίψω. Της Brichwood το είδα σε βίντεο που κάνει εξαιρετική δουλειά.
Ίσως το Super Nano Degreaser που έβαλε ο Γιώργος να είναι η καλύτερη επιλογή από θέμα ποσότητας - τιμής.
Έχει δουλέψει κάποιος προϊόντα της Nano να μας πει εντυπώσεις ;
Εμένα μ'αρεσει η πέτρα στο τζάκι!Σαν παραλλαγή βάλτου είναι...View attachment 60791
Έτοιμο το εργαλείο για την Τετάρτη. Δοκιμάστηκε και το super nano αφρός κάννης. Μια χαρά δουλειά κάνει.
σε παω στοιχημα οτι βαζει λακ στο κοντακιΆσετον πιστολάκι το ξέρει η γυναίκα σου ότι της πειράζεις τα πράγματα;
για να καθαρίσεις πολύ καλά μία επιφάνεια και για να βγάλεις τα προηγούμενα λάδια χωρίς να ξοδέψει πολύ χρόνο!Γιατί να αγοράσει κάποιος ΚΑΙ απολιπαντικό αν σκουπίζει τα περισσευούμενα λάδια ?
Είμαι τελείως αντίθετος στα απολιπαντικά, ειδικά αν τα ρίχνουμε όπου να ναι.
Το έχει κάνει MAX-5Εμένα μ'αρεσει η πέτρα στο τζάκι!Σαν παραλλαγή βάλτου είναι...
Τα απολιπαντικα είναι για συγκεκριμένη χρήση. Στον μηχανισμό της σκανδάλης του λειοκαννου και στον μηχανισμό του κορμού του πιστολιού. Εκεί θες το απολιπαντικο που ψεκάζει με μεγάλη πίεση και τα πετάει όλα μέσα από τον μηχανισμό, παλιά λάδια, μουτζουρα, σκόνες και ξένα σώματα. Πανάκριβα όμως για γενική χρήση στο όπλο πχ εσωτερικό της κάννης. Εκεί δεν χρειάζεται σίγουρα απολιπαντικοΓιατί να αγοράσει κάποιος ΚΑΙ απολιπαντικό αν σκουπίζει τα περισσευούμενα λάδια ?
Είμαι τελείως αντίθετος στα απολιπαντικά, ειδικά αν τα ρίχνουμε όπου να ναι.
Βερνίκι νυχιών στα σημάδιασε παω στοιχημα οτι βαζει λακ στο κοντακι
Βάζαμε στα στόχαστρο πριν τις οπτικές ίνεςΒερνίκι νυχιών στα σημάδια
Πολύ σωστά. Έχω γράψει στην αρχή του νήματος ότι εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ ειδικά στις σκανδαλοθηκες και στους μηχανισμούς των δικαννων απολιπαντικό σπρευ για δισκόφρενα. Αν βιάζεσαι το στεγνωνεις με πιστολάκι για μαλλιά και επαναλιπαινεις.Τα απολιπαντικα είναι για συγκεκριμένη χρήση. Στον μηχανισμό της σκανδάλης του λειοκαννου και στον μηχανισμό του κορμού του πιστολιού. Εκεί θες το απολιπαντικο που ψεκάζει με μεγάλη πίεση και τα πετάει όλα μέσα από τον μηχανισμό, παλιά λάδια, μουτζουρα, σκόνες και ξένα σώματα. Πανάκριβα όμως για γενική χρήση στο όπλο πχ εσωτερικό της κάννης. Εκεί δεν χρειάζεται σίγουρα απολιπαντικο
Εμένα μ'αρεσει η πέτρα στο τζάκι!Σαν παραλλαγή βάλτου είναι...
Πολύ σωστά. Έχω γράψει στην αρχή του νήματος ότι εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ ειδικά στις σκανδαλοθηκες και στους μηχανισμούς των δικαννων απολιπαντικό σπρευ για δισκόφρενα. Αν βιάζεσαι το στεγνωνεις με πιστολάκι για μαλλιά και επαναλιπαινεις.
Ειναι φτηνό, κάτω από 10 ευρώ, και σε ποσότητα 400-500ml.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Καθαρισμός.211/post-14094
Σημ. Όταν χρησιμοποιούμε οργανικους διαλύτες όπως βενζίνη, ασετον, απολιπαντικα κλπ επειδή οι ατμοι τους είναι πιθανά καρκινογονοι επιβάλλεται καλός εξαερισμός!
Αυτό το έχω χρησιμοποιήσει κι εγωΠολύ σωστός. Και εμένα οπλουργος μου είχε προτείνει ένα αντίστοιχο της wurth για απολιπαντικο. Τελευταία φορά που το είχα αγοράσει έκανε 4€ η μεγάλη συσκευασία νομίζω 400ml